• Vallmo78

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ok tack :) då ska jag jaga på med andra ord...


    canada skrev 2016-12-08 20:18:00 följande:

    Jag fick en annan läkare att skriva ut, men det går aldrig att få ut på frikortet, även om du har en svensk läkare som skriver ut. Det är inte subventionerat av svenska staten(eller vem det nu är som bestämmer där). Kostar ca 600:- att hämta ut 10 st har jag för mig.


  • Vallmo78

    Hos Dr D och jag har ett recept från honom. Tack för att ni finns och kan vägleda en <3


    UndrandeSökare skrev 2016-12-08 20:54:20 följande:

    Vallmo - Går du hos Serum eller Dr D så be dem om ett Eu-recept. Då får du det via mail och skriver ut på färgskrivare (viktigt att det är i färg !) Sen går du bara till apoteket. Eftersom just IL inte går på högkostnadskortet, så blir det ju samma pris om du löser ut en låda med 10 il- påsar på svenskt recept eller på EU-recept. Be att få ett recept på 10 il-påsar endera 100ml eller 250ml. Sen är det beställningsvara på svenska apotek, så man får lämna in receptet i några dagar (om man har det på papper) tills medicinen kommer. Hoppas det löser sig.


  • Vallmo78

    Va spännande ! Lycka till nu! Håller alla tummar och tår! :)


    PeeWee44 skrev 2017-01-26 13:00:12 följande:

    Sitter i väntrummet i Aten hos dr D för insättning. Han tyckte min kropp svarat bra på neupogen.


  • Vallmo78

    Redan47 och Sammet: nu blev jag nyfiken. Varför tar ni p-piller inför fet? :) jag ska oxå göra fet snart men inte fått ordinationerna från Dr D än.....

  • Vallmo78

    Aha..ni gör det hos honom och det är därför eller? Jag ska göra det här hemma med hans support så jag kanske inte behöver det....


    Sammet skrev 2017-02-02 12:49:52 följande:

    Föt att kunna beställa flygbiljetter. Med piller styrs menscykeln upp mer.


  • Vallmo78

    Stort grattis!! Så himla underbart att höra att slit kan vara värt nåt! Tack för de peppande orden! Grattis grattis återigen! <3quote=77397057][quote-nick]quintana7 skrev 2017-02-10 07:13:32 följande:[/quote-nick]Har glädjen att meddela att en bebis föddes denna vecka med hjälp av Dr Dimitris immunsupport! Behåll hoppet och stort lycka till, det kan verkligen gå vägen! Är så glad och tacksam för denna tråd!!! Stor kram till alla kämpar och informationsspridare![/quote]

  • Vallmo78

    Hej mina kämpande damer!

    Jag blir så glad att läsa om alla plus och bebisar!

    Vi är nu i slutet av våra så kallade "paus" och skall planera in nästa FET. Jag vill bolla tankarna med er lite. Vi har kört 9 FET förut och ingen resulterade till plus alls. Mina plus och missfall har alltid varit på ET. Nu vill jag göra nåt annorlunda så klart för att öka på lyckande prognosen. Vi har alltid kört ostimulerat cykel och sist fick jag ta Lutinus men ingen effekt alls. Vad tycker ni vi ska göra? Hur har ni gjort? Föresten slutar jag med Angus C då och isf när? Jag blir galen på mina spottingar. De har tyvärr inte försvunnit efter Dr D behandling heller. Plus att jag har typ riktigt mens blödning 1-2 dagar resten är spotting före eller efter. Är så himla oroligt för DET med ( att mensen bara minskar och minskar) Dr D tyckte inte jag behövde oroa mig men jag kan inte låta bli ;(( . Min magkänsla säger att dessa och infertiliteten har med varandra att göra....:(

    Tack för att ni finns där ute <3

  • Vallmo78

    Tack blåvingen! Vet du om Dr D kollar på prolaktin värden i sina prover? Alltså i sin grekiska blodtester?


    blåvingen skrev 2017-02-13 12:59:39 följande:

    Vallmo

    Kolla ditt prolaktinvärde det kan förhindra att ägget implanteras och att du får spottings. Ta ett värde tidigt på morgonen( så att du får worst case)

    Beställ på blodkollen kostar 249 kr

    Lägg ut värdet här, kan vara att du behöver äta aktivt b6 p5p för att ta ner prolaktinet


  • Vallmo78

    Tack blåvingen! Vet du om Dr D kollar på prolaktin värden i sina prover? Alltså i sin grekiska blodtester?


    blåvingen skrev 2017-02-13 12:59:39 följande:

    Vallmo

    Kolla ditt prolaktinvärde det kan förhindra att ägget implanteras och att du får spottings. Ta ett värde tidigt på morgonen( så att du får worst case)

    Beställ på blodkollen kostar 249 kr

    Lägg ut värdet här, kan vara att du behöver äta aktivt b6 p5p för att ta ner prolaktinet


  • Vallmo78

    Wow stort grattis! Vilken lycka! Du lyckades alltså efter dieten, har du varit hos Dr D med?

    Hur som helst det är mycket intressant. Tack! Har googlat lite om det nu men du får gärna berätta mer och ge mig tips. Just nu äter jag glutenfritt och låg kolhydrat diet typ...Föresten har du haft spottingar som har försvunnit oxå?

    Jag pratade med min läkare igår och de misstänker att jag är i hormonell obalans?! Jag berättade om mina spottingar och att jag blöder bara en dag när jag har mens. Vilket gör mig väldig orolig... Så nya prover skulle tas nu ( prolaktin med) .


    MissWe skrev 2017-02-13 19:13:55 följande:

    Det jag tror har haft störst påverkan på mig och mitt "självläkande" har varit att jag följt Terry Wahls Protocal (googla henne, hon har ett litet tedtalk som beskriver i korthet) för kostprogrammet behöver man beställa hennes bok.

    Jag har även näringsbalanserat sedan i september. Berättar gärna mer om du är intresserad.

    Men faktum är att jag blev spontant gravid (!) utan att vara på Dr. D mediciner. Tala om panik när jag testade positivt och förstod att min långdragna influensa/förkylning/feber berodde på immunförsvars reaktioner för det lilla embryot.

    Är nu i v 7, gravid med tvillingar, såg hjärtat på den ena förra veckan. Men inte på den andra, eventuellt tillbakabildas den andra lilla. Borde veta mer i slutet av denna vecka.

    Men för att sammanfatta, jag tror att det finns massor vi kan göra själva för att hjälpa våra kroppar på vägen. Bara ursvårt att veta vad som gör vad då läkare inte har koll på läkande utan mer kan sjukdom. Du fattar.

    Varma kramar och stort stort lycka till!


Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!