• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart lycklig skrev 2014-01-23 22:21:32 följande:
    Zinfandel, hur går det för dig? Jag vet ju att du vilade lite efter tragiska händelser i din närhet. Jag hoppas du hämtat dig lite.......  Kram!
    Tack vännen, på något märkligt sätt så fortsätter livet ändå. Vi kommer ganska snart att gå över till ÄD. Jag följer dig!
  • Zinfandel
    Snart lycklig skrev 2014-01-24 12:31:52 följande:

    Ja, livet fortsätter vad som än händer och sker. Mycket tufft ibland, men många saker lär man sig att leva med. Man får ibland bara "överleva", men tar man dag för dag, så kommer man så småningom framåt lite ljusare i sinnet.

    När jag förlorade en mycket närstående och älskad person, höll jag på att "bryta ihop", även om det i detta fallet kanske vara ganska naturligt, då personen i fråga hade hög ålder. Jag saknade den dagliga nära kontakten oerhört. Tänkte ringa flera gånger......

    Nu till lite flummigt... Sedan det "spökat" hemma i lägenheten efter detta, många tydliga oförklarliga saker som skett, mikron som slagit på flera gånger (det är omöjligt, då jag måste vrida på en ratt för att få igång den), en radio på batterier, som jag aldrig slår på, började fräsa hejvilt, TVn i sovrummet slagit på av sig själv vid samma klockslag etc. Jag vaknade också mitt i natten när det precis hänt och kände doften av henne såååå tydligt, jag såg henne vid ett annat tillfälle och en gång vaknade jag av en hand på min kind. Detta har givit mig tröst. Jag känner närheten på något konstigt sätt. Ja, jag vet, lite flummigt är det allt. (Min mediala frisörska har sagt vem/vilka det är.) Skrattande

    Kanske behöver jag också gå över till ÄD. Jag hoppas att vi i så fall kan fortsätta att följas åt.

    Kram!Hjärta
    Jag älskar flum Kyss det händer grejor hos oss också, vi tar tacksamt emot det och väljer se det positivt Solig Man måste vara open minded!
  • Zinfandel
    sanna38 skrev 2014-01-27 08:23:59 följande:
    Tack för ert stöd & kommentarer kring tromboflebiten !

    Angel00:  Har inte kollat ev. koaguleringsproblematik, funderar lite på det...
    Frågade dock Penny om man kan ta Il-dropp, prednisolon, Clexane & trombyl  vid denna IVF utan att vare sig ha gjort Immunutredning eller kollat upp hur blodet koagulerar & hon sa att det gick bra & hon skrev recept på både IL-dropp & Clexane (trombyl & prednisolon har jag sen innan).
    Någon annan som tagit Clexane & trombyl utan utredning? Penny säger att det är helt ofarligt, men jag är förstås nojjig att det kan vara farligt.....Nån som vet?

    Vill förresten tipsa om att det går bra att hämta ut både Clexane & IL-dropp på Apotek i Sverige m rätt utfomat recept. Har ju läst här att det ska gå men blev ändå glatt överaskad att det var så lätt! Dessutom billigare i Sverige -100 ml IL för 96 kr & 30 E på Serum & även Clexane var billigare. Kan va skönt att slippa frakta med sig allt på flyget!
    Javisst, det har säkert många här... Om du läser runt i amerikanska och engelska forum så inser du snart att Trombyl & Fragmin tillhör basbehandlingen..  Flört Men det ligger såklart alltid i ditt ansvar att läsa på vad du stoppar i dig. Just med dessa mediciner som ökar blödningsrisken så är det att rekommendera att du bär informationen på dig om du skulle råka ut för något, då är det av yttersta vikt att sjukvårdspersonal får reda på att du tar dem.

    Javisst kan du hämta ut grejorna på apotek! Det är en stor skillnad nu mot när vi började för några år sedan Skrattande Ska du inte ha mer IL än så...?
  • Zinfandel
    Veronica1 skrev 2014-01-29 15:43:20 följande:
    Hej!

    Är det någon här som har tagit blodproverna själva här hemma & sen skickat med DHL eller liknande till någon klinik? Ett förslag från kliniken om det var svårt att få proverna tagna här. Dom skulle skicka allt som behövdes, rör m.m
    Ja, flera gånger.
  • Zinfandel
    NinaCamilla skrev 2014-01-29 21:20:24 följande:
    Snälla tjejer, känner någon medicin som heter doxycycline? Jag skulle ta det nu inför ÄD hos Peny men har inte fått med mig några alls. Läkaren här lär inte ge mig några. Undrar hur viktig det är innan jag går tag på Peny. Tackar för hjälpen!
    Mot mycoplasma, så ja viktig. Du får säkert ett recept snabbt av henne så att du kan hämta ut det {#emotions_dlg.flower}

    Snart Lycklig: stort grattis till ett viktigt delmål Solig
  • Zinfandel

    Zwilllinge: ja tyvärr old news Skrikandes Jag önskar så att fler uppmärksammade det och framförallt vågade och orkade säga ifrån! Tyvärr är det ju så att vi som kämpar vårt anletes svett oftast inte orkar dra det också och de som äntligen lyckats vill helst bara lämna allt bakom sig. Vi gjorde ett försök i en separat tråd att engagera folk men till sist var det bara några få stycken kvar som verkligen ville försöka påverka & förändra. Vi läser ju nu att det är tom är några som inte står på sig om sin egen förlossning och undersökningar dessförinnan och det skrämmer mig. En graviditet och en förlossning är en av de största händelserna i ens liv och vem vet mer om sin egen kropp om inte en själv? Man får inte helt förlita sig på läkarna, man måste kräva också. Jag önskar att fler av männen förde talan, då skulle antagligen mer hända. Jag vet mååånga, både kvinnor & män, som halvt vänt upp-ochner på förlossningssalar, både i ett hotad och ohotade tillstånd och tack vare det så har allt slutat väl och paret har fått igenom sina önskemål. Vi måste sluta mjäka med, ta kontroll över våra kroppar och kräva det vi har rätt till!! Vi har ju faktiskt ett ansvar också.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!