• Sabina1982

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Här kan vi fortsätta följas åt flickor :)

  • Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3
  • angeni

    Känns ändå som att veckorna flyger fram för tillfället. Dock har jag drygt illamående på nätterna mest. Dagarna brukar gå okej men jobbigt på nätterna. Och får springa och kissa hela nätterna. sjukt hur påverkad man kan bli av något som inte är. Större än en ärta. Jag börjar bli sugen på att berätta nu för alla. Jag längtar så tills vintern. :)

  • Danni 83

    Angeni: oh nej inte redan vinter ;).

    Jag måste få beklaga mig när jag inte kan bada i denna värme som kom! Trodde att blödningen (avslaget) slutat men nej då.. Det kom igen med förnyad styrka. Trist!! Ska ta mig iväg med barnen iallafall så de får bada, så får jag kanske doppa fötterna

  • Tizi

    Jag tycker oxå det är jättejobbigt att inte kunna bada i denna värme! Min flicka är 2 veckor idag och sen förra måndagen har jag bara behövt ha trosskydd och bara haft lite bruna flytningar (ursäkta). I fredags kom dock en ny liten blödning men sen ingenting igen förrän idag måndag! Gah blir tokig, kan man inte bara blöda ordentligt ett tag istället för detta?!? Är ju visserligen bara två veckor sen förlossning men hade faktiskt förhoppning om att kunna bada lite om några veckor iaf..


    Danni 83 skrev 2014-07-07 11:25:57 följande:

    Angeni: oh nej inte redan vinter ;).

    Jag måste få beklaga mig när jag inte kan bada i denna värme som kom! Trodde att blödningen (avslaget) slutat men nej då.. Det kom igen med förnyad styrka. Trist!! Ska ta mig iväg med barnen iallafall så de får bada, så får jag kanske doppa fötterna


  • angeni

    Danni och tizi: ja det är drygt att inte få båda i denna värmen. Hoppas det går över snart så ni får Baba bägge två :) jag känner mig mer påverkad av värmen än någonsin tidigare och tillsammans med illamående av och till så känns det olidligt :(

  • Anna J01

    Ja fy det kan inte vara kul att må illa när det är så varmt!

    Jag är faktiskt tacksam för värmen trots att fingrar och tår vitnar för att de är så svullna.

    I morgon ska vi åka ut till min pappa som har sjötomt och jag ska passa på att bada så mycket jag kan nu innan bebisen kommer. Jag älskar att bada och kommer säkert inte kunna hålla mig från kortare dopp trots avslag sen heller.

  • Kevinsmamma09

    Denna värmen tar kål på mig...så jobbigt! Jag älskar sommaren och värmen men inte som höggravid visst :0) jag svettas konstant hela tiden, det bara rinner av mig. Hoppar jag in i duschen för att svalka mig så börjar jag svettas så fort jag kommer ut :0( snälla lilla bebisen kom ut NU :0) Hoppas ni andra har det bättre i värmen /kram

  • Danni 83

    Ja det är ruskigt varmt, även om man inte vill klaga efter kalla, regniga juni så är detta inte heller perfekt ;). Jag och barnen var och badade igår em men att vara ute mitt på dagen är ju typ omöjligt. Det kan inte vara nyttigt även om man får dåligt samvete som svensk om man stannar inne dessa dagar. .

  • Maria222

    Ja nu har verkligen sommaren kommit! Jag som är en badkruka i vanliga fall, hoppar nu i utan att knappt bli kall! Lider med er som inte kan bada nu..

    Anna: vad fin du är!

    Här kommer en bild från mig tagen för en vecka sen innan värmen kom :)

  • Nawifa

    Så fina ni är!! Här smälter vi bort i värmen. En bebis som bara vill vara nära.. Alla sa till mig innan att få en sommarbebis är underbart. Jag känner ångest över att inte kunna ta barnen till stranden eller vara ute och njuta av vädret.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3