• Angla

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Som sagt så tänkte jag förr. Då analyserade jag inte ens min kropp och ansåg mig luttrad. Nu vet jag att detta handlar om så mycket mer än bara ytterligare ett försök i raden.


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Äääh men varför sur? Klart du är luttrad och alla gör väl sina val hur man vill göra med allt. För MIG känns det just nu som allt eller inget - OM detta inte lyckas med Dr D så kommer inte jag varken orka eller våga hoppas igen. Jag pallar helt enkelt inte ett 13:onde försök. Jag är livrädd och helt slut. Förutsåg jag det som bara ett försök i raden och tittade snabbt vidare på nästa men så ser jag det inte längre ...


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    HollyGolightly skrev 2012-07-05 10:44:33 följande:
    Hörni, jag tänkte försöka hitta en läkare som kan hjälpa mig här på hemmaplan (även om hoppet är litet), men undrar två saker:

    Vad ska man ha för dos på Fragminsprutorna för att det ska motsvara Clexanet?

    Och visst är det så att IL inte går att köpa på apoteket även om man har recept? Men funkar det då så att om man kan få en remiss från en svensk läkare som kan skriva ut att man behöver få IL-dropp med jämna mellanrum så kan man i princip gå var som helst (närmaste vårdcentral) och få det där, även om man inte har med sig någon droppåse?

    Min plan är att försöka hitta någon som kan skriva ut Fragminrecept och IL-remiss i så fall (nej, jag tror inte heller att jag kommer att lyckas, men med tanke på Dr Ds kaos känns det värt ett försök.)

     
    IL går att få på recept. Finns som Frescenius samt som synonympreparat. Jag har ev synomnympreparatet över. Bara at tbe en läkare skriva recept så hämtar du via högkostnadsskyddet ut det på apoteket.
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Japp, Zin jag missade åt vilket håll bågarna gick är så ENORMT trött idag pga hemskt natt med dystra tankar. Jajajaja, jag vet att ja gär löjligt känslig just nu. Undrar om mina Fragmin 10 000 förstört

    Enl SSK i Grekland så skall NaCl efter vara bra för effekten. Enl Dr D så skall de blandas och göra det mildare för kärlen.

    Jag kommer behöva hitta en ny läkare som skriver remiss för blodprov (om jag inte är gravid) då min läkare på VC "tröttnat" pga batsning av sina kollegor. TIPS???

    Kommer också behöva förnyat recept på bla pred. Tips?


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jag har inga problem men har testat både gluten och laktos vilka var negativa trots detta har jag valt att utesluta gluten och komjölk.


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Hjärtefröjd skrev 2012-07-06 13:39:47 följande:
    HCG hade ökat från 108 till 439 på 72 timmar. Det låter väl ändå helt okej?
    Ååå ja gvill också avskyr denna pissiga väntan Så less!!! Segt på jobbet, tråkigt väder blä
    Angla - mamma till slut
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!