• criss00

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    CurlyRed skrev 2012-08-30 17:40:49 följande:
    Tack för tum hållningar. BM ringde och det blir ÄP på tis och ET på tors... Nu bara att hoppas att några småttingar oxå kan växa ikapp!
    Curly: Hoppas på ett fint resultat på tisdag! Fortsätter att hålla tummen för dig! Kram
  • criss00

    I fredags kväll fick jag äntligen ett samtal från den läkare som gjort tidiga VUL på mig tidigare när jag varit gravid och som gjorde en skrapning förra sommaren. Min VC-läkare skickade Dr D remisser på IL och FBC/HCG till läkaren (den 30 juli!!).
    Då har jag tidigare ringt flera gånger och undrat varför de inte hört av sig. Men nix de hade inte fått någon remiss. Så VC-läkaren skickade den igen och tillslut ringde läkaren. Jag tror nog hon hade den men det var inget enkelt ärende eller lätt önskan så det är nog skälet på att de legat på den så länge. Läkaren var inte otrevlig på något sätt men förklarade att de inte kunde hjälpa till. Hon hade hört sig för hos sina kollegor och diskuterat saken. De ansåg att det inte finns några bevis och tyckte inte att detta var någon vettig behandling. Enligt läkaren har man i Sverige tidigare gjort immunologiska behandlingar men övergett metoden då den inte gav förväntat resultat!!! Hmmm.... Läkaren kom ihåg mig sedan tidigare och ville nog egentligen försöka vara hjälpsam och snäll men stod ändå vid deras beslut. Det ändå de kunde göra var att skriva ut Trombyl och Progestoron.
    Åhhh...att det ska vara så j-la svårt. Har verkligen inte råd med 3000 kr/gång att få IL.  Men det får bli ett senare problem om jag blir gravid. Men jag kommer inte att ta IL på dag 10 i cykeln mer. Får innerligt hoppas att jag om jag blir gravid verkligen känner något så tidigt som möjligt så att det inte är försent.
    Det enda positiva med telefonbeskedet var att det säkert var läkarens sista ärende för veckan innan helgen tog vid så jag fanns nog i läkarens tankar ett tag. Åh vad jag jag önskar att jag kan få bevisa motsatsen en dag med ett fint foster vid ett tidigt VUL igen.  
     

  • criss00
    Cice skrev 2012-08-30 11:41:36 följande:
    Ack,så fel jag hade... Efter  min  första pergokur, så min mens kom precis som väntat  igår,trots alla grav symptom .....ingen bebis i sikte. Och livet går vidare, en ny dag en ny mål..Cool
     
    Jag har tänkt och grubblat under dagen, allt i livet har en meningen. och bara Gud vet varför jag inte kunde bli gravid den här månaden. Jag måste tacka för att jag är vid liv med hälsa och förberedd för nya strider., oh  yes here we go again...Tungan ute... Det är bara att  kämpa vidare.
    Jag vet det är jobbigt att  grubba hela tiden, " det är svårt  men jag ger mig inte, jag ska få mitt plus nån gång.! kram till er som stöttar mig.

    Efter vårt möte med Dr G.,  vi beslutat att göra IVF i Danmark, eftersom Dr.D och Dr Svend har  lyckats förena sina idéer om läkemedel och doser som jag ska använda i IVF-behandling ...
      
    Undo editsJag ska kämpa till en Plus nästa mån,Solig
    Cice: Vad tråkigt att det inte blev något trots symtomen. Jag kan känna att man blir tokig att varje månad känna efter och känna efter så jag tror jag inbillar mig att jag känner något. Sedan blir jag så förvirrad över vad jag egentligen kände de gånger jag varit gravid och blandar ihop allt. 
    Spännande att ni går vidare med IVF. Du skriver att ni haft möte med Dr G. Har ni alltså även varit i London och gjort en undersökning? Eller menade du Dr D?

    Håller tummen för att detta är lösningen för er så att du får dit plus! Stor kram!      
  • criss00

    Holly: Ja eller hur! Jag försökte säga ungefär samma sak flera ggr om i vädjan till läkaren men lönlöst. Jag har också så innerligt svårt att förstå deras rädsla.
    Tack för omtanken!

  • criss00

    TWH: Jag tar gärna emot din referenslista. Tack snälla!! ð??¸ Intressant att den Kanadensiska studien var färsk också. Skickar dig min mailadress.

  • criss00

    TWH: Det blev ngn konstig symbol i mitt inlägg ovan. Jag sitter med mobilen och provade att få dit en blomma men det gick ju så där.

  • criss00

    Cice: Du skrev att du var på sjukhus. Hoppas det inte har hänt dig något eller någon anhörig till dig. Kram

  • criss00

    Lully: Usch vad tufft med ledvärken. Det låter inte alls bra. Hoppas besöket hos läkaren och provsvar kan ge lite svar.
    Hoppas också att du blir bättre snart igen. Skönt att Erik mår bättre iaf. Man får hitta små glädjeämnen när det är tufft.

  • criss00

    Holly: Det är ju underbart! Vad skönt! Ja det är klart att du ska tro på detta nu. Du ska bli tvillingmamma! Njut!! Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!