• Majandra

    Vågar man testa?

    Äl igår/förrgår och nu börjar den långa väntan på bim. Har lyckats gå ner 6kg nu också. Men jag förväntar mig inte så mycket...

  • Majandra

    Aaa Bim på fredag. Kämpar på för att gå ner i vikt och känner mig så uppsvälld. Så antingen ett plus eller mens så att vattnet i kroppen släpper så jag går ner två kilo till vägningen nästa söndag ;) Hoppas såklart på plusset men mens och viktnergång funkar också :)

    Jag har nog ställt in mig på att jag får mitt plus när jag lyckas gå ner ordentligt i vikt. Känns ju som något är fel när det aldrig blir plus. Så jag måste ner i vikt. Står fortfarande på minus 6kg men känns som jg samlar vatten inför mensen. Men jag har tyvärr väldigt många kilo att gå ner så det är min plan just nu. Stadigt gå ner i vikt och fortsätta med oskyddat sex. Förr eller senare så ;)

  • Majandra

    Jag testar på fredag morgon om inte mensen kommit. Har ett test som legat tv å månader så vill testa nu. Förra mån kom mensen två dagar tidigt så hann inte ens hoppas ;)

  • Majandra

    Imorse satt jag och tänkte hur folk mår illa och började få fantomkänningar att jg mådde illa. Känner mig eätt skengravud idag ;)

  • Majandra

    Oj oj, känner mig nästan lite hoppfull den här månaden. Bim på fredag och imorse vaknade jag med lite hopp. Något som känns annorlunda. Kan vara mensen som är på väg men har nog lite hopp. Kanake därför min kropp leker skengravid ;)

  • Majandra

    Dagen före bim. Antingen är jag riktigt skenis eller så vet jag inte. Men sen vet jag inte hur snabbt man 'ska' få symptom ändå. Tokhungrig nu när jag vaknar fast att det sista jag gjorde var att äta en smörgås för att jag var så hungrig igår kväll. Inget blod när jag var upp och kissade så känner mig hoppfull. Då är det så mkt jobbigare om det blir minus imorgon eller om mensen kommer.

  • Majandra

    Ja precis ett digitalt. Ingen mens ännu. Men om den ska komma så vill jag att den kommer nu för vi åker bort nästa vecka över jul...

  • Majandra

    Jaha, jag trodde de skulle vara så bra och verkligen säga ja eller nej. Om det i te kommer någon mens så åker jag och köper ett vanligt test imorgon då :)

Svar på tråden Vågar man testa?