• Majandra

    Vågar man testa?

    Hmm, här börjar nog min kropp spöka och låtsas. Äl+7 idag så längtar längtar och vill spola fram tiden en vecka...

  • Majandra

    Vad tråkigt Soffipropp, men kag håller med Angie här och att mamma kommer du bli. Det är bara så orättvist att så många andra blir gravida direkt när de tänker att de ska 'skaffa' barn. Med all rättvisa så är det vi som försöker och försöker som borde få våra barn först. Men barn kommer, bra en sån jobbig väntan och hemskt att behöva ta nya tag hela tiden...

    Härligt Angie, du ger oss andra hopp och förhoppningsvis är vi snart där och kan vara lyckliga och gå på vul vi med :) När är BF? :)

  • Majandra

    Ja precis, på fredag eller lördag är det bim. Jag tänkte räkna med lördag så att jag inte behöver testa innan mensen fortfarande kan komma. Hoppas och hoppas på den här månaden. Nu så har jag haft molvärk till och från i tre-fyra dagar, ont i huvudet idag, trött och har plötsligt fått acne som jag inte haft på hur länge som helst. Men det känns som att jag letar efter minsta lilla tecken så är inte alltför övertygad.

  • Majandra

    Ja det blir ett test på lördag. Ska iväg på fest på kvällen och vill veta innan. Iofs kan jag ju vänta och vänta tills mensen kommer, men vill ju lite kissa på stickan :)

  • Majandra

    Hihi. Jag är så rädd att misslyckas så jag tycker det är 'tidigt' att testa. För mig alltså :s En del av mig säger att 'jag märker ju om mensen inte kommer och jag får symtom som inte går att misst sig på...' ;)

  • Majandra

    Ja jag håller med Angie där, ett 'tidigt' test på äl+12 kanske? Hoppas du får ett fint plus :)

  • Majandra

    Symtomen jag tyckte jag hade börjar klinga av, kanske kroppen som försökte vara lite skenis och jag som inte köpte på det. Men tar inte ut ngt minus i förtid, som mest spännande nu dagarna innan bim :)

  • Majandra

    Ja det känns surt. Den kom helt utan förvarning och ett par dagar innan. Iom att den kom idag så täknar jag med äl för 14dgr sen och då missade vi äl också. Var så dålig tajming och hade inget sex veckan innan den helgen jag trodde det var äl. Varannan dag är nog det som gäller...

Svar på tråden Vågar man testa?