• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    RobSab, skönt att det går åt rätt håll. Liksom D, tror jag att det är en positiv reaktion i slutändan. Visst är det skönt att prata med honom. Han har en så lugnande påverkan och avger så mkt positiv energi. Jag skrev faktiskt det till honom igår. Kram och "ät" mkt IL. :)

  • Snart lycklig
    Solkattan skrev 2014-07-21 12:24:37 följande:

    SL: idag ska det vara exakt 45 år sedan den första månlandningen... !

    Hur går det med din månlandning..?! Håller tummar o tår!!

    Det är så tyst på forumet ... kan det vara värmen o det fina vädret..?


    Redan47 skrev 2014-07-21 12:25:10 följande:

    SL: hur mår du? Hur har det gått?

    Rob: hur är det med dig ixå?

    Ich alla ni andra hur lever livet med oss , njutning av sommar bad och sol kanske eller bara är i en skogsdunge. Kram


    Haha, månlandningen går lite fram och tillbaka. Jag har varit positiv sedan transfer i fredags. Idag har jag varit ängsligare. En mer oroande känsla bara. Ni vet hur upp och ner det är under ruvardagarna. Jag tog blodprover i lördags som visade på mkt bra immunbalans. Nya tagna idag, som vi ännu inte fått svar på.

    Jag har typ känt av samma saker som jag kände motsvarande dagar vid förra FET, med undantag av att jag dag 1 och 2 efter transfer inte haft diffus mensvärk korta stunder som jag hade sist. Tolkade det som positivt när jag pratade med D idag. Dock har ngt som liknar mensvärk krupit på för en stund sedan. Visst, allt kan bero på mediciner, eller bortstötande eller positivt! Så svårt att veta! D önskar nu samma symptom som kom lite senare vid förra FET, men att de ska dyka upp tidigare denna gång. Vem hoppas inte på det? :)

    Är också nyfiken hur det gott för er RobSab. Det börjar väl närma sig testdag.
  • Snart lycklig

    RobSab, tror stenhårt på att du är gravid! :) Jag vet dock precis hur du menar, att fallet blir betydlig värre när man fått positiva vibbar. Man har ju alltid lättare att tro det negativa, men när man verkligen känner annorlunda, då vågar man ju tro. Så var det sist när jag fick just annorlunda dragningar runt livmodern. Nu blev ju det kort, men jag visste att det var annorlunda. Därför skrämmer min mensliknande känsla mig jättemycket ikväll. Jag håller mina tummar och tror att det blir bra för er. Jag känner liksom det på mig. Kram.

  • Snart lycklig
    Rosen 76 skrev 2014-07-21 21:06:26 följande:

    Hade tydligen en polyp i livmodern som togs bort under min Hystoeskopi i Riga och lämnades till lab. Inget farligt dock och man undrar ju om det varit denna som gjort att alla mina embryon inte fastnat tidigare???

    Någon med erfarenhet av detta?


    Var det inte Zinfandel som också varit med om exakt lika, eller blandar jag ihop det nu?
  • Snart lycklig

    Välkommen Ananda!

    Jag har ju gjort precis det du tänker göra, samlat befruktade 1-dagars embryon hos Dr D. En mkt bra behandlingsplan om man orkar och har råd.

    Jag har bl a varit med om att jag ägglossat i förväg trots blodprover och Orgalutran. D hade aldrig varit med om det innan jag gjorde det, men hört några kollegor som varit med om det. Det var försent för insemination för min del.

    Imponerande jobbat av Dr D och dig att fixa allt!

    Lycka till, nu först med inseminationen!

  • Snart lycklig

    Ego: kan mkt mensvärkliknande känningar på rd 3 efter 5-dagars vara ngt positivt, eller är det bara negativt? Känner endast lite lite idag, men mkt mkt igår innan jag somnade. Igår var den dag då embryot skulle implanteras djupare i slemhinnan och idag fortsätter implantationen, imorgon ska den vara klar. Ledsen. Ngn med solskenshistorier?

    Jag jfr ju precis dag för dag med förra FET, vilket jag inte borde, då D intygat att den var lite konstig med mkt sen implantation, precis som blaston legat och virvlat runt en massa extra dagar innan implantation, varav sent/lågt hcg-utslag.

  • Snart lycklig
    FineS skrev 2014-07-22 20:46:48 följande:
    Lycka till nu SL! Jag fick mensvärk på rd 4 eller något. Värken kom och gick, och det gör den fortfarande. Håller tummarna stenhårt!

    Tack! Var det precis som mensvärk vissa stunder och annorlunda andra?
  • Snart lycklig
    leah2012 skrev 2014-07-22 20:49:57 följande:

    SL: olikt solkattan så kände jag ingenting alls vid implantation. Så som sagt vi är olika. Både inga symptom och symptom kan nog vara bra tecken :)

    Vet någon vad hysteroskopi kostar på Serum? Hittar inget på hemsidan. Måste komma på var jag ska göra den..


    Jag vet ju med förnuftet att det kan vara så olika, men jag jfr så mkt m förra FET, som blev en kort graviditet. Det är liksom inte lika denna gång och då börjar nerverna att dallra....... :(

    Även D gör hysto, men lite varsammare än Serum. Han är inte helt vän med de djupa implantationsnitten. Han gör dock snitt, men som sagt lite varsammare. I övrigt omfattande hysto. I mitt hjärta kändes hans variant rätt för mig.
  • Snart lycklig
    trex2013 skrev 2014-07-22 09:50:59 följande:

    åh så nervöst men spännande! hoppas! <3


    Tack, ja, nervöst är det. Jag kan ju inte mera än hoppas, kan inte påverka så mkt nu. Jag har i alla fall gjort vad jag kan.
  • Snart lycklig
    Solkattan skrev 2014-07-22 09:31:13 följande:

    SL: min erfarenhet är att alla känningar är positiva. Har ju gjort 8 återsättningar och plussat på typ hälften. De ggr som jag inte känt ett dyft så har det blivit minus. Men vi är ju olika allihop... när ska du göra första HCG testet...?


    Tack för tröstande ord, försöker tänka att ngt åtminstone händer. Försök och sov nu, så du inte är lika aptrött imorgon. ;)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!