• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Katt- jag har ändrat Pred dos innan ÄP och dr D har inte kommenterat det. Haft som mest 25mg vid ÄP/ET.

    Så du kan säkert höja. Ta inte så stor dos på kvällen bara då du får svårt att sova. Stort lycka till!

    P.S. Inboxat dig idag med om en LAP fråga. Kram!!

  • CurlyRed

    Aylak: tack för tips! Äntligen ett ställe som tar emot oss till rimlig peng !

    Snart Lycklig - vilket intressant besök, tack att du delar med dig! Diskuterade ni om Immunologi teorierna som USA/Beer och dr D och dr G förespråkar? Vad trodde han isåfall om det (förutom att va skeptisk till kortison).

    Läckande tarm har jag oxå läst en hel del om att det påverkar både sämre näringsupptag som försämrar hormonbalans men även att det skapar inflammationer i hela kroppen som leder till fler problem (lade in länk om detta i tidigare inlägg om nån vill läsa). Blir spännande att följa dig med sån här super support !

    Onelife: stort grattis till tickande hjärta!

    Fenan: hoppas det gick bra på KUB idag!

  • CurlyRed

    Maxad - stort grattis till ruvning av fina blastisar!! Ta det lugnt nu och passa på att planera in saker som får dig att må bra och le de närmaste dagarna. Du njuter och slipper oron och dessutom går tiden fortare håller tummarna för ett fint plus nästa vecka!

  • CurlyRed

    Själv är jag inte så lugn heller... Vill bara att timmarna ska gå... Har min Laparoskopi på tisdag morgon... Haft svårt att fokusera under helgen, skönt att den snart är över så vi får veta hur vi ska gå vidare. Ha en mysig adventskväll alla kämpare!

  • CurlyRed

    Cathy: Stort grattis till Lill-tjejen !!

    Che- grattis till fint VUL måste kännas fantastiskt!

    Södertjej- stor varm kram till er, hoppas ni finner styrka att fortsätta eller testa ÄD!

    Ego: själv gjorde jag Laparoskopi för drygt en vecka sen. De goda nyheterna att de ej hittade Endometrios eller skadade äggledare. Tyngre är att vi nu är tillbaka på ruta ett, att vi inte vet mer än att jag kanske har Adenomyos eller också inte... Inväntar Aten läkarens råd hur vi fortsätter nu (1 betald IVF kvar i Aten).

  • CurlyRed

    zwillinge: ubiquinol finns i 200mg kapslar på utländska webshops, undvik amerikanska shoppar bara eftersom de kan fastna i tullen och bli onödigt dyra .

  • CurlyRed

    Det finns många artiklar om Ubiquinol och fertilitet, men här är en som kanske besvarar en del av era frågor. Dvs gärna 3-6 mån användning innan IVF och minst 600mg per dag (kanske mer) för att förbättra äggkvalitet. Undvik att ta för sent på kvällen eftersom de gör en pigg. Ta däremot med något fett eftersom det förbättrar upptaget i kroppen.

    klicka in nedan och läs mer:

    ivf.successrates.org/coq10-may-help-turn-back-your-biological-clock/

  • CurlyRed

    Snart Lycklig och Snart Gravid: styrkekramar till er båda!! Hoppas 2014 blir allas vårt år! Nu är det banne mig dags !

    Mumwannabe: vill hemskt gärna ha som svar på din fråga, har inboxat dig

    En riktigt härlig jul till er alla underbara tjejer!!

  • CurlyRed

    Hej April - känner med dig och allt du gått igenom. Vi har använt Neupogen 1 gång i samband m IVF hos Serum och Peny i Aten (köpte av henne där). Fick inga biverkningar och kände ingenting. Dosen är oxå mycket mindre än vid behandling mot cancer.

    Styrkekram till dig!

    Håller med Cathy oxå, vila nu och fundera över nästa steg.

    FET med blastis är ju dessutom det bästa om man har aggressivt immunförsvar! Vila nån cykel och lugna ner kroppen. Kör du även med vitaminer för att lugna immunförsvaret? Hög dos av Omega3, D3 vitamin, probiotika kapslar etc.

    Kram igen!

  • CurlyRed

    zwillinge - ett till grattis kommer här!! Kanske öka på progesteronet m vagitorer om spottings fortsätter. Om du behöver har jag hemma som jag inte behöver nu, inboxa om jag ska skicka dig! Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!