• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Poussin skrev 2012-09-06 12:54:48 följande:
    Holly - Vilket toppenresultat, härligt!

    Hjärte - Usch vad jobbigt att armen svullnade idag med. Har du nämnt det för Dr D? Hur snabbt får du droppet och vilken dos?
    Vad märkligt att läkarna frågar om du vill sjukskrivas. Är allt ok, t ex blodtryck?
    Allt ser bara bra ut, så jag vet inte riktigt varför de frågar om sjukskrivning. 

    Jag har fått 150 ml IL under lite mer än en timme, vilket inte känns onormalt snabbt egentligen.

     
  • Hjärtefröjd
    HollyGolightly skrev 2012-09-06 13:15:02 följande:
    Oj, redan? Jag har iofs inte varit hos någon annan läkare än BM än, men jag skulle inte heller känna något behov av sjukskrivning än på rätt länge tror jag, mår ju toppen! Men det är ju bra att du verkar slippa kriga för det om behovet skulle uppstå längre fram.Glad
    Ja, jättekonstigt, jag jobbar framför datorn och har inga som helst besvär. Visst att mitt jobb kan vara stressigt ibland, men vilket jobb är inte det?
  • Hjärtefröjd
    HollyGolightly skrev 2012-09-06 16:48:29 följande:
    Nu fick jag svar från Dr D, jag får minska pred till 10mg morgon och 5 mg kväll till att börja med och så ska jag ta nytt FBC om tre veckor (men inget IL innan dess), så värdena verkar ha förbättrats! Kom på att jag ska fråga om barnalbylen också!
    Skönt att det dröjer lite till nästa IL.

    Jag ska tydligen ta FBC tre dagar från idag, vilket inte är möjligt eftersom det är helg. Men även på måndag, fyra dagar efter IL, känns väldigt nära inpå. Brukar man inte vänta 8-10 dagar?
  • Hjärtefröjd
    Jam08 skrev 2012-09-07 09:37:26 följande:
    Singhatjejen, du kan försöka be honom om det. Var bestämd för har du remisser på FBC och att du behöver få hjälp med IL underlättar det avsevärt!

    Försök be om recept på mer IL så du kan hämta ut på apotek, det borde gå! Pred köper du receptfritt och billigt på apotek. Trombyl vet jag inte, jag fick det utskrivet av min läkare här! Om du inte får tag i det har jag nog lite extra :) säg till! När åker du?

    Lycka till!
    Albyl Minor är i princip samma sak som Trombyl, men finns receptfritt på apoteket.
  • Hjärtefröjd
    Påskliljan skrev 2012-09-07 14:54:56 följande:
    Han tyckte inte att vi skulle försöka med IVF men istället tyckte han att jag skulle ta Clomifen för att öka chanserna varje månad. Första månaden med Clomifen skulle jag göra VUL för att se hur kroppen reagerar på det, men sen skulle jag bara köra på utan VUL. Själv är jag lite tveksam till det, vill helst inte ha flera bebisar samtidigt, men å andra sidan hellre två än inga alls. Dumt nog sa han inte till mig att köpa med det från Aten, så det måste jag också försöka få tag på.
    Mejla mig, jag har ett gäng askar över! 
  • Hjärtefröjd

    En påse intralipid tror jag kostar omkring 300 kr på apoteket.

    Högkostnadskortet gäller från första uttaget som utgör grund för kortet.

  • Hjärtefröjd

    Bara idag har jag haft näsblod fyra gånger i totalt tre timmar. Det formligen sprutar och slutar liksom aldrig blöda. Jag gissar på att Tromylen och Fragminet ligger bakom det hela.

  • Hjärtefröjd
    HollyGolightly skrev 2012-09-09 14:32:03 följande:
    Oj jösses, Hjärte! Är det första gången eller har det hänt tidigare? Än så länge är jag förskonad från den bieffekten...
    Jag har haft en del näsblod tidigare, när jag var yngre. Men inte riktigt såhär... blir ju helt utmattad. 

     
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!