Inlägg från: Danni 83 |Visa alla inlägg
  • Danni 83

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Grattis Tizi!!

  • Danni 83

    Anna: tänk vad lustigt att när jag var i 36+4 var sonen ett dygn nu ! Kämpa på, snart har du liten här. Vet EXAKT vad du menar med mannen. Min är typ likadan. "Stressa inte över allt du måste göra, det går ju bra i morgon också. Jag mår inte dåligt över allt som väntar". Men hallå.. Imorgon kommer ju nya sysslor, skottar man inte undan idag så blir det ju 10 gånger värre imorgon... Och jag mår ju dåligt över saker som läggs på hög.. Tillslut orkar man ju inte ta tag i något.. Eller kommer aldrig fram till det där som väntar .. Jobbigt!! Be konkret. Typ kan du ta disken för jag är helt slut. Eller det behöver verkligen dammsugas, kan du göra det? Jag har börjat accepteras att jag kommer få delegera och organisera för annars blir det inte gjort. Han har en extremt högre tröskel än jag mot alla hushållssysslor..

  • Danni 83

    Jag hejar också på er som har nära, snart är era pärlor här! Vår Samuel blev 1 månad här den 26, så det går verkligen undan. Livet är underbart som trebarnsmor men ujuj vad mycket att göra.. sambon jobbar mycket eftersom han är student annars och äldsta barnen har sommarlov. Äldsta var anmäld på fritids men vill vara hemma med småbröderna så då får han det. Vi har det jättebra, i kaoset.

  • Danni 83

    Hoj oj, jag insåg idag att jag måste vakna från mitt gravitätande med just massa kolhydrater och socker och börja röra mig. Lilleman blir 6 veckor imorgon och jag är som en elefant fortfarande. Även om man kände sig assmidig efter förlossningen när man tappade kanske 6 kg på ett bräde så är kroppen inte alls smickrande nu

  • Danni 83

    Angeni: oh nej inte redan vinter ;).

    Jag måste få beklaga mig när jag inte kan bada i denna värme som kom! Trodde att blödningen (avslaget) slutat men nej då.. Det kom igen med förnyad styrka. Trist!! Ska ta mig iväg med barnen iallafall så de får bada, så får jag kanske doppa fötterna

  • Danni 83

    Ja det är ruskigt varmt, även om man inte vill klaga efter kalla, regniga juni så är detta inte heller perfekt ;). Jag och barnen var och badade igår em men att vara ute mitt på dagen är ju typ omöjligt. Det kan inte vara nyttigt även om man får dåligt samvete som svensk om man stannar inne dessa dagar. .

  • Danni 83

    Hej på er! Jag följer er med spänning, Anna- jösses vilken mage! Nu är det iallafall dags när som helst . Du verkar h en så skön inställning iallafall, det är kul! Håller alla tummar för er!

    Här hemma rullar allt på. Lilleman blir snart två månader, det är underbart men oh vad krävande. Med sambo som jobbar HELA sommaren eftersom han är student, stora barnen hemma för att vi vill ge de sommarlov och lillskatten som bara vill att man bärbärbär hela tiden.. Om någon hade kommit hem till oss nu så hade de tänkt vilket kaos. . Men det är ju bara att gilla läget. Var på Panduro igår och köpte pärlplattor så barnen har något att pyssla med. Sen får man göra det bästa av dagarna bara. Längtar till nästa vecka då sambon tagit en vecka ledigt och vi ska till Jämtland och en stuga där. Får ta kaoset här hemma i höst när skola och fsk drar igång

  • Danni 83

    Anna: hoppas liten kommer inatt! Låter ju absolut som om något är på gång.

    Nawifa: vår prins var beräknad den 20/6 men kom den 26/5. Nästan fyra veckor tidigt. Han är stabilare nu och idag kom första leendet! vilken lycka det är men ja- dagarna rusar!! Kunde de inte gå lika långsamt som när man var höggravid

  • Danni 83

    Grattis till er Elliot Kevinsmamma! Underbart. Knäppt att ni inte fick ligga kvar, men kanske ändå skönt att vara hemma .

  • Danni 83

    Amningen kan absolut vara tuff och ta mycket tid, men väldigt praktiskt. Har svårt att tänka mig att det skulle vara enklare med flaskor och vatten och termos när man är iväg och skaka, blanda, få rätt värme, hålla rent, risk för förstoppning osv, om man nu kan välja. Alla ska ju göra som de vill såklart . Vi har haft napp till de andra två men nu försöker vi utan så det är ett himla snuttande. Ibland tänker vi att vi ska pröva napp men så vill vi ge det en chans utan. Är ju en process att sluta med napp också, att alltid ha en med sig, hygienen, att hitta en när det krisar osv. .

  • Danni 83

    Kevinsmamma: det är ju extremt mycket hormoner i början och man blir så känslig, det kommer att bli stabilt även om man känner sig extremt påverkad första veckorna.

  • Danni 83

    Makane: vad härligt med Turkiet, men inte illamående . Äter du något mot det? Vi har inte gjort någon fosterdiagnostik. Mest för att inte behöva stå i valet om sen abort och för att vi antagligen skulle behålla ändå.

  • Danni 83

    Sen har det inte varit något riktigt erbjudande heller. I Uppsala får man bekosta kub själv på 1500 kr om man är under 35.

  • Danni 83

    Gud vilka söta reaktioner! Vad härligt !

    Hur mår ni andra?

    Här hemma är vardagen över oss, största har börjat ettan, mellersta är på fsk mån-ons och hemma med mig och bebis tors-fre. Samuel är tre månader idag <3.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3