• Lully Hill

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Det finns de som dött av Alvedon också.
    USA-- ja ja jag ger inte mycket för det! Där läggs skulden ofta på den som har pengar- dvs "Deep pocket" och i detta fall Läkemedelsföretagen. Vi vetinte vad denna kvinna i övrigt led av. Det fanns ju en anledning till att hon fick IL och inte tror jag det var i fertilitetssammanhang, hahaha.
    Nä hon var troligen starkt utmärglad och ev vårdades på intensiven. Hon kan ha dött ändå, utan IL. Men eftersom det är USA så får läkemedelsbolaget skulden och den gråtande familjen får skyhögt skadestånd!

    Jag och TWH kan ta upp detta med läkemedlesföretaget när vi träffar dem. 


    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill
    TWH skrev 2013-04-18 20:09:44 följande:
    Lully, fick du mitt mail m förslag på tider att träffa fresenius?
    Ja jag har precis svarat dig via mail!
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Södertjej- håller med TWH. det är inte så konstigt att de vill ha en behandlingsplan. Be Dr D om det. Jag har tidigare lämnat något liknande till den som hjälper mig med droppet. Jag måste dock ha egen påse med mig.

  • Lully Hill

    Men Lifeclinic finns ju inom EU. Det ska väl inte behövas en svenskklinik heller. Det bör räcka att LC är ansvariga.

  • Lully Hill

    Vila- anledningen till att svenska läkare inte vill befatta sig med IL är att behandla infertilitet med IL inte är en bekrövad och godkänd behandlig i sverige. Det är hårt styrt av socialstyrelsen och göra något som inte finns protokollfört och med en angivet behandlingsschema anses oseriöst eller kanske till och med gör att man får ptoblem med socialstyrelsen. Produkten som sådan är inte problemet det är vad den ska användas till som inte är vedertaget.

  • Lully Hill

    Vila- Prednisolon vet man sänker immunförsvaret. Det vet man inte om IL. Jag har träffat åtskilliga inom vården. Ingen har sagt att det är farligt!

  • Lully Hill

    Tilda76- jag vet inte vad D tycker om Melatonin. Har inte hört att han ordinerat det någongång.

  • Lully Hill

    Che71- jag hade 5ml rör och skickade 7 el 8. Kommer inte riktigt i håg. Du behöver minst 40-50ml för Nk-tester och TH1/TH2.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!