Inlägg från: Bitchos |Visa alla inlägg
  • Bitchos

    Hur gjorde ni som lyckats sluta snusa?

    Jag slutade rakt av - inget nikotinhjälpmedel och det var en ren avgiftning de 3 första dagarna. Sjukskrev mig från jobbet. Jag vände abstinensen mot ilska. Varje gång jag blev snussugen så blev jag förbannad på snuset - det skulle f*n inte bestämma över mig. JAG bestämmer! Det hjälpte för mig.
    Sedan måste du inse att du aldrig igen kan ta en endaste liten prilla för då är det kört.
    Det som är skillnaden mellan cigg och snus är att snus alltid kommer att lukta gott och man vinner inga fysiska hälsoeffekter jämfört med cigg. Därför är cigg mer tacksamt att sluta med.
    Märkte att pulsen saktade ner efter jag slutade snusa med ca 10-20 slag/minut.
    Inse också att det inte är den första tiden som är jobbigast utan det är att hålla sig snusfri efter 6 månader och framåt.
    Drick ingen alkohol i början för man har inte samma motståndskraft då. När du börjar dricka igen så gör det i små doser i början.
    Lycka till! Klarar du galant!

  • Bitchos

    Annanymt: Jag måste säga att den värsta kampen kommer efter ca 6 månader och framåt. Det är då man slappnar av och släpper garden, det är då många trillar dit. Gäller bara att vara medveten att man ALDRIG kan ta en endaste prilla igen eller något annat nikotinrelaterat.
    Det här löser du galant! Lycka till!

Svar på tråden Hur gjorde ni som lyckats sluta snusa?