• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zwillinge, det är nog väldigt individuellt. Jag har varit uppe i 40 mg och märker inte särskilt mycket utseendemässigt men på mycket annat. Ekorrkinder och plufsig mage är väldigt vanligt. Du får se det som det onda med det goda FlörtHjärta

  • Zinfandel
    Frk Röd skrev 2015-02-03 07:41:21 följande:

    Vad kostar IL-påsar om man hämtar ut det på svenskt apotek?


    Ca 150 spänn/st.
  • Zinfandel
    JZ79 skrev 2015-02-04 14:47:17 följande:

    Tjejer, ni som är så kloka och kan allt :) Jag har mailat Serum, men inte fått svar än.. Nojjar lite..
    Vi ska till Serum på konsultation i början på Mars, ev görs hysto och jag får inte ha mens när vi kommer dit. Nu har mensen dragit igång ca 1 vecka för tidigt!! (den brukar bete sig konstig ett tag efter jag käkat massa hormoner och vi gjorde ju en behandling i november) Hur som helst..eftersom mensen kom redan nu, så kommer den såklart krocka med vårt planerade besök på Serum. Så min fråga... Tror ni jag kan ta Primolut Nor och skjuta upp mensen??


    Jag tror att det är bättre att du följer din cykel och istället får en ny tid, kolla med Penny!
    Babywish skrev 2015-02-04 15:23:31 följande:

    Intressant studie som tyder på att hysto har mycket liten effekt och att en enkel livmoderrispning kan vara ett effktivare alternativ

    http://www.sciencedaily.com/releases/2014/06/140630094745.htm


    Jo men det finns ju fler anledningar till att man gör hystero, äpplen & päron alltså Flört
  • Zinfandel
    astmatiker skrev 2015-02-04 22:34:25 följande:

    Zin - mitt TNF alfa var förhöjt (36.8) o jag hade även höga CD19 (16) samt CD19+ CD5+ (25.7) när jag var hos Dimitri i april förra året. Jag har astma som diagnostiserades för ca 7-8 år sedan o tar medicin dagligen.


    Vet du om har endo? Några hudåkommor?
  • Zinfandel
    astmatiker skrev 2015-02-05 19:20:51 följande:

    Zin: nej ingen läkare har hittills nämnt något om endo, inte heller Dr D. Jag har inga symtom på det heller även om jag vet att man kan ha det ändå. Gjorde hysteroskopi i somras, här i Sverige, som inte visade något.

    Hudåkommor: hudsvamp som återkommer nån gång per år, annars inget.


    Jag hade nog satsat på att försöka få ner TNFet. Då gäller det att finna orsaken till det kan ju såklart bero på inflammationen i luftrören. Har du fler allergier? Hur mycket Prez har du tagit?
  • Zinfandel

    TNF är tyvärr superklurigt Skrikandes men inte hopplöst!! Drömmer brukar du svara på IL? Kan vara idé att lägga till Humira. Vid vilken dos Pred märker du skillnad? (om du gör det)?

  • Zinfandel
    astmatiker skrev 2015-02-05 21:43:11 följande:

    Ja jag har svarat bra på IL o enl Dr D så har immunförsvaret varit OK under mina 2 senaste försök o han tror inte att någon implantation skett. Så därav osäkerheten om det är immunförsvaret el kvaliteten på embryona som är största problemet. Känner ingen skillnad m pred förutom att jag blir piggare vid 15mg o uppåt. Ska fråga Dr D om Humira. Tack igen Zin, uppskattar verkligen din input o goda råd!


    Vi måste ju hjälpas åt Hjärta Ja, den där balansgången är det kluriga, vilket som är felet.. Det kan absolut vara värt att göra nåt försök till särskilt med Neupogen men sen kanske det är värt att överväga nästa steg för att komma närmare lyckandet.

    Visst går det att bli gravid med högt TNF och IL & Pred! Inte så lätt men klart det finns flera exempel Skrattande

    Solkattan: det finns mycket bra info i den tråden. Vad jag undrar är om det måste bara svenskt evidensbaserat?! Annars finns det ju massor (nåja) med amerikansk forskning om Pred.
  • Zinfandel

    Extra märkligt blir det eftersom jag råkar känna till att Sverige använder sig av RFU när våra egna lab inte räcker till, t ex vid ovanliga cancerformer? RFU är ett av USAs främsta lab och vädligt välkänt både i våra och andra sammanhang. Dessutom är det denna eviga dubbelmoral som t ex Cytotec som används i helt andra sammanhang än vad det är skapat för och jag undrar om det ens är evidensbaserat.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!