• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    yes, jag får uppdatera den.
    ninnin, 5 dgr efter fbc är perfekt, man ska ju inte ta för nära inpå då inte blodet har stabiliserat sig efter il-en, il ger full effekt efter ca en vecka! 

  • TWH

    Stumpan, jag lider med dig. hur många ggr har du försökt med immunsupport? Har du kört fragmin, pred, trombyl, il och hela kittet varje gång?

    Jag har fått en förfrågan att uppdatera min presentation så det har jag gjort nu för den som vill läsa  

  • TWH
    stumpan81 skrev 2012-12-27 15:37:15 följande:
    TWH: jag minns inte hur många gånger jag försölkt med immunsupport, men det är säkert 1,5 år. Hela kittet!

    Ok, jag förstår, har ni kollat DQ alfa?
  • TWH

    Ok, nästa gång, om ni orkar mer - vilket jag hoppas!, så be på förhand om ett löfte att göra kromosomanalys om det skulle gå åt pipan igen. Det var mkt värt för oss när vi fick det i somras.

  • TWH

    Ego: tog hcg och fbc idag, hcg har gått upp till 47400 och jag är 6+4, det ser m a o bra ut!! Nästa vecka är det ultraljud på onsdag, känns redan lite ångestladdat. De senaste 20 ul vi har gjort har ju inneburit tråkiga besked så det är skräckfyllt. Jag får nu ta en paus m il, dr tycker mina immunvärden ser bra ut - trots att neutrofila o leukocyterna har stuckit iväg ordentligt. Ska ta nytt fbc om 2 v.

  • TWH
    HollyGolightly skrev 2012-12-27 20:01:46 följande:
    Hejaheja! Det ser ju väldigt lovande ut, även om jag förstår att du är toknervös. Mitt hcg låg på 6900 i 5+1 och 158 000 i 7+2 så det låter ju väldigt rätt med 47400 därimellan. Och precis i de veckorna stack mina neutrofila och leukocyter också iväg utan att Dr D blev särskilt orolig, så det verkar inte vara någon större fara utan snarare en konsekvens av graviditeten. 

    Vad härligt att höra💝
  • TWH
    Ninninn skrev 2012-12-28 03:43:58 följande:
    Någon som vet varför D frågade mig om ja har svettningar på nätterna?? Ja har nämligen de kan ju för tusan inte sova kl e 03.45 nu å ja dör av värmeslag snart :) är detta bra eller dåligt? Någon annan gravid med samma problem??

    Jag har det ibland, berätta det för dr idag, tror han kommer ordinera il direkt.
  • TWH

    Japp, jag har sagt det till honom - han vill veta det, annars hade jag inte tänkt på det.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!