Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Anonym (Mjae...) skrev 2013-06-24 11:30:53 följande:
    Jadu... det har jag fått mig intrummat!  

    Karlar är bara ute efter en sak. Fina flickor ligger inte förrän de fått ringen på fingret. Tjejer som har haft mer än tre sexpartners är slampor. Killar som du har sex med på första dejten kommer att dumpa dig. Killar är själviska i sängen och vill bara komma så fort som möjligt. Tjejer gillar inte att suga. Tjejer ska suga för att behålla sin man. Kvinnor som gillar sex är nymfomaner.

    Osv, osv, osv.... 
    Okej,, du har fått det "intrummat",,, men har du ingen egen uppfattning?!?! Stämmer det "intrummade" med din egna uppfattning??
  • Anonym (Man)

    Kvinnor, även i denna tråd,, gör sig själva och sina systrar till underdogs,, skyldiga,, oförmögna,, Kan inte förstå det!

    Jag tror nog att även hon som fått saker "intrummade" har en åsikt,, tyvärr väljer hon att komma med raka motsatsen. Synd!

  • Anonym (Man)
    Anonym (sex = oskönt) skrev 2013-06-24 17:54:03 följande:
    Varför ödsla tid på något som inte är njutbart? Endast 60 % av alla kvinnor får orgasm regelbundet vid sex, 10 % får det aldrig, ca 30 % får sällan eller väldigt sällan det. Till skillnad från män som får orgasm varje gång. Varför köpa en glass om man inte får äta och njuta av den? Samma med sex, varför ödsla tid på en svettig och kladdig lek som endast lämnar en svettig, kladdig och otillfredsställd?
    Seriös?
  • Anonym (Man)
    Anonym (sex = oskönt) skrev 2013-06-25 12:56:02 följande:

    Det som är kul är att de allra flesta killar man pratar med säger att deras kvinna kommer varje gång, men i själva verket är det knappt 50 % som kommer varje gång vid sex bland kvinnorna. Så jag tror många många män inte anar att deras partner fejkar orgasm.
    "man pratar med..." jag tror inte att du pratat med speciellt många! Dessutom är det exakt det du nämner som är en stor fördom,, det finns inte mycket sanning bakom!

    Jag tror att de flesta män vill, försöker och hoppas att deras partner njuter av sexet! Om det funkar 100% eller inte är upp till båda parter. Vi vet att tjejer av någon outgrundlig anledning,,, inte känner för sex på samma sätt som killar. Kan det ha med att vi är olika kön med relativt olika fokus på saker i livet?!
  • Anonym (Man)
    SnurriggirrunS skrev 2013-06-25 17:13:50 följande:
    Jag är för lat för att läsa hela tråden, men jag ser att många av männen skyller på att kvinnans lust har att göra med preventivmedlet och allt annat att göra..ärligt talat killar, rannsaka er själva och när ni absolut inte kunnat hitta något fel på er själva, då kan ni skylla på vad ni vill men tyvärr så är det faktiskt så att ALLT ni gör, går in i en kvinnas huvud och är hon minsta missnöjd med något (vad som helst!) i förhållandet så är det sexlusten som blir lidande. Det är inte precis upphetsande att behöva tjata på någon för att han inte gjort vad han borde fatta själv att han ska göra.

    Tror ni på riktigt att två människor som arbetar heltid och kvinnan kommer hem och det är smutsigt överallt, disken står på hög, tvätthögen har nått takhöjd att det första hon tänker "jävlar vad kåt jag är nu när jag ser denna röran som mannen inte ens försökt hjälpa till att lösa, grymt skönt det ska bli med sex istället för att få ordning på det"....

    Man behöver inte 1,5 timmes förspel varje gång om hon är nöjd, så håll henne nöjd och njut av sexet. Skäm bort henne oftare, hjälp till mer hemma, ta barnen oftare och släpp henne lös på en shoppingtur,  underlätta för henne så behöver ni inte vara utan sex. Ge henne tid att fixa naglarna, färga håret och ta hand om sin kropp så hon känner sig sexig. Då menar jag inte en gång per halvår, utan OFTA!!
    Är det rent hemma så känner hon sig mer avslappnad och därmed känner att hon har mer tid för sex.

    Män däremot klagar på att de inte får sex och därför vägrar hjälpa till mer hemma och underlätta för henne, åker hellre iväg och dricker öl än tar barnen...det blir en ond cirkel...väx upp killar, ta ansvar.
    Då får du läsa en gång till! Det är inte speciellt många män som "skyller" på det!! Fåtal män,, och framför allt flertal KVINNOR hänvisar till att det påverkar negativt med p-medel!!
  • Anonym (Man)

    På något sätt är det nog så det är... Kvinnans "fel" att det inte blir sex! Om man nu anser att det är sex som skall prioriteras, och det uteblir.. Med argument som kvinnan kommer med! Eller? Jag har ju försökt förstå hur saker hänger ihop, det har blivit tydligare, men kan inte påstå att jag känner mig mer övertygad om att kvinnor vill ha lika mycket sex i en relation som män! Kvinnor kopplar ihop saker efter deras egna tycke, och lägger skulden på sin man, dessutom väljer de att förhindra sexet på grund av detta... Saker som borde vara väldigt långt ifrån sex! "Han vägrar hjälpa till hemma!" "Jag måste hela tiden tjata på honom!" Förmodligen är inget av detta helt sant! Dessutom finns det ingen vettig anledning till att någon skulle tjata på sin partner! Jo enligt kvinnor är det deras nitlott att behöva tjata på sin man.. Det behövs inte! Och är i grund och botten fel! Tjata inte, lev i stället MED din man!

  • Anonym (Man)
    Krakra skrev 2013-06-27 08:27:14 följande:
    Tycker du att den som saknar sexlust och inte blir kåt på sin partner ska ha sex med sin partner ändå? Anser du att bristande sexlust bara är den personens fel eller ett gemensamt problem i förhållandet? Kopplar du ihop saker i livet "i ditt eget tycke"? Om inte, i vems tycke?

    Kvinnor kopplar uppenbart ihop saker, ger sig själva argument för att slippa sex! (En förenkling, men rent systematisk är det så det är/blir) Om en människa verkligen saknar sexlust tror jag den individen har problem! Stora eller små,, men att ge sig själv mindre lust för att man bygger upp egna argument... För att slippa sex?! Typiskt kvinnligt! Män är män, kvinnor är kvinnor! Angående om man skall ha sex med sin partner "ändå". Inte helt enkelt att besvara, men den som INTE vill ha sex måste på något sätt ta ansvar för det, och själv göra något åt det! "Motparten" måste även han ta ansvar! Men att kvinnans olust skall bestämma, helt utan att kvinnan själv tar ansvar för det... Det är INTE mannens fel att kvinnan bygger upp sina egna argument! Låt mannen ta SITT ansvar och hantera sina egna brister! Så fort kvinnan tar på sig rollen att uppfostra mannen, går det utför i varje jäkla förhållande!
  • Anonym (Man)
    SnurriggirrunS skrev 2013-06-27 09:08:19 följande:
    Det är ingens fel att kvinnan saknar lust i ett förhållande, men jag försöker få dig att förstå hur kvinnor (generalisering)  funkar. Du kan fortsätta skylla på allt runtomkring, men det ger dig inte mer sex så det enda du tjänar på är att försöka förstå din egen kvinna.

    Män och kvinnor fungerar olika så det är ju knappast något nytt, män skyller på kvinnor och kvinnor skyller på män. Om jag vill ha det som jag vill ha, måste jag sätta mig in i min partners tänk och om han vill ha det som han vill ha, måste han sätta sig in i mitt och vi måste förstå hur den andra fungerar och därmed handla därefter.

    Du kan fortsätta skylla vidare på allt möjligt, men det kommer som sagt inte ge dig något, du blir bara bitter. Prova att ta över allt hushållsarbete, ta ungarna, ta ut soporna innan hon ens hinner märka att det är dags att ta ut dem och laga mat i en månad och skicka iväg din tjej att göra annat, sånt som hon tycker är roligt, eller låt henne sitta och glo på tv medan du dammsuger...Se om hennes humör ändras när du ligger ett steg före.
    Jag tror jag "förstått" det mesta! Men att kunna använda mig av min kunskap är betydligt svårare!

    Jag skyller inte allt på kvinan! MEN kvinnor har ett i denna specifika situation dåligt och svårframkomligt beteende. Män har i andra specifika situationer dåliga och negativa beteenden!

    Under långa perioder har jag gjort exakt som du föreslår! Jag tar tag i allt,, försöker vara förutseende och äga hemmet... Men det finns ALLTID ytterligare saker som jag förbisett,, och det är oftast helt absurda saker,, som är så fullständigt obetydliga i sammanhanget,, att jag blir helt förlamad!

    Att hela tiden säga att kvinnor har rätt att bestämma över allting,, är väl ändå att gå för långt?! Vad finns det för ömsesidigt i det?

    Män bidrar,, kvinnor bidrar! Kvinnor tar sig rätten att domdera över mannen, i hemmet... En klassisk situation som är mer eller mindre världsledande!

    Vissa män/kvinnor är MER typiska,, och det kan i bland få negativa konsekvenser. Speciellt om man inte vet att man själv har typiska drag!! Jag vet att jag har det,, och jag försöker förhålla mig till min kvinnas kvinnlighet.

    Det synkar inte för fem öre då det bland annat är "fel" av en man att vara lyhörd! (Jo så är det sagt från mer eller mindre samtliga kvinnor i denna tråd!)
  • Anonym (Man)

    Absurda,, att diskborsten står på fel sida av diskstället... att gardinen inte hänger helt rakt,,, att kuddarna står i fel ordning genom att de är vinklade lite fel... att middagen är "samma" rätt som för två veckor sedan.

    Absurdt? För en kvinna förmodligen helt självklart,, för en man,, ABSURT!

    MEN!! Det är inget problem egentligen,, förutom att kvinnan använder detta som argument för att inte ha lust!

    Då blir det absurt!

  • Anonym (Man)
    Anonym (Mjae...) skrev 2013-06-27 10:59:04 följande:
    Och du anser att problemet i er relation är att hon inte vill ha sex?  Och att allt skulle bli bättre om hon bet ihop och särade på benen?

    Ledsen att krossa dina illusioner men er relation är nog betydligt svårare att få på rätt köl igen. Det är nog helt enkelt så att både grinigheten och den bristande sexlusten har samma källa. Det kan finnas många skäl till det men hon måste ju vara beredd att ta tag i situationen och hitta ett sätt att må bättre. Om hon inte vill det så måste du fundera på dina alternativ. Ni behöver prata, prata, prata...  
    Din analys är ju kanske inte så direkt djup,, eller korrekt..

    Om HON inte gav sig själv rätten att avgöra vad som är rätt/fel i förhållandet och dessutom låter det påverka sin egna lust,,, så hade saker varit klart bättre!

    Vi är två, jag tar ansvar, försöker göra rätt,, men kräver en ömsesidig respekt! Den finns inte!
  • Anonym (Man)

    "Gör mig till viljes! Det är inte mycket begärt..."

    I mina ögon är det NADA sammarbete i det!

  • Anonym (Man)
    Anonym (---) skrev 2013-07-01 14:36:42 följande:
    Tror du missade min poäng lite. Jag menade att kvinnan bara fokuserade på det dåliga hemförhållandet och pga det så är hennes sexlust=noll och mannen fokuserade bara på att hon inte vill ha sex och om inte sexet blev V oftare så tänkte han minsann inte göra något hemma. Blir en nedåtspiral som slutar med krasch eftersom båda tror sig ha rätt och ingen vill ge sig (läs: förlora). För hon vill inte ha sex innan han börjar hjälpa till hemma och han hjälper inte till förrän han får sex. Inget teamwork här inte...
    Det är då den kvinnliga "makten" visar sitt rätta ansikte! "Jaha,, så jag skall gå med på sex bara för att DU vill ha det... tror inte det!"


  • Anonym (Man)

    Oresonlig? Jag försöker få lite perspektiv på saker,, och möts av ett kompakt "det är nog du själv som är problemet!"

    Jag accepterar allt som hon själv gör och vill göra! Jag försöker stenhårt att vända på diskborsten,, ställa stolarna på exakt rätt sätt... MEN!! Jag misslyckas hela tiden, inte enligt mig själv, men enligt henne...

    M.a.o. så har jag sällan någon möjlighet att göra helt rätt,, det är alltid något som är fel! För det MÅSTE  vara fel!

    Att jag försöker, ställer saker så bra som jag någonsin kan göra,, så är det något annat fel!

    Om hon vill att diskborsten skall vara vänd svagt syd-sydväst.. så får hon mer än gärna ställa den så! Jag klagar inte, jag försöker även jag att ställa den "rätt",, men det blir inte alltid 100!

    Vad är det för problem? Vilken nivå befinner vi oss på?

    Det är extremt nära för henne att lägga ihop allt "kaos" som jag orsakar iom att jag inte gör rätt,, och därigenom så är det en direkt koppling till hennes lust. För mig är detta otroligt långsökt, för henne är det absolut en verklighet!

    Även jag har åsikter om hur saker skall vara i vårt hem, men DET har ingen betydelse! Jag får snarare en utskällning! Vilket så klart även det leder till hennes minskade lust....

    Visst är det ett generaliserande att prata om ALLA kvinnor,, men det finns en typisk "kvinnlighet" i beteendet och resonemanget. Vilket är föga märkligt, men det är svårt att förstå, och att hantera! På samma sätt är det förmodligen extremt typiskt manligt beteende att analysera situationen,, lägga saker i en struktur,, hitta lösningar,,

Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?