Inlägg från: Numberthree |Visa alla inlägg
  • Numberthree

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Hej!

    Jag följde er i somras en liten bit in i höstas men sen valde vi att pausa i syskonförsöken, hette då Numberone men för lite mer än en vecka sen så visade det sig att vi visst inte tagit den där pausen vi trodde ;) Vi väntar en liten trea och det är så galet spännande, nervöst och oroligt. Jag känner efter hela tiden om jag känner mig gravid trots 4 perfekta test Skäms.

    Ser att Gweny äntligen plussat också, STORT GRATTIS!!! 

  • Numberthree

    Här kommer det lite blodstrimmor och det känns jätte läskigt. Hade det med båda mina tjejer men det känns ändå knasigt.

  • Numberthree

    Tizi: åk in och kolla, jag tänker så inte moderkakan börjat lossa. För visst är du ganska nära bf ändå?! <3

    Här har det inte kommit en enda droppe idag så jag är lugnare. Har känt mig åksjuk till och från hela dagen och Gud vad jag älskar symptom, asg!

  • Numberthree
    Tizi skrev 2014-06-06 23:55:26 följande:

    Jag avvaktade och ringde förlossningen igen vid 20 och då hade det inte kommit mer blod. De trodde att det var ett blodkärl i tappen som brustit eller en så kallad teckenblödning att jag börjat öppna mig lite och det tror jag med. Skulle det komma mer blod skulle jag komma in på kontroll. Har kommit lite slem efter bara så misstänker att slemproppen snart släpper. Bebben är aktiv så jag känner mig inte orolig. Vill bara ha ooooont nu men känner bara lite svag molvärk så det kan fortfarande vara långt till förlossning...

    Gud va det är svårt att tänka på annat!!


    Skönt att det lugnat sig! Aktiv bebis är bra!! Åååå vad spännande det är när det är så nära. Min första kom tre veckor över tiden och min andra med snitt ca 1,5 vecka innan.
  • Numberthree

    Jag mår så skit!! Illamående hela tiden och orkar inte göra nåt, humöret är vedervärdigt med :(

  • Numberthree

    Vet ni hur de räknar snitt på nr 3? Tänker om man gör det ytterligare kanske lite tidigare?! Blir planerat snitt för mig även denna gång för min första är född med cp efter förlossningen.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3