• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Holly - STORT GRATTIS till era tvillingar 👶👶🍼🍼!! Många kramar och lycka till önskningar 🌷❤!

  • CurlyRed

    Strumpan, Skogsbruden, Maxad, Hire - härligt att ni också fick så fint och proffsigt mottagande hos de D! Och stort lycka till! nu är ni igång😉! Blir spännande att följa er i tråden!

  • CurlyRed

    Själv får jag just nu nöja mig med att njuta av en härlig dröm igår natt att jag var gravid med tvillingar - en pojke och en flicka. Vi var på ultraljud och det var så verkligt när vi fick se Lill-killens ansikte. Kommer fortfarande ihåg det. Gissar att det var ditt härliga inlägg HOLLY om din födsel som triggade drömmen. Men ååååh så härligt om det var en sann dröm😊... Ha en fin dag🌷

  • CurlyRed

    Ninnin - ja de säger olika. Peny säger minst 1,0 men gör inget om det är upp till 1,5. Dr D säger istället så lågt som möjligt gärna runt 0,5. Jag har ju blivit gravid 3 gånger, alla gånger med TSH över 1. Första gången t o m 3,8 (!!) det var då jag började ta Levaxin. Dock blev ju alla missfall tyvärr.

  • CurlyRed

    Hej Angels! Välkommen! Jag har inte de exakta summorna (Zin eller nån annat proffs får flika in) men enkelt så är: Aten billigast (dr D och Peny tar inga avgifter per telefon samtal heller), London nr 2 i pris och USA dyrast (men både London och USA tar vad jag vet betalt per telefonsamtal och uppföljnings konsultation). Dr D tar ju iofs en engångs avgift för uppföljning, men den blir ju lägre ändå. Lycka till m studier och jobb - och baby verkstan förstås 😉!

  • CurlyRed

    Hej alla nya och kända ansikten ! Tittar in lite snabbt och frågar om råd . Kommer starta IVF i Aten hos Peny på Serum i sommar. Måste ju ordna all medicin - har en del Menopur. Men är det någon vänlig själ som har Orgalutran eller dyl som används vid korta protokollet? Skulle även behöva ÄL spruta motsvarande 10.000 enheter. Om ni har något ni ej har användning för vore jag sååå tacksam!!

  • CurlyRed

    April12 - jag har haft samma symptom 2 gånger och trodde först oxå det var Levaxin men testade TSH och det låg på 0,7 så ingen fara alls. Men efteråt förstod jag att det hänger ihop med när jag slutat med Prednisolon. Trappar jag inte ner extreemt långsamt så får jag dessa problem ca 1v efter att jag kommit ner på 0. Det är super äckligt, tror man ska få hjärt infarkt! Extra läskigt att somna på kvällen när hjärtat rusar så! För mig har det tagit 3-4 dagar innan det går över. Men sänk du Levaxin dosen oxå som många rått här innan med.

  • CurlyRed

    Skickar styrkekramar till dig Lilebob!! Gick igenom samma sak vid våra 3 missfall. Dr D ville ha det analyserat men fick samma svar: att man inte gör det i Sverige... Men har du inte fått Karyotyp analys som nån annan skrev? Vi fick det efter 3e missfallet, i missfalls utredningen och jag hade mycket riktigt "en inversion på kromosom 10", vilket gör att vissa ägg har sämre kvalitet och inte kommer kunna leda till barn.

    Så stå på dig!! Många kramar!!

  • CurlyRed

    Grattis Skogsbruden till Plus????!

    Kramar till alla från mig som är i Aten hos Peny och gör IVF ????.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!