• Ljusgläntan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vad heter apotek i grekland och hur ser deras skylt ut så man vet vad man ska leta efter? Är det ett grönt kryss på den som i italien?

  • Ljusgläntan
    TWH skrev 2012-06-17 09:30:37 följande:
    Tack Lully! Jag har precis slängt i mig första tabletten då kör jag på. Jag har nyligen slutat med min 100 dagars kur så jag hoppas det finns kvar lite effekt av den. Jag ska träffa Dr D andra veckan i juli och efter att ha sett mina utredningar så tror han på immunologiproblem så vi får se. Jag tror också pådet där m "rotningen", vi har ju fått missfall flera ggr efter att hjärtat har börjat slå.

    Det är samma här så vi medvetet försöker inte innan behandlingsstart då jag tror jag med behöver stöd långt tidigare än när man får plus som svenska läkare annars brukar köra på.
  • Ljusgläntan

    Är de någon som varit hos Peny och fått veta att dom inte har något, ingen klamydia eller infektion? Det låter som hon har hittat nåt hos alla som varit där nämligen...

  • Ljusgläntan

    Zin - ja så kan det ju vara. Man provar ju allt man kan. Lyckas det inte nu med Dr D för oss kommer vi nog kontakta Peny med..

  • Ljusgläntan
    CurlyRed skrev 2012-06-19 22:03:18 följande:
    Testade pliktskyldigt idag ändå dag 32, japp minus trots dubbla ÄL och alla stödmediciner... Men med alla immuno reaktioner och överdosering av Levaxin så kanske det inte var så konstigt. Eller så var det bara en månad m sämre ägg som dr D också påpekade idag. Så nu tar vi "sommarlov" från hela barnaverkstan och låter kroppen vila från alla mediciner! Ska faktiskt bli riktigt skönt!!! I aug/sept kör vi vår 3e IVF här i Sverige m dr Ds support. Men tittar in här titt som tätt ändå i sommar, även om jag inte kommer va lika aktiv. Stor kram på er alla!!!❤❤❤

    Det låter ju ändå bra att kroppen får vila. Vi gör ett uppehåll just nu från vårt senaste ivf,.. Så vi tar två månaders uppehåll innan nästa försök med Dr D behandling samtidigt. Hoppas de hjälper något också.. Nästa försök blir nu i juli och de känns som väntat hur länge som helst. Ni vet hur det är, man vill försöka varje cykel, jag har äl just nu men håller mig...
  • Ljusgläntan
    Jam08 skrev 2012-06-21 18:30:10 följande:
    Cice, jag står inför samma beslut! Om jag förstått det rätt så gör han endast en diagnostisk hysto dvs tittar bara och åtgärdar inget om man säger så. Man får en dvd (!?) kul..så man kan visa släkt och vänner sen ;) nej skämt åsidå. Har ställt frågan t honom via mail vad exakt hans hysto innebär men får inget svar.. Men googlar jag diagnostiskt hysto så är det så. Pennys hysto är innebär rensning och "embryoförberedande"och är mer omfattande och således också dyrare 1500? ist för Dr Ds 850?. För en sån typ av hysto han gör känns det alldeles för mkt. Jag kommer avvakta med hysto till senare tror jag och ska göra ett ivf till med immunbeh. Svårt att bestämma jag vet.. Hoppas du blivit lite klokare!!

    Är de stor skillnad att göra hysto hos dom än här i sverige? Vad är anledningen till att ni inte vill göra de i sverige?
  • Ljusgläntan

    Tjorven - okej, tack för infon! Jag känner lite läskigt med hysto och vad de egentligen rensar där men underbart att det hjälpt dig. Funderar på att göra de i höst vinter om det fortfarande inte funkat.

  • Ljusgläntan
    Zinfandel skrev 2012-06-21 20:36:40 följande:
    Ljusgläntan: man är i inte i närheten av samma noggrannhet i Sverige, så lampor ån större vits att göra det här om man ändå bestämt sig för att göra det, då är det klart bättre att välja proffsalternativet.

    Ok! ;)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!