• Majandra

    Vågar man testa?

    Kanske skönt att testa redan imorgon. Men annars är det ju lite busigt och spännande och vänta (så länge mensen inte kommer under tiden). Vilken fin bild du har Angie :)

  • Majandra

    Vad tråkigt Soffipropp. Vad skönt att flytta och fixa och dona, vips så tänker man på annat och snart är det bim igen.

    Lördag idag, bim på måndag och om ingen mens så blir det test på insdag innan vi ska iväg på festligheter. Spännande såhär dagarna innan :) har inga symptom alls, bara hoppas lite extra då jag fick en yttepytte blödning i början på veckan. Tänk om det skulle vara en nidblödning :)

    Men sen finns tankarna på att mensen hoppade över förra månaden och tänk om den tänker fortsätta strula... Vill juninte ha mensstrul nu när man försöker som mest.

  • Majandra

    Ja, men då undrar jag om man är dum som vill ta ett glas vin på balkongen. Gott jordgubbsvin, kan vara nio månader tills man får dricka ett glas...

  • Majandra

    Haha, det slutade med sockerchock och apelsinjuice istället :) Ganska så smarrigt det med :)

  • Majandra

    Jo allt är som vanligt här så inga aningar om ngt plus. Men vi får se om det blir ngn mens imorgon, hoppas inte :) Läser så många trådar här på fl och inser att folk har symtom och är inte med barn och folk utan symtom plussar så analyserar det inte så värst mycket :)

  • Majandra

    Hej Mmiliss, låter spännande det :) Jag tycker det låter som det absolut kan vara ngt. Men det verkar ju vara så olika för alla det där så själv så tänker jag inte så mkt på sånt längre.

    Man 'bör' väl vänta till bim att testa för att slippa testa för tidigt och få neg, men om du har hormoner så du får symtom så borde du väl på få plus? Tycker jag läst det resonemanget ngnstans. Så det beror på om du vill chansa och testa redan nu, men testen kostar ju en slant var så det bestämmer man ju själv :)
    Kram

  • Majandra

    Angie, nu är jag så nyfiken. Tror jag kissar på stickan direkt imorgonbitti :)

Svar på tråden Vågar man testa?