Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!
Det tycker jag att ni kan välja själv. Jag hade valt det rummet som man kanske är mest i och som märks störst skillnad så här i början.
Å fy vad kallt! Vi har elva, det tycker jag är mer än tillräckligt.
Vad fick du gjort i hallen?
För ekonmin/miljöns skull är det bra att slänga in även de "udda" matvarorna i frysen. Ditt exempel med färsk krydda funkar ju bra i frysen (fryst färsk krydda funkar utmärkt när det står färsk i recept, förutom till dekoration). Problemet då är att man får mängder med grejer med frysen, som man sedan i sin tur måste planera in i matsedeln senare.
Usch för matplanering!
Jag har faktiskt fortsatt min skåprensning, har handlat (matlådor en del dagar på jobbet borträknat, men de är ett måste) för under 300 kr sen nyår! Fast tyvärr så äter jag sämre än jag borde, dvs mer sällan. Att anledningen att jag fortsatt till stor del är brist på inspiration, det kan vi ju låta bli att prata om