• Lully Hill

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart lycklig skrev 2013-05-27 19:39:40 följande:
    Lully, denna gång hade jag bara två efter tre tagna sprutor, efter sju sprutor såg dt helt annorlunda ut.
    Jag hoppas på att det kan räddas till i alla fall två "normala" ägg:) Jag har tagit fem sprutor nu.
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Hej vänner!
    Var på ul i går. Bara en blåsa är kvar:( Men den har växt i alla fall! Nu 16,5 och ÄP blir på måndag. Reser på söndag.
    Jag mailade direkt till hotell Olympic brevid kliniken. Bra att veta är att om man mailar el ringer dem direkt kan man göra upp med dem om att få behålla rummet under dagen. Jag har äp på fm och mitt flyg går hem 18.30. Jag får behålla tummet till 16.30 utan kostnad! Jag sa att jag skulle göra en behandling på GENEZIZ och skulle behöva rummet under dagen. Inga problem!
    Håll tummarna för mig nu!
    Kram

  • Lully Hill

    Hej alla!
    Har haft en paus från IvF och FL en stund men är nu åter i båda svseendena. Är igång med sprutor och ett sista försök. Ska på UL i morgon och Åker till Aten i slutet av nästa v om allt går bra!

    Curly, kramar till dig!

  • Lully Hill

    Flyger till Aten lördag och blir där nere troligen fram till onsdag nästa vecka. Är det någon annan som är nere då? Hör av er i så fall så kan vi kanske ses.
    Kram

  • Lully Hill

    Tack för lycka till rop alla rara vänner! Ja idag har jag och Snart Lycklig har en underbar dag på stranden med många bad, glada skratt och en och annan tår till och med! Skönt är det att vara två annars är det lätt att tankarna börjar mala. Nu får vi se om vi får ligga på samma rum i morgon. Vi har bett om det! Jag har som vanligt en äggblåsa att hoppas på. På min högra sida. Vänster verkar ha gått i klimakteriet tror jag för där händer aldrig något, ha ha! Kramar från Lully


    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Lycka till du med i morgon!


    snartgravid skrev 2013-07-21 21:47:11 följande:
    Lycka till båda två! Tack för hjälpen TWH och Lully! Ultraljud imorgon och hoppfulltvis goda råd från Dimitri och Riga om nästa steg!  

    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Dr D sa till mig att kliniken stänger den 2 augusti. Jag vet inte när de öppnar igen. TWH- När jag var gravid och gick till Mamamia tror jag min BM tog GBS prov på mig. För det topsas väl? Min första BM tog det inte men jag var missnöjd med henne så jag bytte till en äldre mer erfaren tant. Hon tittade i mina papper och muttrade över att alla prover inte var tagna. Så fick jag dra ner trosorna där vid hennes skrivbord så drog hon en tops mellan benen på mig. Ja jösses vad man ska behöva gå igenom! För att kolla bakterier sa hon. Var det inte GBS eller vad tror du? Jag är också glad! Mitt ägg blev befruktat och jag har fått veta att mitt frysta klarat upptiningen. Nu blir det väntan till torsdag för att se att de utvecklas normalt. Om allt är ok så blir det återförande då. Här är det hothothot! Men ett hotell med pool på taket är guld värd! Däruppe fläktar det underbart skönt! Tack för alla tummar! Kram från Lully från Aten! quote=70557513][quote-nick]Snart lycklig skrev 2013-07-23 12:14:09 följande:[/quote-nick]


    OneLife skrev 2013-07-23 10:08:38 följande:
    Håller tummarna för er alla! Undrar..har för mig att Dr. D sa att dem har stängt hela augusti månad, stämmer det? Är det då ej lönt att skicka ner blodstatus?  
    Tack! Åtminstone jag behöver tummar från alla håll. Ja, de stänger i augusti för en välförtjänt semester. Jag vet dock inte exakta datum. Om det är lönt att skicka FBC-resultat beror nog på överenskommelse med Dr D, beroende på i vilket läge man är i behandling etc. Visserligen tror jag att han tittar på alla provsvar, men han behöver ju semester för att orka med oss alla. Jag skulle inte lita fullt på att han tittar om det inte är överenskommet. Vilket skede är du i?[/quote]
    TWH skrev 2013-07-23 09:36:53 följande:
    Jag kan ju tillägga att GBS är en bakterie där man tar odling i Sverige vid eventuellt symptom medan man i andra länder, t ex USA, tar odlingar på alla gravida för man ser så allvarligt på det. Ett område till där Sverige skiljer sig. 120 barn i Sverige smittas av GBS vid förlossning i Sverige varav 5 procent dör. Oftast vet inte mamman att hon bär på bakterien. Därför tvingade jag fram ett prov och det visade sig att jag hade GBS! Kom ihåg det när ni är i slutet av graviditeten🌺

    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Jag hade också en jättesnurrig BM och tillslut tröttnade jag när hon missat boka in mig på läkarbesök el om det var ul i v 32. Så jag bytte. Går du till Karlavägen?


    TWH skrev 2013-07-24 08:34:35 följande:
    Holly, kolla gärna det, jag undrar vad det är för topsning ni pratar om😘 vi går ju hos samma BM mottagning som ni gick till men min BM är ganska snurrig, hon glömmer alltid hälften så jag får påminna. Che, jag blev remitterad till spec Mvc av vanliga mödravården pga missfallshistoriken och alla mediciner, dessutom upptäcktes det att jag har lågt sittande moderkaka vilket kräver en viss uppföljning. GBS testas man inte för automatiskt utan det ärom man får uvi symptom som de kollar. Däremot så ger inte GBS alltid symptom, jag har inte haft några. Däremot så hade jag några dagar m extremt mycket sammandragningar, och infektioner KAN orsaka det, det var därför jag bad om ett GBS prov. Fragminet enligt Hollys svar.

    Varje litet steg är ett steg framåt
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!