• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tuvalina skrev 2012-07-27 22:28:54 följande:
    Hej! Nu har jag ju hoppat in här så då kan jag svara. När jag blir gravid igen (min son dog i magen på grund av blodpropp i moderkakan) då ska jag ta fragmin åtminstone till v 32 men detta kan ju vara väldigt individuellt eftersom många tar ju det för mf i tidig graviditet. Men längre än 12 v ska du nog ta fragminsprutorna!
    Hm, det blir ju svårt eftersom min läkare inte vill skriva ut längre. Men men, jag får väl försöka tjata mig till ytterligare några sprutor nästa gång jag ska dit.

    Jag tar fragmin på grund av flera tidiga MF, men utan att man kunnat hitta några egentliga koagulationsproblem.
  • Hjärtefröjd
    Ninninn skrev 2012-07-28 09:52:01 följande:
    Har många utav er haft konsultation med Dr D på telefon innan mötet? Jag skrev till han att jag hellre ville ha de på plats så jag kan få hjälp av min sambo men nu vill han ändå ringa till mig, kan ändå inte ta samtalet de datumet han skrev för jag arbetar kväll då. Pratar han bra engelska? Jag är skit kass blir så nervös med därför vill ja ha med min sambo som kan hjälpa :)
    Jag tror alla utom vi har haft samtal innan resan till Aten. Dr D pratar bra engelska, men det gör inte jag, så därför tog jag det hellre på plats när min man var med.
  • Hjärtefröjd

    När det gäller träning så har jag bestämt mig för att köra på så länge det känns bra. Jag hårdtränar inte i vanliga fall, så det känns som ett bra val för mig att fortsätta ungefär som förut men att ta det lite lugnare pulsmässigt.

  • Hjärtefröjd

    Jag har hört bara bra om IVF på SH, nackdelen är att de inte erbjudet trepack och är rätt dyra.

    Generellt gillar jag SH mycket!

  • Hjärtefröjd

    Holly: Jo, jag försöker tänka att allt är okej... samtidigt kan ju vad som helst hända varje dag känns det som.

    Om 18 dagar har vi hur som helst VUL igen.

  • Hjärtefröjd
    Jam08 skrev 2012-07-29 22:03:47 följande:
    Han skrev i remiss som jag bad om att det skulle blandas med 100 ml saltlösning. Konstigt att det är olika, sköterskan i Aten gav mig också med saltlösning.
    Jo, det bör blandas med koksalt, men funkar även om man inte gör det. 
  • Hjärtefröjd

    Ni som går hos Privata barnmorskor på Östermalm (det verkar ju vara en del , har ni fått göra tidigt ultraljud i samband med inskrivningen, eller är det KUB och RUL som gäller?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!