• Majandra

    Vågar man testa?

    Inte gravid på det digitala testet imorse. Hmm, får invänta tant röd nu då.

  • Majandra

    Skumt det här. Men jag skyller lite på att vi inte kört varannan dag och troligen missat äl pga det. Men än finns lite hopp kvar för den här månaden :)

  • Majandra

    Ja jag hoppades lite också att det skulle bli plus den här gången. Men jag börjar känna lite som att det inte kommer ngt plus, men får försöka håkla hoppet uppe. Som tyngst nu runt mens.

    Ja nu satsar vi framåt. Härligt att det går bra för er nu Soffi. Jag börjar verkligen tro på det här med varannan dag och över hela månaden som gäller. Så nästa vecka/ nästa helg så är det bara att jobba vidare här också :)

  • Majandra

    Ja jag längtar så mycket efter en liten människa som vill förgylla mitt och vårt liv. En liten människa som jag ska ta hand om, sköta om och älska. Få lite mer mening i livet än bara jobbet och husdjuren.

    Igår när mensen kom så grät jag en skvätt också. Sambon fick nog lite mer insikt hur det känns för mig. Han är ju fortfarande lite såhär att blir det så blir det. Jag kan förstå honom också för vi är mellan 25-30 och har lång tid på oss i den bemärkelsen, bara att min barnlängtan är så stor. Stor redan sedan ett och halvt år typ.

  • Majandra

    Ja det är så surt när andra har så lätt att bli med barn och plötsligt har två. Om jag bara får ett litet plus och en liten bebis så skulle jag vara så nöjd. Och andra får två barn.

    Men nu ska vi se här Soffi, nu kommer Oktober och med det våra plus :)

  • Majandra

    Ja man får göra sitt bästa att släppa tankarna på graviditet :) Ja förr eller senare så tar det sig :)

  • Majandra

    Låter bra Soffi :) här plågas jag av menseländet, gud så drygt att ha det. Oroa mig när jag ligger i sängen att det ska läcka osv. Usch.

    Ja med varannan dag så måste man ju träffa ägglossningen :)

  • Majandra

    Ja just det, det var du som nämnde grapefruktjuice ja. Om du får plus nu då snor jag den iden rätt av :) Då åker jag och handlar all g-juice som finns på ica maxi ;) dricker du mkt eller bara ett glas per dag typ?

Svar på tråden Vågar man testa?