• MoM11

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Fy vad tråkigt Solkattan - beklagar!

    Jag gjorde ju ett misslyckat ivf förra månaden. Brukar få äl runt dag 13-14. Testade dag 12 och 13, neg. Sesan hade jag inga fler stickor och hann inte köpa. Fick ganska rejäl smärta och en liten blödning dag 18 (brukar få en liten blödning vid äl och lite ont, men inte såhär mycket). Tänkte att äl var försenad. Men sedan fortsatte blödningen + molvärk i 5-6 dagar! Ganska mycket blödning men inte som mens. Har aldrig blött mer en två dagar vid äl. Tänkte då att det kanske kunde vara en nidblödning (även om det verkade konstigt pga längden). Hade liiite ont samt en pyttespotting på dag 10 eller 11, så tänkte att äl kanske varit tidig. Gravtest idag på dag 25 var neg så det verkar inte heller stämma. Konstigt eller hur? Vad tror ni det kan bero på, oroar mig för cystor eller annat.

    Väntar nu på mens om ett par dagar. Har beställt q-10 uniqinol, pycnogenol, reservatrol efter tips härifrån. Har även lite prezolon kvar som ja tänkte ta. Tog rosenrot och apiforce denna månad, vet inte om jag ska ta det igen, känns som så oerhört mycket man stoppar i sig. Försöker även med basisk kost, akupunktur... har säkert glömt nåt. Ska försöka slappa i jul, sedan ta ett beslut om det är värt ett fjärde försök här hemma, om jag ska åka utomlamds, vart i så fall och om jag då ska testa hysto innan. Mycket att tänka på.

  • MoM11

    Leah, jag åt både q10 och melatonin utan resultat inför förra ivf, men jag verkar ha haft fel sorts q10.
    Vad hade du för prolaktinnivå?

  • MoM11

    Leah: Jag hade 9,12 ng/mg men tydligen finns det två skalor, jag vet inte vad det motsvarar på din skala. De sa att det var bra. Jag har bett få ta ett till men det ska bara bli av också, tar en god stund av arbetsdagen att ta sig dit.

  • MoM11

    Jag ska hämta ut ett stooort paket med kosttillskott idag...Jösses vad man stoppar i sig. Tänk om det kunde hjälpa också Ska även försöka stressa ner allt jag bara kan i jul. I jan/feb ska vi bestämma hur vi går vidare - ny ivf hemma, ivf utomlands eller immunutredning, hysto mm utomlands. Om man inte blir mirakulöst gravid först då...

  • MoM11

    Där kom mensen. På dag 34, brukar få på dag 28 men äl var troligen några dagar sen (fick en blödning som varade 5 dagar som jag tror började med äl). Cykeln verkar ha ballat ur efter förra månadens misslyckande ivf. Dum som jag var hade jag fått upp hoppet här. Försöker rycka upp mig och tänka ut vad jag ska prova denna månad. Apiforce + rosenrot samt alla mina "vanliga" kosttillskott, eller kanske dubbeldos pergo istället för Apiforce o rosenrot. Fördel: svettningar och biverkningar under julledigheten. Samtidigt skulle jag vilja släppa allt och vila och försöka ha det bra under julen. Vill inte heller leva exemplariskt vad gäller kost osv under julen. Har redan testat pergo 5 ggr utan resultat så det är troligen meningslöst. Funderar också på om jag ska köra igång med ytterligare en vanlig ivf här hemma efter jul, den 4e i ordningen, alternativt vänta o åka utomlands framåt våren - med eller utan hysto innan. Så många val, så stor panik och besvikelse.
    Har 14 prednisolon tabletter kvar, vet inte om det är nån idé att testa med dem och i så fall hur jag ska dosera dem.
    Usch och blä.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!