Inlägg från: klyban |Visa alla inlägg
  • klyban

    Grillkryddan - den äckligaste kryddan evver!

    VictoriaJ02 skrev 2018-10-05 10:29:54 följande:
    Vaddå, det är så mycket som är farligt och skadligt idag. Ena dagen är något skadligt och andra dagen är det nyttigt. Jag tycker grillkryddan är en universalkrydda som passar på det mesta, och god att ha i soppor, (utom fisksoppa då). Skulle man gå och tänka på allt som kan vara farligt och skadligt i allt man äter skulle man snart knappt våga äta något.

    Grillkryddan är just en smakförstärkare och kryddar man lagom så ger det starkare nyanser åt smakerna.

    Det är så galet enkelt och göra en själv, och utan detta som är "äckligt"
    Det är som att man inte skulle våga ut och paddla för det råkar storma i ett vattenglas Flört


     


    Denna gör jag, det passar till allt.
    atravelfortaste.com/wpblog/recipe/essence-of-emeril-lagasse-recipe-his-famous-spicy-cajun-seasoning/


    hur många meter var det?
  • klyban
    Endastjag skrev 2018-10-14 18:20:39 följande:
    Grillkrydda är underbart gott på mos och pommes. Angående hälsoriskerna undrar jag om TS har samma rädsla för soja som innehåller mer glutamat.

    Vilken soja då, och soja har eget glutamat.
    Förväxling?


     


    Som sagt vad, den cajunkryddan ersätter allt sånt.


    hur många meter var det?
Svar på tråden Grillkryddan - den äckligaste kryddan evver!