• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Lotus: nejnej Gråter Åhh så förbannat ledsamt. Jag har inte betalt mer för Dr Ds hjälp och jag har frågat om han vill ha mer betalt men nu har han slutat svara mig så han har väl tröttnat på mig, haha!! FlörtOskyldig

  • Zinfandel

    Påskliljan: det är bara några få här som gjort Ivf hos honom. Ang cystan så beror det helt på var den sitter och hur stor den är. I regel tycker aldrig svenska gyn att det är någon större fara men såklart är allt som inte ska vara där, i vägen. Då bör de punkteras.

  • Zinfandel
    CurlyRed skrev 2012-12-13 23:31:47 följande:
    Zin - har oxå tagit svininfluensa sprutan... Hmmm var det alltså alla utom en som tagit den....?
    Ja, det verkar ju så, hittills... Och detta med Pandemrix & ev infertilitet har verkligen tystnats ner för då har man ett betydligt större problem. Nu lyckades vi förhindra smittan tack vare massvaccineringen (och inte som en del genier säger "varför tog jag den, det hände ju ändå inget.................) men man kan ju undra vad som var värst...? Då ska man såklart inte tänka egoistiskt utan ur befolkningens synvinkel. Nu finns tydligen detta ämne även i glass och som med allt annat handlar det om kvantiteter men det är ändå klart intressant.
  • Zinfandel

    Lotus: som sagt, det tystas ner oerhört men tänk om det faktsikt ligger nåt i det..?! Förvånad Vi får verkligen hoppas att det inte är så.

    Hjärte: ALLT gäller ju inte ALLA, som tur är.... Då hade vi inte haft denna tråden Kyss Folk med reumatism, allergier och psoriasis blir ju också gravida, som tur är DrömmerSkrattande Men ibland försöker vi finna nåt som kanske är gemensamt för många av oss, tex kräksjuka, ledvärk, sköldkörtelproblematik, vaginalvirus osv.

  • Zinfandel
    Tuvalina skrev 2012-12-14 09:46:22 följande:
    Då var jag ego och inte tänkte på befolkningen jag är i alla fall glad jag ej tog den.
    Du missförstod. Ja, så är det kanske!
  • Zinfandel

    Tyvärr kan skrapningar ge fler konsekvenser och är en vanlig orsak till infertilitet och MF. Under hysteroskopi är det inte helt ovanligt att man finner både gravidrester och ärrbildningar, trots att kvinnan inte haft infektioner, och det är då av vikt att avlägsna. Det är därför ett spår som jag hade gått vidare på!

  • Zinfandel

    TWH: jag skulle nog inte låta mig bli itutad sådant. Skrapning medför en del risker och kan leda till infertilitet & MF oberoende av vilka instrument som används. Infektioner kan man drabbas av utan att ha någon större kännedom om det vilket kan leda till adherens (sammanväxningar) och det även i äggledarna, ärrbildning både i livmoder & slemhinna samt gravidrester som kan förhindra implantation. Om man är i vår situation, så kan det vara värt att följa det spåret och göra en noggrannare undersökning (inte nödvändigtvis via Peny men det är en ytterst bra idé) eftersom sådant inte upptäcks eller åtgärdas vid en vanlig svensk hystero. Får många som provat det mesta så kan det vara lösningen på problemet.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!