• Sabina1982

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Här kan vi fortsätta följas åt flickor :)

  • Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3
  • Anna J01

    Nawifa: Hihi vilken gullig bild! Förstår att det är drygt med detta väder även när bebisen är utanför magen... Dom är ju så känsliga både för värme och sol.

    Maria: Å vilken fin mage!! Vilken vecka är du i?

  • Kevinsmamma09

    Det ser skönt ut Anna! Är så skönt att bada nu i denna värmen. Jag badar i havet då, får inte plats i en pool hihi

    Nätterna är riktigt jobbiga i denna värmen. Jag sover jättedåligt, max tre-fyra timmar sen vaknar jag och är genomsvettig och varm. Får gå upp och svalka av mig med kallvatten och isglass har jag tur så somnar jag om en stund sen igen!!! Man ska inte klaga men antingen så får ungen komma ut eller så får det bli svalare

    Idag har jag inte mått bra alls. Kräktes på morgon och känner mig allmänt konstig och börjar få huvudvärk. Undrar om det är värmen och sömnbristen. Blir vila och mys med lilla så åker pappan iväg med stora, åka buss och tåg vilket är favoritsyssla

    Vilken fin bild nawifa. Förstår att det är jobbigt i värmen även för de små. Igår när vi var på stranden kom det en familj med bebis, men de åkte ganska snabbt efter den vaknat, den bara skrek, stackaren det var ju så varmt och det fanns ingen skugga!

    Fin mage du har Maria!!

  • Maria222

    Nawifa: vad söt hon är. Jag förstår att det även är jobbigt att få en bebis på försommaren dock, min första föddes i juni och det var svettigt att amma, jobbigt att inte kunna bada m.m men det var ju ändå lite lättare eftersom vi bara hade honom, har man två innan blir det ju ännu besvärligare och svettigare :)

    Anna: jag är inne i v 34 nu. Ofattbart!

    Kevinsmamma: jobbigt att inte få sova ordentligt, hoppas illamåendet är bättre idag, kanSke är förlossningen som börjar komma igång.

  • konami

    Är i v 16 nu och känner bebisen mest på kvällarna. Men jag har också åkt på rejäla foglosningar. Kvällarna är värst och när jag väl lagt mig går jag inte upp om det inte är akut om man säger så.

  • Anna J01

    Va roligt att du redan känner bebisen konami. Är ju så mysigt i början att få bekräftelse på att det verkligen är något där inne.

    Själv känns det som att min bebis är Hulken på uppåttjack... Jag är TRÖTT på allt blk därinne. Magen är konstant stenhård och jätteöm. Var hos barnmorskan idag och hoppades så på att min känsla var fel och att bebisen ändå låg jättelångt ner... Men nä. Hon skrev ruckbar men det var knappt det. Fattar inte hur bebisen kan hålla sig så högt med så mycket förvärkar som jag har.. Som att livmodern jobbar åt fel håll liksom..

    BF på fredag och vill verkligen att det sätter igång nu i veckan!! Idag, NU!!

  • konami

    Anna hoppas bebisen kommer ut snart. Jag har fått mina två barn i v 37har inte gått över en dag över v 37+3 . Min kompis hade samma som du men gick över två v hoppas inte du behöver de.

  • Maria222

    Anna: låter verkligen jobbigt. Jag har en hel del sammandragningar som gör ont ibland också och det är inte kul, speciellt inte med en vild bebis som sparkar under tiden.
    Men tredje kan väl vara ruckbar ända fram till förlossningen...? Det drar säkert igång snart!

  • angeni

    Jag råkade visst avslöja mig.på jobbet idag. Jobbar inom hemtjänst och vi har matservering. Idag bär det fisk. Jag sa bara rakt ut fy vad illa det luktar. en kollega tittade på mig och frågade om jag var gravid... Hmm så uppenbart med andra ord...

    Illamående är fortfarande jobbigt :( och all mat smakar skit.. jättejobbigt för tillfället. Men men något vettigt kommer ur det.

    Konami: vad mysigt att känna bebisen :)

  • Kevinsmamma09

    Härligt att du känner bebisen. De där första rörelserna är så underbara!!

    Idag är det 5 dagar kvar till bf enligt ul. Första bf var i söndags så lite irriterande att bli flyttad en hel vecka men samtidigt så slipper man kanske gå över, i wish :0)
    Dock trodde vi att det var dags i natt då jag vaknade vid kl 2 med förvärkar och hade det ett par timmar fast sedan försvann dem. Med de andra två så har förlossningen startat när jag börjat känna något, vattenavgång med första och molande värk/förvärkar med andra som sen blev värkar efter bara en stund, så vi trodde att nu är det dags.....har nu läst om detta och vet att man kan ha det så många dagar innan något händer. Är inte van vid att gå och ha massa sådana här känningar!

    Var hos barnmorskan idag och nu var bebisen i iallafall ruckbar har varit rörlig innan. Hon undrade om jag ville att hon skulle kolla läget och kanske svepa runt lite. Jag var öppen en ynka cm, så då ville hon inte svepa runt ska visst vara mer öppen då. Men 1 är bättre än 0, bara 9 kvar som hon sa ;0) det kan hända nu eller om flera dagar, den som lever får se, ut kommer den i iallafall.

  • Anna J01

    I kväll har vi varit inne på akuten med vår fyraåring som ramlat i skogen. Hon rev upp värsta jacket på insidan av låret så att fettcellerna hängde ut och blodet bara forsade.. Jätteläskigt!! Men vi fick hjälp direkt och hon var superduktig. Mitt lilla hjärta

    Annars, BF i morgon och ska in till barnmorskan för hinnsvepning. Vill verkligen ha ut den här bebisen nu!!

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3