• criss00

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Grattis Curly! Vilket fint resultat!
    Ruva fint nu på din värdefulla skatt. Kram

  • criss00

    Ninninn och Singhatjejen: Lycka till Aten!
    Ni är ett steg närmare en egen bebis bara att ta beslutet och åka dit.

    TWH: Nej det har jag inte. Däremot har jag tagit en Pregnylspruta för att framkalla ÄL. Men jag tror jag har hört andra som fått senare ÄL.

    Poussin: Superbra med infouppdateringen i trådstarten!

  • criss00

    Hjärtefröjd: Usch vad jobbigt med näsblodet! Hoppas det slutar snart. Inte kul med allt blodförtunnandet när detta händer.
    Kram

  • criss00

    Singhatjejen: Vad skönt att besöket har gått bra. Trist och vänta på sköterskan. Men hon kommer säkert. Sydeuropéer har nog inte samma känsla för att passa tiden som vi Skandinaver. För mig missade Dr D helt IL-droppet. Och jag trodde det fanns en anledning till att han hoppade över det.
    En glömde att fråga i förvirringen av alla frågor jag hade. Ha en mysig Atenkväll nu!

  • criss00

    Ninninn och Singhatjejen: Råkade lägga dit inlägget ovan innan jag var klar. (Klumpiga fingrar på mobilen).
    Skönt att IL-droppet gick bra. Särskilt som ni fick det så snabbt. 20 min låter verkligen lite för fort. Visst är Dr D härlig. Han inger verkligen förtroende och en läkare man så gärna velat stöta på hemma istället för så långt bort som i Aten. Jag fick också lite känsla av nystart efter att ha träffat honom.
    Lycka till nu!

  • criss00

    Anemon: Välkommen till tråden och till ett bra beslut. Du kommer inte att ångra dig. Nu gör ni allt ni kan för att lyckas. Bara det är värt mycket. Och att man i efterhand inte behöver fundera på..."tänk om vi tog fel beslut och tänk om vi skulle ha åkt till Aten iaf? Osv"
    Nu kommer ni få svar som ni inte får hemma. Lycka till!

  • criss00

    Snart Lycklig: Önskar dig all lycka imorgon!!!
    Du är i de bästa händer och Dr D gör ju verkligen sitt allra bästa för att du ska lyckas. Han är verkligen rätt person på rätt plats (då menar jag inte Aten). Vilket engagemang att ta emot dig så sent på kvällen. Otroligt! Du är så tuff och stark! Håller tummen så för dig! Kram

  • criss00

    TWH: Den immun support man betalar 600 Euro för även hela besöket i Aten. Dr D's konsultation där och efter proverna har kommit samt hans rekommendation till behandling innan graviditet. Den är väl samma oberoende om man gör IVF eller inte. Jag betalade iaf denna avgift.

    Ninninn: Jag fick visserligen ingen IL i Aten men är det verkligen riktigt att den kostar 230 Euro? Har ni andra betalat detta?

    Singhatjejen: jag tror att de Grekiska blodproverna kan skilja sig lite därav olika pris. För mig satt han och funderade vilka prover han skulle ta (kryssa i ett protokoll). Sedan bedömde han att det blev 170 Euro för mig.

  • criss00

    Ninninn: Klart du ska fråga om IL beloppet. Det måste ju vara fel. Inget konstigt att fråga. Mina Belegrati är en assistent som ofta mailar just fakturor/remisser etc. Maila tillbaka till henne. Det måste vara hennes jobb att ta rätt betalt.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!