• Poussin

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärte - Ja det fick jag göra rätt tidigt. Hon sa att om det inte är gjort så sätts man i karantän på sjukhuset tills de är säkra på att testet är negativt. Men säger som Holly, det är väl ingen stress, du har ju ett tag kvar till förlossningen.

  • Poussin

    Hmm, inlägget försvann...
    Märkligt att det är så olika, jag har inte hört något om vare sig fler UL (än TUL), flödesmätning eller spec MvC. Kan spec MvC ha med kombon tvillingar

  • Poussin

    Hahaha, jag och iPhone är inte kompisar idag, testar från datorn. SkrattandeTungan uteSkrattande

    Slutet på mitt lilla inlägg som till slut blev 5 st... var ifall det kunde ha med kombon tvillingar & mediciner att göra?

  • Poussin

    Hjärte - Vilken härlig bild, vad fin han är! Ser ut om han har potential att bli en kick-boxer i magen precis som vår lille krabat.

  • Poussin

    Theo, välkommen till tråden, jag kan inboxa dig så vet du vart du ska ringa om du inte hittar någon lösning närmare dig. :)

    Som vi skrivit tidigare (var nog ett tag sen nu) så ska vi inte nämna på forumet att vi får hjälp på en enhet av Sophia hemmet, detta på begäran av personerna som ger oss droppet. Snälla var försiktiga med vad ni skriver här gällande SH, om vi inte är försiktiga så finns det en risk att de slutar ställa upp.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!