Inlägg från: Anonym (cerazettis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (cerazettis)

    Cerazette: ingen mens men mensvärk ändå??

    Jag använder alltså minipillret Cerazette och har gjort det i över ett år. Sedan starten har jag haft i princip ingen mens alls, den försvann och det är jag bara glad för. Vad som gör min väldigt fundersam och lite orolig är att jag kan få väldigt kraftfulla menssmärtor fortfarande. Någon som vet vad det beror på? Jag får inte ihop det? Det gör dessutom väldigt ont. Får lägga mig i ett varmt bad, ta tabletter och använda varm rissäck, det är det enda som hjälper om det hjälper.

    Väldigt väldigt tacksam för svar!

  • Svar på tråden Cerazette: ingen mens men mensvärk ändå??
  • Anonym (cerazettis)

    Ingen som kan hjälpa oss?

  • Anonym (cerazettis)

    Tycker det är konstigt bara.. eftersom man inte borde ha någon ägglossning, speciellt inte om man inte har nån mens.

  • Anonym (cerazettis)

    Linisen: det finns alla möjliga för- och nackdelar med Cerazette. Vissa får blödningar flera månader i sträck, andra får inga blödningar alls, några bli elaka som monster, andra får inga biverkningar alls. Tycker inte att det är bra att skrämma upp folk som äter Cerazette med att säga att din barnlöshet kanske beror på pillret. Jag till exempel blir inte så glad av att höra det. När de har gjort utredningen på dig och om de kommer fram till att Cerazette är orsaken till att du inte kan få barn så kan du gärna få komma tillbaka och varna men innan dess tycker jag att det är en onödig kommentar. Det finns många som inte kan få barn och de är inte alla Cerazette-användare.

    Antar att du inte menade något illa med detta men tänk dig för lite bara.

    Skönt att se att det finns en del andra ändå som också har mensvärk utan mens! Tror jag ringer till barnmorskan och frågar ändå för att få en säker förklaring till fenomenet.

  • Anonym (cerazettis)

    Det finns ett bra talesätt.. "Alla har rätt att uttrycka sin åsikt, men ingen har rätt att sprida osann information". Det var därför jag skrev att det hade varit bättre om du berättat om din barnlöshet beror på Cerazette-användandet _efter_ att det har blivit konstaterat, då det blivit fakta. För just nu hjälper det ju ingen alls, det du skrev, eller hur?

    Men tack för att du skrev att vi ska tänka till. Det håller jag absolut med om att vi ska göra. Men jag grundar mina beslut om ifall jag ska använda Cerazette eller ej på fakta, inget annat. Som sagt, jag är intresserad av vad läkarna säger så kom gärna och berätta hur det gick sedan. Beror din barnlöshet på Cerazette och utebliven mens under flera år så lovar jag att ta mig en funderare!

Svar på tråden Cerazette: ingen mens men mensvärk ändå??