Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Kjellgren skrev 2013-05-31 16:26:10 följande:
    Så är vi nog tyvärr "upplärda" lite till mans och man får aktivt ställa sig över det.

    Kvinnor vars män inte har lust kan få rådet "klä dig sexigt och förför honom!" dvs vill kvinnan inte ha sex så är det hon som har fel, tappar partnern lust så är det kvinnan som inte är tillräckligt sexig ("för män vill alltid ha sex om bara kvinnan är sexig nog"). Med andra ord är det ofta kvinnans ansvar att mannen har en tillfredsställande sexliv.

    Både kvinnor och män behöver ta ansvar för sin egen sexualitet och bara sin egen. Strunta i "måsten" och bara ha sex - för att det är skönt, avstressande eller vad skälet kan vara.
    Det sista du skrev,, det är liksom dit jag hoppades att komma,, hm, att flår skulle se det så, framför allt kvinnor,, Nu är det hela tiden "jag måste ta ansvar för hus och hem och orkar inte ha sex",,,

    Fel prioritering mao!
  • Anonym (Man)

    Så klart att det är ge och ta!! Och att det är olika för olika personer,, men en ensidig och "dominerande" situation är ju om kvinnan inte vill,, då blir det inte något.

  • Anonym (Man)
    Anonym (Svaret) skrev 2013-05-31 17:31:20 följande:
    Nu börjar du förstå (den bittra?) sanningen. Det är till stor del mannens ansvar att hålla liv i pirret i trosorna och ta initiativ, ja.
    Men varför??


  • Anonym (Man)
    Anonym (fru surkärring) skrev 2013-05-31 19:33:25 följande:
    Just precis nu: För att karlfan fuckfittihelvitte aldrig fixar saker I TID! Skrikandes

    Och ju mer dåligt samvete han har desto mer gapar han och går på när man lite försiktigt påminner om att vore det inte käckt att fixa en någorlunda genomtänkt studentpresent till DIN släkting nu eftersom du inte har nån jävla chans att göra det under nästa vecka och sen är det liksom dags!

    VI snackar om killen som PRATADE om att fixa ramat foto på barnbarnet till sin mors 75-årsdag. Den var i april, och NU har han beställt förstoringen...

    Ibland blir jag bara så jävla less på att få skämmas för hans sjutton tummar i röven, men han får fan dra det själv, jag tar hand om min familj/släkt.
    Mitt hetaste tips,, släpp det! Låt killen ta hela ansvaret!! Om det blir bra eller pannkaka spelar ingen roll! DU skall låta honom ta ansvaret, och du skall inte påtala att det var hans ansvar,, han måste komma fram till det själv. Annars gör du honom till ett "barn" som måste uppfostras! Vilket leder till en dålig situation..
  • Anonym (Man)

    Men "handlingskraft" blir ju jäddrans skumt om kvinnan skall avgöra vad som är handlingskraft eller inte!! Feminister HATAR män med handlingskraft,, om de inte gör som kvinnorna vill... SÅ ligger landet!

  • Anonym (Man)
    Anonym (Katten) skrev 2013-05-31 21:43:28 följande:
    Jag är feminist och älskar män. Och jag älskar sex, men det är väl otänkbart...

    (Typisk feministisk förutfattad mening,, att män och ickefeminister tror eller tvingar kvinnor att inte bejaka sin personliga och inneboende sexualitet...) Feminister, och vanliga kvinnor,, påstår en sak, men fortsätter att agera precis så som kvinnor är genetiskt programmerade. Kvinnor skyller mannen,, han är inte tillräckligt sexig... MEN? Det är i dina egna ögon attraktionen uppstår! Inte vad du egentligen ser! Män blir attraherade av kvinnor, för att det är kvinnor. Kvinnor letar efter saker som de tror är viktiga för deras behov,, och likställer med attraktionskraft. Stora muskler,, stor bil, fet plånbok, slagskämpe, alfahane,,
  • Anonym (Man)
    Anonym (tjej) skrev 2013-06-01 12:41:30 följande:

    När du säger att män blir attraherade av kvinnor för att de är kvinnor, räcker det då med att personen har rätt könsorgan för att du ska vilja ligga? Kvinnan i fråga kanske är lite småfet, har obefintliga bröst, är orakad, osminkad, snusar och jobbar som bilmekaniker. Men det spelar alltså ingen roll eftersom det är just det faktum att hon är kvinna som attraherar dig?


     


    ...Eller är det så att du menar att du attraheras av "riktiga" kvinnor som är timglasformade, klädda i smickrande kläder, naturligt sminkade med en omhändertagande personlighet? Om sanningen ligger närmare alternativ två har ju du också krav på hur kvinnan ska vara, bortom det faktum att hon är kvinna.


     


    Att kvinnor diskuterar hur den perfekta mannen skulle vara och kanske då även tar med kriterier som stor plånbok i beräkningen är rätt harmlöst. De flesta inser att i praktiken kan man falla för någon som inte alls stämmer överens med idealet. Jag har uppfattat att många män gör likadant. Jag har hört så många killkompisar prata om att för dem är det brunetter som gäller för att sedan bli ihop med en blondin. Inget konstigt med det.


     


    Sen är det verkligen inte sant att alla tjejer vill ha en alfahanne. Själv äcklas jag bara av tanken. Jag har många kvinnliga vänner på facebook som gärna delar bilder på snygga killar. De populäraste just nu är Benedict Cumberbatch och David Tennant, och de är ju inte så stora och buffliga direkt... 


    Eh,, jo mer eller mindre,, vilket INTE är samma sak som att vi skiter i kvinnan! Vi bryr oss och är genuint intresserade av personen!
  • Anonym (Man)

    Relativt få män ställer krav på kvinnans utseende! Extremt många kvinnor ställer märkliga krav på sitt egna utseende! Och bevisligen mannens...

  • Anonym (Man)
    Anonym (Tjej 28) skrev 2013-06-01 16:01:18 följande:

    Men kom igen, tror du på det där själv?
    Jag är helt säker,, och att insinuera att jag inte skulle ha något att erbjuda är ju jävligt elakt!

    Kvinnor visar upp sig,, och ju mer hud ju säkrare uppmärksamhet får de! Så är det!! Men att vi ställer krav på kvinnornas utseende är inte sant!

    Kvinnorna själva ställer märkliga krav på sig själva!
  • Anonym (Man)

    Det du missar,, vi tror inte, ser inte, letar inte efter DIG i de tidningarna! (dig,, ja du förstår,, inte just du allst)

Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?