• Ljusgläntan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Är IL påsarna kylvaror?

  • Ljusgläntan

    Har någon som varit hos Dr D fått veta att de inte har immonoliska problem, så man har fått kolla upp andra alternativa lösningar istället?

  • Ljusgläntan

    Hej tjejer... Var hos Dr D idag och har inte haft internet förrän nu. De var kul att träffa dig där TWH!

    Till mig sa han med om mailbombningen men att "han läser alla mail han får men svarar endast bara på de han finner mest akuta, får man inget svar är allt ok".

    Han var väldigt stressad men försöker hjälpa alla han kan sa han.

  • Ljusgläntan

    En sak jag reagerade på var att Dr D tyckte inte att jag ska ta nåt prednisolon innan jag får plus på stickan utan börja då för att det enligt honom blir sämre effekt av de för att kroppen vänjer sig vid läkemedlet.

    Men alla här verkar tagit prezolone innan och de har ju gått bra?!? Vad gör man liksom...

  • Ljusgläntan

    En sak till... Har ni som fått IL-dropp fått som träningsvärk i armen efteråt.. ??
    Jag har de fortfarande fast de var flera timmar sen jag tog det.

  • Ljusgläntan

    Vill inte skrämma upp er men efter jag lämnade kliniken igår och hade fått mitt IL-drop så började min hand kännas som den somnat, ni vet att det kryper i den.. Sedan började de kännas likadant i andra handen och det har inte slutat ännu?!? Jag kontaktade Dr D som sa att det var en ovanlig biverkning och trodde inte jag behövde oroa mig han hoppades att det skulle försvinna de närmsta dagarna. Jag börjar bli rädd att jag alltid ska känna såhär i händerna nu. Det har ändå gått 24 timmar sedan droppet och det känns likadant fortfarande. Vet ni när droppet går ur kroppen??

  • Ljusgläntan
    Angla skrev 2012-07-11 16:18:29 följande:
    Läs här på Fass alt ring apoteket på et ttsälle står det att fettet elimineras efter 5-6 timmar; "INTRALIPID kan störa vissa analyser (bilirubin, laktatdehydrogenas, syremättnad, Hb etc.) om blodprovet tagits innan det tillförda fettet eliminerats från blodet. Hos de flesta patienter elimineras fettet från blodet 5-6 timmar efter avslutad infusion." www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt....
    Angla - mamma till slut

    Men vad betyder det tro? Kommer de avsomnade händerna aldrig bli som förut igen ?!
  • Ljusgläntan
    Hjärtefröjd skrev 2012-07-11 16:31:36 följande:
    Mina händer domnade också bort av IL-droppet, men det släppte efter några timmar...

    Jag hoppas på att de skulle vara borta när jag vaknade... Men det var det inte.. Vaknade på natten av de till och med.. Börjar bli så orolig att sticknarna ska fortsätta för alltid....
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!