• Angla

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Det var Dr D som ville ha hcg nästa fredag ...Om man tänker att ÄL var idag iom OPU så blir det ju vecka två nu och nästa onsdag vecka tre och from vecka tre kan ju hcg synas på blodprov.


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Hmm testa standard rosa. Späd IL med NaCl innan kanske. Om flödet går trögt så kan nålsögat ha sugit fast mot kärlkanten så lirka lite, rucka på den. Öka droppflödet en stund. Paus och spola med NaCl. Lite tips.

    Jag har idag bestämt med min kollega (tiilika chef) att OM jag behöver IL på fredag så skall hon hjälpa mig igen. Hon är så snäll! 


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Hjärtefröjd skrev 2012-06-27 22:16:37 följande:
    Tack för alla tips, hoppas det går bättre (eller ja, snabbare) nästa gång.

    Annars får du komma hit
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Hemma igen, efter ET på HS. Det blev två emryon tillbaks. Ett skall odlas vidare till dag fem för att ev frysas. Har gjort långa protokollet och fick sex blåsor varav fem hade ägg och tre blev befruktade.

    Ingen IL idag då Dr D tycker det är "improvment on my immun status". Nästa IL blir på måndag. Start med Trombyl och Fragmin då också. Sedan nya blodprover senare i veckan.

    Lymfocyter och Monocyter har minskat. Tpo minskade förra gången (labb missade det provet nu ) Leukocyter och Neutrofila har ökat. Vad nu detta betyder ...

    Åsikter, tankar - något? Är ju lite ensamt att vara mer insatt än alla snabb gravida i umgängeskretsen (läs behöver er   )  Vågar ni verkligen hoppas?

      


    Leukocytes


    4.0-10.0


    4.3


    8.4


    9.3


    Basolfila


    <0.2


     


    0.0


    0.0


    Eosinofila


    0.1-0.6


     


    0.1


    0.0


    Erytrocyter


    3.9-5.2


    4.66


    4.3


    4.2


    Lymfocyter


    1.1-4.8


     


    2.6


    0.9


    MCH


    27-33


    29


    29


    29


    MCHC


    317-357


    335


    332


    331


    MCV


    82-98


    87.7


    88


    87


    Monocyter


    0.1-1.0


     


    0.7


    0.1


    Neutrofila


    1.7-8.0


    2.3


    4.9


    8.3


    Trombocyter


    165-387


    332


    279


    261


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Dagen innan ET dvs igår. Vad tror du då? Ja du hur ska man våga tro när detta är 12:e återföringen??? Tänk om alla värden var bra de första gångerna också? Fast inte om man skall tro Dr D

    Barnen är djupt fascinerade och undrar om läkaren skar upp mig idag för att lägga in bebisfröna innan de sydde igen. Och hur kan man få in bebisfrön genom ett sugrör? Men gulligast är att de gett fröna varsit namn och just nu skall allt delas lika med "Bror & Elsa".

    Vill så gärna ge mitt barn ett syskon (de nadra barnen är min sambos)! Läkaren var helt underbar på HS så inkännande och respektfull!


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jag förstår att du önskar ett enda barn och är lycklig efter det sen. Det var min önskan en gång i tiden också. Sen blev förlusten av ett väntande barn så stor och viljan att få bli förälder med mina nya partner kom till. Men aldrig, aldrig att längtan är på samma vis när man har barn som när man inte har dem. Jag minns. Jag vet hur det var. Men väljer man att göra IVF och dessutom åka till Grekland så vill man lyckas lika gärna som alla nadra, i tråden. Men jag bär ingen djup livssorg, bara en enorm längtan! Jag behöver Er och gemenskapen i tråden och hoppas jag kan få vara med och bidra med det lilla jag kan. Tusen tack för dina uppmuntrande ord om mina värden. Det är sånt man behöver fåf höra


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    criss00, *ler* barn är så exakta och ärliga! Det är med skräckblandad förtjusning jag ruvar på dessa två mirakel just nu. Det kan ju gå ... Dr D är mycket nöjd så här långt!


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Tänker jag fel nu??? Med pred så tillför vi kortison till kroppen? Kortison utsöndras naturligt i kroppen vid tex stress? Och enl denna sida, http://www.prednisolon.se/funktion/paverka-kortisolnivaerna-naturligt.html så minskar krtison nivån i kroppen om vi mår bra? Vid IVF säger ju alla att man skall stressa av, njuta och må bra? Är jag ute och cyklar? Jag får det inte att gå ihop ...


    Angla - mamma till slut
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!