• Ljusgläntan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Cice skrev 2012-06-10 15:25:25 följande:
    Hej  på er.  jag har fått en email fraån Dr. D i fredags. Han skickade från den adress; lifeclinic@googlemail.com    Det  är  adress som jag fick av Zin, tror jag . Jag   pratade med Dr.  d i fredags oså, han sade att han har mkt jobb och massor email  oså, och han har inte hunnit  att läsa, och det kmr att dröja ett tag ( minst tre dagar ) för att han ska kunna svara på alla email.   Jag tror att om man är redan i behandling o ngt onormal  inträffa, så  man alltid ringa till Dr. D.                           Jag har ringde  Dr.D 3 ggr  och han har alltid svarat .  Om man behöver ringa till Aten,  lite billigare, man kan alltid köpa en telefonekort, som kostar 120 kronor, och med det kan man pratar i ca 13 timmar . Jag önskar er en trevlig dag,  Kram           

    Det låter som att han skulle behöva hitta en läkarkollega som kan börja jobba där med så de hinner med alla patienter... Tur han orkar Dr D!!
  • Ljusgläntan
    Cice skrev 2012-06-10 16:21:26 följande:
    Ljusgläntan,  Det verkar som han är på gång med det oså, .     Vill du hans telefonnr? om du vill jag kan inboxa det till dig. Jag tycker att det går mkt  snabbare  att ordna tid mm, när man prata direkt med honon. Kramiz  

    Tack men jag har fått det av honom... Gulligt du frågade.
  • Ljusgläntan
    singhatjejen skrev 2012-06-10 21:34:29 följande:
    Oj, tack igen, Zinfandel! Vilka kunskaper du besitter! Fast det är ju bekämmande att läsa också...  Som en tvättmaskin alltså... Och läkarna... suck igen! Usch vad ledsen jag blir - samtidigt som det är så otroligt intressant att veta. Ska till gyn imorgon, får se vad som händer - om jag ens lyckas övertala mig till en kontraströntgen. Tack för infon!

    Jag har också varit hos Ludmila och hon var jätteduktig tycker jag med!! Ja Zin och de andra här med mer erfarenhet från allt detta är priceless att vi har här!! De är så hjälpsamma och snälla att dela med sig.
  • Ljusgläntan

    Hjärtefröjd - hur går de för dig i Aten?? Ska ni köra på din cykel du har nu direkt? Har det känts bra att träffa honom? Lycka till därborta. Kram

  • Ljusgläntan
    TWH skrev 2012-06-11 07:38:44 följande:
    Hej! Jag hoppar gärna in i denna tråd också, vi är på väg till dr D i juli för att ta prover kring immunförsvaret. Vi har inte genomgått ivf men har haft upprepade missfall, sex st plus ett antal till då jag har plussat innan bim men grav har avbrutits vid bim. Vi har genomgått två utredningar, en på sös och en på sophiahemmet, de hittar ingenting. Jag tänkte att jag kanske kan hänga här och få/ge tips för resa o utredning hos dr D. Mycket intressant att läsa att fler av er aldrig är sjuka, jag har samma "problem" om man nu ska kalla det det! Har inte heller haft några barnsjukdomar.

    Välkommen hit... Jag har också liknande missfall bakom mig som du beskriver och ska också till Aten i juli... Ett tips är att du går tillbaks i tråden och läser.. Du hittar mycket bra info där.
  • Ljusgläntan
    Hjärtefröjd skrev 2012-06-11 11:52:31 följande:
    Ljusgläntan: Vi är på väg till kliniken precis nu, har tid i eftermiddag. Förmiddagen har vi ägnat åt att länsa Atens apotek på kortison. De flesta har bara några få askar hemma, så det blev många olika apoteksbesök.

    Ojdå.. Du menar prednisolon då eller?? Får hoppas man har tid att ränna runt till så många apotek dårå. ;) hoppas de går bra hos honom idag!!
  • Ljusgläntan
    Hjärtefröjd skrev 2012-06-11 18:43:58 följande:
    Ljusgläntan: apoteken ligger tätt, så det är ganska lugnt att hinna med många.

    Så bra! ;) fanns de även drop att köpa på apoteken med?? Låter inte bra att de gjorde ont att få droppet, och att ni fick vänta på att träffa Dr D i timmar var ju inte heller bra... Hur ska man hinna allt då.. Hmm.. Kul med dina rapporter!!
  • Ljusgläntan

    Ni som har varit i Aten, när fick ni göra er första blodprovtagning när ni kom hem?

    Är de en vecka efter man varit hos honom och tagit IL eller behövs inga blodprover förrän man är gravid??

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!