• Anonym (Man)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Givetvis är rubriken huvuddragen, men kan inte låta bli att fundera på de möjliga rubrikvalen man kunde tagga tråden till. Hittade ingen om att man själv vill ha mer sex än sin partner. Jag har läst i en massa inlägg på en massa olika sajter. Problemet som hela tiden upprepar sig ÄR att kvinnor inte vill ha lika mycket sex som deras män. Kvinnorna ger sig själva full rätt att bestämma över relationens gemensamma sex. Och det delas ideligen ut kängor till männen,, och kvinnorna tycker synd om varandra... Varför är det så?

  • Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?
  • Anonym (Man)

    En lite tragisk bild målas upp nu,, kring att kvinnor är så blyga att männen skall läsa böcker för att förstå vad de skall göra, till kvinnor som inte uppskattar sex alls, men mer med sin hemliga älskare  än sin make..

    Kommer tillbaka till min känsla av att kvinnor väldigt ofta har en bild, en fantasi, om hur det SKALL vara och när den bilden inte stämmer med verkligheten blir det kaos och dåligt sex...

  • Anonym (---)
    Anonym (Man) skrev 2013-06-03 12:26:49 följande:

    Elakt skrivet!
    Jag vet... Men om hon plågar sig igenom 10 min av tråkig sex med mannen så...
    Anonym (Man) skrev 2013-06-03 13:02:04 följande:
    Genom kommunikation finns det förhoppningsvis en möjlighet att sexet blir bättre... Men att inte vilja ha sex med sin partner känns illa!
    Kommunikation är aldrig fel!! Om det som skrivs i tråden är sant verkar det vara vanligare än jag trott; att många kvinnor inte gillar sex med sin partner. Det tycker jag är jättesynd!

  • Anonym (---)
    Anonym (Svaret) skrev 2013-06-03 14:52:40 följande:
    Män, om ni vill bli bättre i sängen föreslår jag att ni gör lite efterforskningar så slipper ni fråga en kanske blyg kvinna hur hon vill ha det. Det finns massor av böcker ni kan läsa, lär er massagetekniker, läs bloggar och artiklar som tar upp ämnet. 

    Googla på vad kvinnor vill ha i sängen, hur man bli ren bra älskare osv, på både svenska och engelska. Jag tror det finns mycket mer praktisk och konkret information på engelska.

     
    Inte att förväxla med porrfilmer, dock. De är inte informationsfilmer. Där tror jag många killar hämtar sin kunskap
  • Med Lem
    celine71 skrev 2013-06-02 11:04:32 följande:
    För mig funkar sex generellt bättre om jag varit vaken ett tag. Min man har sällan brytt sig om det. Jag kan bli våt ändå, men känner mig lite seg (inte så kåt)...Jag har ofta bett honom att vänta till senare på förmiddagen...men han har alltid haft en övertro på min "våthet"...och tror att jag är på gång ändå...Ofta har jag gett med mig...Ibland blir det skönt ändå...men många gånger känns de "krystat" även när jag får orgasm...Ibland har jag inte fått orgasm...Om jag dessa gånger velat ha sex senare har jag fått höra att det är "för sent", eller "det skulle du tänkt på tidigare".
    På kvällarna om jag gjort små hintar om att jag vill ha sex ....putat med naken rumpa mot honom, lagt hans hand på mina bröst....har han ens märkt det .När jag försökt ta på hans kropp har han bara blivit irriterad. Dagen efter, om jag klagat över att jag alltid blir dissad säger han att han inte märkt att jag velat ha sex...
    Vi har nog generellt genom livet haft ungefär lika mycket sexlust...kanske han något mer...men han vill bestämma när det ska ske. Vi har talat om det men det har bara hjälpt litegrann. Han glömmer snabbt och faller in i samma mönster.

    Nu har jag tröttnat på att ha sex med honom...sedan 4år tillbaka har det gått utför...Mer och mer känner jag att han känns som en pappa eller bror. Hans närhet är avtändande.
    Tyvärr har jag varit otrogen och blev omtumlad över att ha sex med någon som ville ta reda på vad jag njuter av och som gav mig komplimanger. Något min man aldrig gett mig de senaste 15 åren...
    Idag onanerar jag hellre (flera gånger i veckan ) än att ha sex med min man...men jag längtar efter "riktigt" sex, men inte med min man.

    Jag funderar på vad min man skrivit här på FL...Kanske... "vi har alltid haft ett bra sexliv, men nu har hon tappat lusten "

    Jag förstår att mitt inlägg är hemskt att läsa och att jag kanske blir hatad men detta är min sanning...hur illa den än är....
    Jamen då är det ju läge att berätta för honom att du har en annan. Eller eru feg, va??

  • Anonym (Mannen)
    Med Lem skrev 2013-06-04 11:53:24 följande:
    Jamen då är det ju läge att berätta för honom att du har en annan. Eller eru feg, va??


    Jag uppfattade det som att det var slut med hennes älskare.
  • Anonym (incitamentskontrollant)

    Jag tror att det huvudsakligen beror på att alldeles för många kvinnor väljer partner för en långtidsrelation från ganska vidriga kriterier, i princip letar dom upp en trygghetsleverantör, slår sig till ro och fattar inte varför karlhelvetet (den äcklige där i andra halvan av sängen) inte genast förstår precis hur kvinnan vill ha det och till och med vill han ju att kvinnan ska berätta hur det ska vara! Va! Klärvoajans är ett minimikrav, hajar inte idioten det????

  • Anonym (incitamentskontrollant)
    Anonym (Mannen) skrev 2013-06-04 11:58:11 följande:

    Jag uppfattade det som att det var slut med hennes älskare.
    Då får hon väl i alla fall berätta för mannen att hon inte vill med just honom längre, så han fattar?? I stället för att vara lite ironiskt föraktfull om vad han antagligen tror det beror på att han inte får knulla, den lättlurade idioten.

    En sak som alltid irriterat mig med kvinnor är att dom smyger med vad dom tycker, vill och önskar. Hemlig älskare, my ass. Bedrägeri är vad det är,  inget annat.

    Till kvinnor:
    Om relationen suger, skilj dej eller försök reparera, lyckas det inte med reparationen, skilj dig ändå. Häng inte kvar och plåga karlstackaren. Han mår troligen för jävligt. Fast det är väl det fruntimmersh--t vill han ska göra. Samtidigt som han bidrar till det goda livet för henne.

    Fy bubblan för ondska! För det är faktiskt ren ondska att göra så, som celine71.

  • Med Lem
    HasseA skrev 2013-06-03 15:25:01 följande:
    Håller också med. Just det exempel du tar har jag nämnt för min kvinna då och då, att det har man ju blivit matad med i alla år. Och försökt med. Ett långsamt smekande på en arm, och till slut efter 15 minuter har man avancerat till ett bröst. Under total tystnad från båda.

    Nu vet jag att ett av de bästa förspelen jag kan komma på för min kvinna det är att viska i hennes öra nåt i stil med "Om en liten stund har du kommit", eller "Vid frukosten kommer jag utnyttja dig i köket".  

    (näe, jag vet att det inte skulle funka på alla - vi sa ju det, kvinnor är väldigt olika Cool )
    Min hustru saknar i princip sexuellt betydelsefull känslighet i de flesta av de "traditionella erogena zonerna" enligt Handbuch für Gigolos, erste teil.

    Så vi kör fysiskt ganska rakt på, ibland t o m bara på med olja eller glid och så direkt på klittan, allt enligt hennes önskan numera. Utan att snacka om sex särskilt mycket, men efter ganska lång tid nakna intill varandra. Kanske lite beröring mellan skinkorna, eller på låren.

    Så det finns fler varianter än det finns kvinnor.
  • Anonym (Man)

    Men en tydlig gemensam nämnare,, det är kvinnor! Det är samma sak hos dem alla, men på olika sätt,,, samma grundproblematik,, och samma heeeeelt outgrundliga argument som skall förstås genom tankeläsning, långt innan kvinnan ens har tänkt tanken! OM hon tvingas tänka tanken,, INNAN mannen vet vad hon kommer att tänka,, så går det käpprätt åt hvt med sexet!

  • Anonym (---)
    Anonym (Man) skrev 2013-06-04 12:41:05 följande:
    Men en tydlig gemensam nämnare,, det är kvinnor! Det är samma sak hos dem alla, men på olika sätt,,, samma grundproblematik,, och samma heeeeelt outgrundliga argument som skall förstås genom tankeläsning, långt innan kvinnan ens har tänkt tanken! OM hon tvingas tänka tanken,, INNAN mannen vet vad hon kommer att tänka,, så går det käpprätt åt hvt med sexet!
    Eftersom du i TS frågade om kvinnor så är det de som diskuteras i tråden. Enligt många inlägg är det mannen som är den gemensamma nämnaren. Jag skulle säga att det är mannen och kvinnan. De är inte lyhörda på varandras känslor/önskemål och hamnar i nedåtgående spiraler som är svåra att ta sig ur. Ofta ter det sig som så att kvinnan trivs inte - då vill hon inte ha sex. Medan mannen, om han inte trivs, då flyr han hemmets måsten och blir ego. Dålig kombo
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?