• Majandra

    Vågar man testa?

    Har du börjat fundera på vilken typ av barnvagn ni vill ha då Angie?

  • Majandra

    Dagen innan bim, bästa dagen på hela cykeln. Förväntan och hoppet går på högvarv, man hoppas så det ligger en liten liten bebis i magen. Mensen håll dig borta!

  • Majandra

    Här går det finfint. Livet är lite extra hoppfullt såhär dagen innan bim. Ingen mens och inga symptom enligt mig. Lite trött mitt på dagen men det är jag ofta haha. Sen var jag hungrig så jag kunde äta en hel häst på kvällen, men det händer då och då. Det kan även tyda på att mensen är på ingående. Ingen mensvärk än och jag tycker inte jag blivit grinig heller. Känns som lite extra flytningar/fuktigt dock. Men det vet jag inte riktigt hur det ska vara eller så. Blir en spännande natt nu :D

  • Majandra

    God morgon. Tyvärr inget plus på morgonen, ingen mens heller. Så nytt försök imorgon om inte tant röd är här :)

  • Majandra

    Ja och hon är fortfarande borta. Inorgon/inatt om jag vaknar och måste kissa så blir det digitalt test :) inget utrymme att tolkas, riktigt nice :)

  • Majandra

    Ja jag har inte exakt stenkoll men vet att jag tog bort p-staven för åtminstone typ två år sen. Vi tänkte då blir det så blir det, sen typ ett halvår tillbaka har vi börjat sikta på ägglossning men jag känner att det itr funkar att bara sikta på äl. Så framöver, om vi inte lyckas få plus nu, så måste vi ha sex med bebisförsök mer regelbundet och gärna varannan dag. Vill inte riktigt söka hjälp heller när jag är överviktig, är troligen därför det går segt och behöver gå ner i vikt.

Svar på tråden Vågar man testa?