• Angla

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    che71 skrev 2013-11-17 19:54:16 följande:
    Samma här sist jag skulle hämta ut 3 påsar, det var inte i högkostnaden o de kunde inte riktigt förklara varför.
    165 kr styck o påsarna var lite nya till utseendet också mot innan
    (innan ingick de i högkostnaden men då hade jag inte kommit upp i summan detta året)

    Ja visst är det konstigt!
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Hemma efter värsta gyn besöket någonsin, tror jag Mest för att få lite nya recept. Jag hoppas i vart fall att hans maskin var sämre än gyn akutens och att hans erfarenhet är låg. Utlåtandet var att det ena hjärtat håller på att rinna ut som ett missfall just nu genom livmodertappen men det slår ännu. Du ser här va hur det rinner (pekar på en vit rand)? Det andra hjärtat slår inte alls bra och han är orolig för hur det skall gå för den. Men det hjärtat hade vuxit sedan i onsdags (vilket han inte vet).

    Skulle ni lyssna på detta? Eller? 


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    På torsdag har jag tid på IVF, det får vänta tills dess. Gick ju mest dit för att få IL vilket jag fick men orden ekar ju i huvudet, tyvärr


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Hur långtid efter Progynon slut tror ni man kan förvänta sig en blödning? Mår så fruktansvärt dåligt idag. Yr som om om jag åker thekopparna på Grönan. Kan bara äta lite åt gången annars mår jag illa. Fryser. Och så trött. Gissar att kroppen slår bakut av alla hormonsvängar. Antar att hcg sjunker just nu. Och järn brist ovan på det. Funderar på att ringa IVF på måndag och be om VUL och sen Cytotec. Vad tror ni? Har varit utan Progynon i fyra dagar nu och inget händer. Blöder inte. Har inte ont. Inget. Skulle vara skönt om allt var klart till 9/12 när jag börjar nytt jobb.

    Vad skulle ni göra? 


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jag fick Cytotec förra gången och det gick jätte bra. Inte ont, blödde helt ok. Men det kan ju bli olika förstås. Vill också slippa skrapas. Hur långtid dröjer det innan progesteron brukar sjunka?


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Hej på Er,

    Har inte läst ikapp men hoppas så klart att många av Er är gravida och att allt går bra?!

    Jag blir tokig på nya familjeliv, hittar inget längre Letat i min inbox efter kontaktuppgifter till en gyn i Södra Stockholm som skriver ut läkemedel. Har varit där men hittar inte numret. Kan någon hjälpa mig? andra läkare går också bra. Behöver Fragmin, IL och Prednisilone.


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Hur går det för Er? Tänkt på Er men undvikit nätet. Adoptionen gick i stöpet och våren var en pina. Satte tillbaks två ägg i augusti som fäste. Har IL, Lutinus och Innohep lver. Hojta om ni behöver. Hoppas ju att ni alla ska få lyckas!!! Kram på Er


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jo, jag är gravid går in i vecka 15 i morgon och jag ÄR glad men livrädd och lever i en skyddande förnekelse. Plus att jag inte ville utgå ifrån att ni efter så långtid härifrån var intresserade men jag ville erbjuda det jag har över för jag hoppas ni alla ska lyckas!!!


    Angla - mamma till slut
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!