• Majandra

    Vågar man testa?

    Ja det är bara att kämpa på :) för eller senare så kommer våra plus också. Jag känner ju att jag har mig själv att skylla att det inte blir något plus så kan ju inte vara helt arg på att det är orättvist, jag behöver ta tag i mig själv igen :)

  • Majandra

    Aj då. Det låter inget vidare Angie. Var och hur gör det ont då? Du kanske har någon vän som har barn som kan säga om de känt så eller inte. Jag tror inte man ska fråga folk på familjeliv hur det känns, folk här verkar rätt tokiga ibland.

  • Majandra

    Jo då, här är mensen slut idag. Är på väg på tjänsteresa men kommer hem redan imorgon. Så i helgen blir det mys igen. 10 dgr till beräknad äl den 5/11 så bara att sätta igång ;)

  • Majandra

    Joo det går fint med lchf. Har gått ner ett kilo till. Tror de första tre var vatten som lämnade kroppen med kolhydratslagret. Men har varit på tjänsteresa nu och ätit enstaka potatis och så. Men framförallt känner kag mig smalare eller iaf mindre svullen/övermätt och mår bättre :) Så fortsätter kämpa på med lchf här. Riktigt häftigt när jag verkligen märkte mina älflytningar förra äl också. Så jag tror absolut att det är värt att köra på med lchf ;)

    Har du haft rul nu? Var det i slutet på okt va?

  • Majandra

    Ja äntligen. Mensen slutade nu när jag var bort. Jag är 26 och min sambo är 28 :) Ni då?

  • Majandra

    Åh vilken lång helg med en sådan längtan till måndag. Underbara måndag.

    Ojdå, jag tycker nog inte att jag är så gammal men trodde inte jag skulle vara äldst här :) vet inte vad jag hade för föreställning riktigt men då är vi ju typ lika gamla allihopa :)

  • Majandra

    Åh vad härligt Angie :) vad glad jag blir. Så skönt att höra att bebisen har det bra därinne.

    Ett par favoriter Martin, Ludvig och Måns :) 27 Mars alltså, härligt!

    Här är det rätt skönt att kommit förbi mensen och hunnit få till någr försök. Här beräknad äl på måndag så i helgen smäller det rejält :)

  • Majandra

    Låter bra Soffi. Jag känner inte av att det skulle närma sig ngn äl än, men den är beräknad till måndag så bara att köra på ändå ;)

Svar på tråden Vågar man testa?