• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack ska ni ha❤

  • TWH

    Tack❤ har precis gått in i v 27. Det är ju så läskigt med blödande efter alla mf så man är ju automatiskt inställd på katastrof. De ska göra undersökningar ikväll igen så jag hoppas jag får besked. Har fått en antiD spruta precis, egntligen tar man den i V29, då jag är RH- och bebisen RH+, så om vårt blod kommer i kontakt så ska jag inte bilda antikroppar mot bebisen.

  • TWH

    Lully, det är precis vad de tror orsakade blödningen, fick du fler blödningar? Kram till er alla🌺

  • TWH

    RobSab, välkommen hit! Tack alla för era värmande ord. Kom precis hem nu, sjukskriven 100 procent vilket faktiskt känns bra (är lite av en arbetsmyra). Lågt sittande moderkaka, jag får räkna med fler blödningar och sjukhusbesök och kanske ett tidigarelagtkejsarsnitt. Bebisen mår bra och det är huvudsaken. Jag kan nämna att de så smått börjar acceptera il behandling på Sös, vilket är en enorm skillnad i attityd mot i somras. Nu är det flera läkare som hjälper m behandling, dock ordinerar de inte själva vad jag vet. Ett steg framåt!

  • TWH

    Singha, ta på torsdag morgon då så blir det mitt emellan?

  • TWH

    Maxad, jag har inte känt någonting av pred. Har ätit 15 men nu sänkt till 10. Jo, har vaknat på natten m svårt att somna om.

  • TWH

    Tack Angel! Jag har aldrig upplevt någon biverkning av il, har fått det relativt många gånger nu, men det är ju olika från person till person, dock tycker jag att det låter konstigt Che att du ska få biverkning flera dagar senare, å andra sidan så verkar ju il bäst efter några dagar så ditt immunförsvar kanske blir mer mottaglig för någon liten bakterie, krya på dig! Che, jag tror att D vill att jag äter pred hela graviditeten, det har han velat med de andra. jag kanske kommer att be om en sänkning om en vecka eller så då min svenska läkare på spec mödravården säger att jag börjar få kortisonansikte.... vi får se om D går med på det. fragmin ska jag ta ända fram till snittet.

  • TWH

    Maxad, jag ser ut som ett slagfält på magen med förhårdnader av sprutorna och blåmärken överallt. Dock tycker jag att blåmärkena har lugnat sig lite nu när magen töjts ut lite.

  • TWH

    Nej, inte ännu, det finns fortfarande lite fläsk att ta av😉

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!