• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    myran6801 skrev 2014-12-11 15:15:21 följande:

    SL jag hade höga värden på mitt tidiga blodprov. Minns att sköterskan sa "oj du är definitivt gravid"! Jag kräktes på testdagen, det var väl för att hcg steg så snabbt! Ska se vart jag har värdet för jag minns jag mailade det till kliniken.

    Vi är lite krassliga i familjen som alla andra den här årstiden. Men barmen växer och är hur gulliga som helst. Men jag ska inte sticka under stol med att det är urjobbigt med tvillingar.


    Tack söta! Jag har letat fram dina siffror i Spanien-tråden, så du behöver inte leta!

    Du hade:

    RD 10: 829

    RD 13: 3380

    RD 20: 21000

    Jag har hittills haft:

    RD 6: 133

    RD 8: 325

    RD 10: 811

    RD 14: 5540

    Ser ganska lika ut.
  • Snart lycklig
    LinneaSvea skrev 2014-12-11 16:28:06 följande:

    Hej, tack SL, jag vet ju inte om mitt immunförsvar så då är det dumt att testa antar jag. Den här kvinnan Marie  Sthlm kan hon hjälpa till med annat också, typ skriva ut menopur mm?? Jag bor ju i Göteborg men det kanske kan vara värt ett besök även för mig som bara göra hemmaförsök, vad tror ni härinne??

    Sen har jag en fråga till som gör mig lite nervös. Jag fick mitt FSH provsvar idag som jag tog i måndags och det har gått upp på ca 6 månader från 4,81 till 6,32, båda tagna cd 3, vad tror ni, är jag på väg in i klimakteriet?? Kan FSH vara olika från gång till gång?? Någon som vet?

    TACK!!


    Tror dock inte det skadar att testa om man för tag på det, men kanske skönt att ha t ex D som ordinerar.

    Jag tror inte Marie skriver ut Menopur, dock Ovitrelle och Pergo, men då bör man nog vara inseminations- eller droppatient hos henne eller dr Wang Som hon arbetar med.

    Ditt FSH låter jättebra!
  • Snart lycklig
    che71 skrev 2014-12-11 17:00:22 följande:

    Snart Lycklig

    Gud va underbart att höra att du är gravid! ????????

    Nu ska det gå hela vägen till barn..jag håller tummarna så hårt. Det är fantastiskt! Så glad för din skull. Augusti barn eller hur?

    Stor Grattis kram.


    Tack Che! Visst är det underbart. Det är ju så tidigt, men går allt bra blir det augustibarn.

    Mitt HCG-värde idag på RD 17, embryos 22:a levnadsdag, var 16000. I tisdags 5540, så det ser ju lovande ut hittills, so far, so good.

    Hoppas du fått ordning på dina problem med framfallet. Blir det operation annars, eller? Hur gammal är er lilla älskling nu?

    Stor kram tillbaka och tack!
  • Snart lycklig
    Solkattan skrev 2014-12-11 17:30:55 följande:

    SL: definitivt mer än en tror jag !

    Klart två ... Men tre kan ju också vara möjligt ?! :)


    Sååå tacksam för en, men bonus om det är två. Min ålder gör ju det lite svårare med syskonförsök, men ngn måste väl vara bland de äldsta mammorna i Sverige också. ;)
  • Snart lycklig

    Tack lill1111!

    Tror det är ett bra beslut att att följa det du kommit fram i håranalysen och avvakta med Hubinette. Progynon är ju också östrogen, liksom plåster, så du bör rådfråga ngn läkare du har förtroende för.

    Jag hade förr spottings i några dgr före mens, men tror jag blev av med dem gm regelbunden akupunktur. Ett tag i våras hade jag lite spottings efter mens, men det rättade till sig, trots hormonbehandlingar var och varannan månad.

    Neupogensköljning dämpar immunförsvaret lokalt i livmodern, enkelt förklarat.

  • Snart lycklig

    Jag blir alldeles rörd av alla gratulationer! Ni är alla fantastiska! Jag hoppas jag inger hopp, när det känns hopplöst. Jag lovar er, jag vet hur det känns.......


    Katt12 skrev 2014-12-11 18:34:01 följande:

    SL, så underbart glad för din skull! Och att det dessutom verkar vara tvillingar, ja, det är så härligt och fantastiskt och RÄTTVIST till slut!!


    Tack än en gång för grattis Katt. Också rörd för att du med flera tycker det är rättvist, ni har från djupet förstått mitt kämpande och min sorg.......
  • Snart lycklig
    singhatjejen skrev 2014-12-11 18:56:20 följande:

    SL: tusen tack för att du delar med dig av info om neupogen, din behandling och tips om hjälp. Guld värt.

    Ja jag har legat lågt det här året och koncentrerat mig på att reparera min kropp. Mycket vitaminer, fastedagar, promenader, mindfulness, yoga, skippa gluten, minska socker och mjölkprodukter och när jag gjorde ett fbc för att kolla läget ser jag helt andra värden än för ett år sedan. Kändes verkligen jättebra!

    Jag har en blasto kvar och nu förbereder jag mig för den. Sedan blir det ÄD tror jag. Blir så inspirerad av dig och andra som lyckas via ÄD. Tack för att ni delar med er!


    Fantastiskt vad duktig du varit och att det också gett resultat. Känns bra inför återförandet av blaston. Skönt att du har en plan, så blir du inte så stressad när du ska återföra er blasto och bara det kan vara bra. Jag delar gärna med mig om det kan vara ett stöd. :)
  • Snart lycklig
    myran6801 skrev 2014-12-11 19:26:22 följande:

    SL - väldigt lika! Ja du det är nog två små filurer!!!!! Grattis!!! Undrar du ngt framöver finns jag här! Kram M


    Tack vännen! Hoppas på två, men fortfarande mkt ödmjuk.... Kram.
  • Snart lycklig
    barcelona 78 skrev 2014-12-11 20:01:40 följande:

    Stort grattis Snart Lycklig och tack för att du delar med dig! Det inger verkligen hopp och det är guld värt! All lycka till!!!


    Glad för dina ord och tack för grattis och lycka till!
  • Snart lycklig
    leah2012 skrev 2014-12-11 20:53:44 följande:

    Men gud SL!! Grattis!! :) äntligen din tur. Hoppas vi är flera som följer dina spår.. Men hua vad dyrt det låter allt..


    Tack! :) Jag hoppas verkligen också att jag är bland några som nu vänt trenden, då det ju varit lite för få lyckosamma tilldragelser i tråden ett tag. Visst blir det dyrt, vågar knappt tänka och räkna..........
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!