• Angla

    Pratat med Grekland som avråder fler IVF innan behandling. Hade ni väntat till augusti???


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Phu, landat lite här hemma ... haft en tuff dag på jobbet samt pratat med Grekland i 1,5 timme. Vad sa han då?

    Bra ålder, mycket bra ålder. Men en kropp ur balans som ger en dysfunktion i äggstockarna och på så sätt dåliga ägg. Min kropp lider i olika organ och slutar då fungera som en följd av de immunproblem jag har. Jag har antikroppar mot både äggstockar och implantation dvs ägg och embryon har dålig kvalite och kroppen tsoppar alla uppkomna graviditeter. Han rekommenderade att inte göra några IVF innan behandling hos honom. Han tyckte att vi skall föröska 6 månader hemma efetr det och sen ev göra IVF och då långtidsodla. Det skulle kunna vara så att jag har något litet kromosomfel som inte går att upptäcka. Vid en framtida graviditet så kommer jag behöva support direkt för att det inte skall stötas bort.

    Så hur skulle ni göra??? IVF i maj och sen Grekland och ny IVF i augusti elelr skippa i maj och bara köra i augusti?

    Nu behöver jag någon som kan sätta IL droppet i Stockholm. Tips i min inbox? Vad mer behöver jag ordna? Någon som kan ta blodprov med kortvarsel?       


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Zinfandel skrev 2012-05-04 20:16:33 följande:
    Ja.

    Bläääää SÅ boring jue
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jag är 30 år men har gjort 11 IVF/FET tidigare varav ett MF. Gjorde mitt första försök för tio år sedan och har dessutom hunnit med en adoption och en där jag förlorade barnet. Så själv har jag också svårt att tro på mirakel så som att jag skulle lyckas bli mamma igen ... Men Dr D tror att jag kan bli spontant gravid så fort min kropp är i balans igen.

    Min IVF läkare, då trodde på immunologi och koppling till infertilitet men sa att i Sverige finns inga gk behandlingar - men vem vet sa hon i framtiden kanske det finns hjälp även för dig i Sverige. Samtidigt så känns ju tanken om att ifall det är en sån woaw lösning så borde alla dra i det ... Men ibland ligger forskningen steget före och innan det kan användas så måste det bevisas. Just nu forskas det ju på tidiga missfall och orsaker på HS samt immunologi och infertilitet neråt i landet.
      


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jag tror honom ju och har sagt samma sak själv - att OM jag skall göra fler IVF så skall det vara efter hjälp från Aten annars blir det adoption direkt. Men nu då vi kom fram så snabbt i kön så blir man ju ivrig


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Har j udet Hittar bara flyg med mellanlandning på typ 14 timmar och inga som passar våra datum. Dvs åka den 6 juni em och vara på kliniken den 7 juni.


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Nä, han sa tisdag eller torsdag till mig. Tack för bokningstips skall kika.


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Jam08 skrev 2012-05-06 18:35:30 följande:
    alla hormonprover (amh, fsh mm) sköldkörtelprover, fick en hel lista! 

    Får nog kolla vilken dag som proverna egentligen skickas så det inte blir fel..  

    Skulel också vilja se listan, om det går
    Angla - mamma till slut
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!