Inlägg från: Anonym (---) |Visa alla inlägg
  • Anonym (---)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Anonym (Svar) skrev 2013-05-30 18:07:40 följande:
    En del kvinnor tycker uppenbarligen inte det är tillräckligt skönt eftersom man väljer att prioritera bort det.
    Så var det för mig i mitt förra förhållande. Vi hade sex, han kom och sedan var det klart! Det gav mig ingenting utom lite kladd och svett. Klart att det var kul i början av förhållandet, när jag var nykär och se och höra hans reaktioner på det jag gjorde men får man inget tillbaka så blir det tråkigt tråkigt tråkigt.

    Att jag stod ut i tio år fattar inte jag idag. Bäst att klargöra här på fl: Så var det för mig och det betyder inte att det är så för alla.
  • Anonym (---)
    HasseA skrev 2013-05-31 10:47:16 följande:
    Ja, men ditt sätt att om och om igen förminska sanningen i det där är ju rätt märklig, tycker jag.

    Man behöver väl inte så mycket fantasi eller intelligens för att förstå att om (tex) mannen i ett förhållande visar att han skiter fullkomligt i sin kvinna genom att inte ta del i saker som att hitta på maträtter, handla mat, laga mat, duka/duka av, städa och plocka undan, ta hand om tvätt, ta hand barn, osv, osv, utan i stället sätter sig i soffan framför TV:n med en öl och ropar "När är maten klar?" när han kommer hem från jobbet, att det faktiskt kan påverka kvinnans lust att sen glatt ha sex med honom tre timmar senare?

    Man kanske till och med kan inse att det egentligen inte handlar bara om att hon är trött, utan att hon framför allt är besviken? Och allt snack om att "Då får hon väl säga till att han ska hjälpa till mer!" är ju bara dumt, eftersom problemet då redan finns - hon önskar naturligtvis att hon skulle ha en partner som inte beter sig som ett litet barn, som just måste sägas till om självklarheter, utan fattar sånt alldeles själv...

    Jag är så oerhört förvånad rent allmänt över hur ofta det verkar vara just som scenariot ovan. Jag kan inte fatta det. Personligen vill jag att min kvinna ska må bra, det är liksom en grund i hela alltihopa, hon är ju den jag älskar mest av alla. Och därför försöker jag läsa av henne, och om hon tex är extra trött, och jag inte är det, tar jag tag i de saker som jag vet att hon inte gillar så mycket , eller inte orkar - även om jag redan gjort mer än "min del" i det allmänna arbetet i hemmet. Men så har vi mycket kärlek mellan oss - och mycket sex - också...
    Man har en sambo som beter sig som ett barn. Inte vill man ha sex med ett barn...
  • Anonym (---)
    Anonym (sex = oskönt) skrev 2013-05-31 16:14:21 följande:
    Så tror jag det är för många kvinnor och det är väl det som gör att kvinnor är mindre intresserade av sex. Jag onanerar flera gånger i veckan för det är så skönt och får sköna orgasmer varje gång. Sex klarar jag mig med 1-2 gånger i månaden, sex är inte skönt och jag får väldigt sällan orgasm men ställer upp ändå ett par gånger i månaden för min partner. Alltid missionären i 10 min där endast han njuter och får orgasm. Varför skulle jag vilja ha mer sex?
    Ge honom en uppblåsbar docka :)
  • Anonym (---)
    Anonym (Man) skrev 2013-06-03 12:26:49 följande:

    Elakt skrivet!
    Jag vet... Men om hon plågar sig igenom 10 min av tråkig sex med mannen så...
    Anonym (Man) skrev 2013-06-03 13:02:04 följande:
    Genom kommunikation finns det förhoppningsvis en möjlighet att sexet blir bättre... Men att inte vilja ha sex med sin partner känns illa!
    Kommunikation är aldrig fel!! Om det som skrivs i tråden är sant verkar det vara vanligare än jag trott; att många kvinnor inte gillar sex med sin partner. Det tycker jag är jättesynd!

  • Anonym (---)
    Anonym (Svaret) skrev 2013-06-03 14:52:40 följande:
    Män, om ni vill bli bättre i sängen föreslår jag att ni gör lite efterforskningar så slipper ni fråga en kanske blyg kvinna hur hon vill ha det. Det finns massor av böcker ni kan läsa, lär er massagetekniker, läs bloggar och artiklar som tar upp ämnet. 

    Googla på vad kvinnor vill ha i sängen, hur man bli ren bra älskare osv, på både svenska och engelska. Jag tror det finns mycket mer praktisk och konkret information på engelska.

     
    Inte att förväxla med porrfilmer, dock. De är inte informationsfilmer. Där tror jag många killar hämtar sin kunskap
  • Anonym (---)
    Anonym (Man) skrev 2013-06-04 12:41:05 följande:
    Men en tydlig gemensam nämnare,, det är kvinnor! Det är samma sak hos dem alla, men på olika sätt,,, samma grundproblematik,, och samma heeeeelt outgrundliga argument som skall förstås genom tankeläsning, långt innan kvinnan ens har tänkt tanken! OM hon tvingas tänka tanken,, INNAN mannen vet vad hon kommer att tänka,, så går det käpprätt åt hvt med sexet!
    Eftersom du i TS frågade om kvinnor så är det de som diskuteras i tråden. Enligt många inlägg är det mannen som är den gemensamma nämnaren. Jag skulle säga att det är mannen och kvinnan. De är inte lyhörda på varandras känslor/önskemål och hamnar i nedåtgående spiraler som är svåra att ta sig ur. Ofta ter det sig som så att kvinnan trivs inte - då vill hon inte ha sex. Medan mannen, om han inte trivs, då flyr han hemmets måsten och blir ego. Dålig kombo
  • Anonym (---)
    Anonym (Man) skrev 2013-06-04 13:18:10 följande:
    Och hur börjar det?? Som jag uppfattar det är det oftast så att kvinnan "slutar" att delta i förhållandets intimare delar,, och mannen som ofta har rätt mycket fart åt alla möjliga och omöjliga håll,, lämnar det sjunkande skeppet för att utforska en ny plats.
    men det är väl aldrig ens fel när två träter... Båda är ansvariga! Hur det börjat spelar ingen roll för ingen verkar ha försökt ta tag i och lösa det innan det gått för långt.
  • Anonym (---)
    Med Lem skrev 2013-06-04 13:48:22 följande:
    Jodå, det kan det mycket väl vara. Och är ganska ofta.

    Ens fel, med den andra/andre som offer.
    Ja, han tycker hon har fel och han tar på sig offerkoftan. Och hon tycker han gör fel och hon tar på sig offerkoftan.
  • Anonym (---)
    Anonym (Man) skrev 2013-06-04 14:35:59 följande:
    Okej, vi menar nog lite olika,, jag känner mig inte som ett offer!! Jag är genuint intresserad av att försöka förstå! Men som du säger,, i viss utsträckning är jag i egenskap av man ett "offer".

    Kvinnor har ett typiskt beteendemönster, som baske mig inte är lätt att förstå! Jag, som man, kan inte acceptera eller förstå att just tankeläsning är en del av kommunikationen.

    Det heter att män är från Mars och kvinnor från Venus. Även om man kommunicerar med varandra så kan man missförstå varandra pga man har olika referensramar. De män jag träffat har också kört med tankeläsning som de tycker jag ska förstå. De har varit väldigt traditionsbundna och vill att det ska vara som det alltid varit - och så kommer jag in i deras liv med andra traditioner och då blir det krock. Jag är inte uppväxt som de och fattar inte vad de antyder då de pratar utifrån sina referensramar, vilka jag saknar kunskap om.
    Med Lem skrev 2013-06-04 14:58:46 följande:
    Nej, det jag menade är EXAKT det jag skrev.
    Ibland, ganska ofta t o m, träter två på grund av något bara den ene gjort. Trätan handlar nästan alltid då om att den felande vägrar erkänna felet alls, eller tycker det var väl ingenting, och har tagit på sig chefskostymen.

    Det innebär inte att det inte ibland ÄR bådas fel, för det är det minst lika ofta.

    Offerkofta?? Menar du låser in sig i en roll p g a att den verkligen är ett offer, en roll som ska berättiga till sidenkudde ett tag?? Eller menar du egentligen att offer skiter man i, get over it! ??

    Den felande ska nog vara beredd på att en lessen kattunge behöver sidenkudden ett tag, det är bara att bära vidare.
    Offerkofta för mig är att tycka synd om sig själv och inte ta något ansvar för varesig "felet" eller lösning utan förväntar sig att andra ska lösa. Man skjuter ifrån sig allt ansvar. Livet är enkelt när man inte behöver ta ansvar och allt är andras fel. Man är offer för omständigheter buhuuu

    Visst är det så att ibland kan det vara ens fel att två träter men båda är ansvariga att lösa det. Går det inte att lösa tillsammans får man dela på sig, det är också en lösning på problemet.  
  • Anonym (---)
    Anonym (incitamentskontrollant) skrev 2013-06-04 15:13:42 följande:
    Fast, man kan behöva ta till (milt) hot för att få till en motvillig nakennärhet alls.

    Sen blir det oftast bättre, alldeles av sig själv. Så småningom. Att kräva sex kan ibland bara vara enda sättet att få vara naken ihop.

    Att blir krävd att ställa upp på sex skulle nog jag uppleva lite som lustdödare
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?