• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zin: Det där var ju superintressant! Hur kom du i kontakt med honom - är det här grovartilleriet som du pratade om? Behöver du ta om blodprover och sånt för honom? Ska du åka dit och göra behandlingen där nu? Hur mycket kostar det att få hjälp av Braverman?
    Många nyfikna frågor.... hoppas ok...
    Jag skräms en del av att kämpa för att få svar på mejl, oklar behandlingsplan etc....

  • singhatjejen

    Zin: är intresserad av humiran om du har hemma och vill sälja :) lycka till hos dr b nu ska bli superintressant att följa! Apropå det du säger om herpes: penny i Aten rekommenderade mig att äta en kur valtrex från mensens första dag den månad jag hoppas bli gravid , och jag har inte herpes så jag fattade aldrig varför - men har så många herpes så kanske det var en försäkringskur av något slag? Har funderat lite över det där.. Min gubbe har dock herpes..

    Curly : penny är toppen och man blir superfint omhändertagen där och operationen filmas i dig så du kan se själv hur det ser ut efteråt. De klipper även i hinnan i livmodern eftersom den kan växa sig ganska tjock med tiden och detta klipp ska visst hjälpa embryot att hitta blodet och fästa. Vad vet jag, men det lät bra i alla fall :) lycka till!

  • singhatjejen

    Zin: ok såg nu att du fortsätter humirabehandlingen :) jag försökte boka tid på vårdcentralen igår och jag får vänta till slutet av nästa vecka innan jag får tid - och då kommer läkaren att själv vilja göra en utredning innan jag får något. Jag har inte den tiden, så jag mejlade dr D och bad om originalrecept på humira. Hoppas det inte dröjer alltför länge innan han svarar...
    Peny är toppen, skönt med en ny öppning när det låst sig, lycka till som sagt!

  • singhatjejen
    Zinfandel skrev 2012-09-25 11:14:04 följande:
    Singha: ja, om mina värden blir bra snabbt så är du den första att få resterande Humira!! De flesta vet inte om att de har herpes men du har ju testat det så jag antar att hon sätter in det i förebyggande syfte.
    Vad go du är {#emotions_dlg.flower}

    Ärligt talat tror jag inte jag tagit något test mot herpes, har bara inga symptom på det - medan gubben min får stora sår på läpparna emellanåt. Han känner direkt när det är något på g, så då pussas vi inte.
    Kan man vara helt symptomfri? Vilket test tar man för att veta?
  • singhatjejen

    Ninninn: Jag skulle nog också ta IL innan ägglossning, som du säger så kan det ju inte skada och vid gravidkänning kan det ju vara försent. Du har inte hört än från dr D antar jag?

  • singhatjejen

    Snart lycklig och Curly: MYCKET intressant info! Tusen tack Glad här ska läsas på ikväll!
    Och det där Herpestestet vill jag gärna ta - gör man det hos Marie Erixon?

  • singhatjejen

    Jam08: Grattis!! Vilken skörd!! Nu håller vi tummarna {#emotions_dlg.flower}

    Ninninn: Jag förstår att du är frustrerad - hoppas du får svar snart! Och visst undrar man över droppen! Vill ju ha dem nu!!

    Hjärte och Holly: Tänk vad långt ni redan kommit! Tyckte nyss jag läste om plus :) Hoppas det fortsätter fint - och ja håll koll på blodflödet! Min kropp ströp tydligen blodflödet till lilleman när han låg i min mage och som jag förstår nu så är det ett mirakel att ha lever. Han var så liten och tunn när han föddes, han hud hängde på hans ben och armar som på en gammal människa. Gråter Tack och lov repade han sig snabbt.

  • singhatjejen

    Jam08: 13 befruktade! Vilket superresultat! Grattis Solig håller tummarna för att det fortsätter lika bra!

  • singhatjejen

    Snart lycklig: Åh vad den där perioden innan testdag är HEMSK! Håller tummarna intensivt för ett mirakel här! Hjärta

    Ninninn: Äntligen svar! (och vad tokigt det höll på att bli med tiden :)) Jag kan inte alls läsa koderna såsom en del av tjejerna här men ligger du inte lite högt på TNF...? Eller fattar jag fel? Inte alls så högt som jag, det var väl därför han inte sa något om humira...  Vad sa han om era åtta missfall då? Härligt att ha en plan i alla fall - och ett bevis på att det var något fel - och som förhoppningsvis går att rätta till.

  • singhatjejen

    Hatar Sverige! Har sprungit runt på apotek i dag med recept från dr D på Humira och bråkat. Hade även med mig utskrift av vilka regler som gäller inom EU. Men nejdå. Det var det ena med det andra. Till slut hamnade jag på stora jourapoteket mitt i centrala Stockholm för där var de mest vana med utländska recept. Men inte där heller. Nej det måste vara underskrivet original från läkaren och dessutom hade han inte specificerat hur sprutorna skulle vara (förfyllda eller ej)... Vad trött jag blir! Nu måste jag be honom om det och vänta, jag vet inte hur länge, på att det ska bli gjort! Vad f....n!! Jä...a omständiga byråkrattråkiga land! "Varför söker du inte svensk hjälp?" Nej, för att jag tycker det är så himla kul att flänga runt hela Europa och betala hutlösa summor och vänta i tid och evighet! Eller vänta....? För att jag inte får hjälp i Sverige så klart! Skrikandes
    förlåt var tvungen att rasa av mig lite....

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!