• Angla

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Intressant! Imorgon är jag på RD 10 med två dagars om ET=0.


    Snart lycklig skrev 2012-07-08 18:58:13 följande:
    Lycka till nu till er/oss som ska ta blodprover imorgon. Jag ska ta första HCG imorgon efter ET. Dt är alltså på embryonas 9:e levnadsdag (eg 8,5, RD 6 m 3-dgrs). Dr D sa att jag inte ska bli besviken om det inte visar ngt. Hos 90% visar dt negativt denna dag. Skönt att veta.

    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Absolut!


    TWH skrev 2012-07-08 14:18:51 följande:
    Tack för tipset, värd att lyssna på?

    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jag skall ta FBC och Hcg på måndag och torsdag. Ev IL i veckan. Symtom ... förnekar och bortförklarar. Mår inte särskillt bra oavsätt om det beror på psykiskpress, biverkningar eller graviditet På många av mina andra IVF har jag börjat blöda RD 10-12 men ibland inte förens efter test så allt kan verkligen var precis hur som helst.


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Zin, *ler* njuta? Vad är det??? Ok, då jag skall njuta! Här om natten ropade skatten och jag kröp upp där för att natta om. Utan att tänka mig för så tittade jag på magen och tänkte "härl igger jag med mina tre barn".


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Om de vita blodkropparna är lägre än refvärdet då? Samma med Eosinofila? Neutrofila som fördubblats?

    Klart att två bar nsedan innan inte ger garanti men det tillsammans med bra spermaprov känns som så mycket garanti man kan få. 


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jag är så sjukt nervös! Chefen sa att jag såg pigg ut idag så det är nog kört!!! Men en patient sa att jag såg trött ut, för det kan ju inte bero på att jag jobbat som en tok  Urk, löjligt nojjig och nervös men vet ni vad jag bjuder på det!Om det är negativt så känns det så löjligt att jag trodde mig kunna lyckas med Dr D och inte insåg redan innan att jag är ett hopplöstfall.


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    criss00 skrev 2012-07-09 08:42:45 följande:
    Angla: Förstår hur nervöst det är och hoppas att du hittar lite hopp ändå. Det är en jobbig väntan. Man vill inte hoppas i onödan men samtidigt förgörs man av oron att det inte ska gå. Tänk på att du bara fått immunbehandling en månad om jag inte misstar mig. Ge inte upp! Det finns hopp!!
    Go du är!
    Angla - mamma till slut
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!