Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Dr Börje skrev 2013-06-05 11:45:13 följande:
    Är det verkligen någon här i tråden som tror och påstår att en kvinna blir kåtare av att mannen städar hemma? Allvarligt?

    Att man hjälps åt och drar sitt strå till lasset har med hyfs och samarbetsvilja att göra. Inte det minsta med sex. 
    Kvinnan påstår det själv!! (kvinnor,, tjejer,, you name it!)

    Mannen städar,,
    det finns möjlighet till sex (enligt kvinnan)

    Mannen städar,,
    det blir inte sex
    kvinnan stör sig på att disken står på bordet..

    så verkar kvinnor funka, och resonera. Men nästa "baksida" är ju att det verkar vara gott om kvinnor som på allvar inte gillar sex. Meckigt,, stökigt, tidskrävande,, o.s.v.
  • Anonym (Man)
    sötare skrev 2013-06-05 11:50:27 följande:
    om båda hjälper till i hemmet med allt som igår både serva bilen städning med mera så innebär det att i mitt fall så får jag mer energi över och det i sin tur leder till att jag har mer ork till att vara kåt å att ha sex.
    Dock tror jag att många kvinnor måste sänka kraven på ett kliniskt rent hem, lära sig att slappna av i ett rörigt hem och framför allt lära sig att släppa på kontrollen över hemmet och släppa in mannen i vardagssysslorna (obs gäller inte alla kvinnor, men tror att det finns många av dem )
    Viktig poäng!! Låt mannen ta ansvar, SJÄLV! Gör det inte till en situation där kvinnan tar ansvar för att mannen skall genomföra sitt egna ansvar!

    Och! De saker som INTE blir gjorda. Släpp det! Gör det själv, UTAN att bryta ihop, och koppla för allt i världen inte ihop det med lust och kärlek!!!


  • Anonym (Man)

    Mao,, kvinnor hänger upp sin lust på helt EGNA regler,,, ofta för att "mörka" sin brist (som hon själv känner och blir påmind om...)

  • Anonym (Man)
    Anonym (testosteron?) skrev 2013-06-05 13:27:00 följande:
    DET skulle vara trevligt. Jag hoppas man kan säga så. Jag tror det skulle vara ok för mig. Jag kan kommunicera. Och jag tror att om jag får mer gos, så skulle jag var mer upplagd för sex också fortsättningsvis. Under förutsättning att vår relation i övrigt är bra.
    Du börjar bra, sedan avslutar du ju med det där jättedåliga! "Under förutsättning att vår relation i övrigt är bra"

    I den meningen kan du baka in precis vilka saker som helst, vilka kriterier och argument som helst,, som ALLA kan användas för att slippa/undvika sex!!

    Just "i övrigt" råkar ju vara de där sakerna som inte skulle påverka! Hänger du me? "Har han diskat?" "Har han tagit tag i städningen?" Står disken kvar?"

    Kvinnornas "i övrigt" är en extremt dålig sak i ett förhållande!!
  • Anonym (Man)
    Anonym (testosteron?) skrev 2013-06-05 14:21:28 följande:
    Ha ha ha! Ja då


    Men hur kan man i ett förhållande få en sorts förståelse kring det?!?! Så att båda vet vad det innebär?!
  • Anonym (Man)
    Anonym (Svaret) skrev 2013-06-05 15:38:56 följande:
    Herregud. Du letar verkligen alla anledningar du kan för att få slippa diska. 

    Inte konstigt att du inte får knulla med din lata inställning.  
    Elak! Lägg av och bete dig hyfsat!
  • Anonym (Man)
    Anonym (Svar) skrev 2013-06-05 19:51:54 följande:

    Faktiskt benägen att hålla med.... Men hoppas såklart att Man inte är så enkelspårig/fyrkantig i verkliga livet.
    Hålla med om vad?

    Jag ser det som att jag bidrar med minst 50% av allt som görs i vårt hem. Jag har ett problem och det är ju att min kvinna inte vill ha sex, med argumentet "du hjälper inte till". Precis som så många andra kvinnor,, och deras män...

    Jag läste på ordentligt i en massa trådar och forum och inlägg, och artiklar. Samma sak över allt! Om det inte var Amelia så var det FL eller GP,, eller MåBra...  SAMMA sak över allt!

    Kvinnor som lipar över att deras män inte hjälper till så mycket som de anser att de borde,, och det är förklaringen till att de inte är intresserade av sex. Såklart att det finns alla varianter. Män som faktiskt inte städar eller diskar. Dock hjälper de flesta män till med hushållssysslorna!

    Vad finns kvar? Kvinnor som gnäller, och när mannen gör mer, och det kvinnan klagar på,, så förändrar det inte hennes lust för fem öre! Hon hittar andra saker att skylla på!
  • Anonym (Man)

    Varför skall kvinnor bli upphetsade av att mannen diskar? Ännu svårare att besvara är: Varför skall kvinnor bli avtända av att mannen inte diskar?

    Jag gör ju allt det där,, jag märker ingen som helst skillnad hur mycket eller lite jag än gör!

  • Anonym (Man)

    Det är ju så att jag gör allt det där,, städar, diskar, lagar mat, viker tvätt, byter däcken på bilen, klipper gräset, byter glödlampor, reparerar allt och ser till att vi har bra och fungerande redskap för hus och hem!! Jag gör detta! Hon är bättre på att laga mat än jag,, jag är väldigt mycket bättre på annat. Dessutom försöker jag uppvakta henne!

Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?