• Stora My

    Vi som försökt ett tag utan plus

    BaPumba: Är spolning och kontrast samma sak?
    Jag har gjort en sån där kontrastkoll en gång (allt såg bra ut) men trodde spolning var något annat. Hört att för många har spolningen gjort susen, att man blivit gravid efter den. Jag blev i alla fall gravid ca 2 månader efter min kontrastkoll. =)

    Håller tummarna det gör susen för er alla som skulle göra en sån koll snart.

  • Stora My

    Oj nu verkar det hända mycket här, kul att saker och ting är på g. Håller tummarna för er som har äl på, guldägg och testning på gång. =)

    Tvådöttrarochenson: nu minns jag inte riktigt vad du frågade, för jag fick gå tillbaka så långt för alla här skriver ju så tangenterna flyger, ha ha. Jag har två barn nu och hoppas på ett tredje. Min kontrast gjordes för att se hur allt såg ut hos mig i och med att vi försökt så länge och det såg bara bra ut.

  • Stora My

    Nellin: Låter som ägget fäst. Känt så på dag 5-6 efter sex vid äl. Håller tummarna!

    FridaF: Helt galet med fyra ägg men så spännande. Tänk om det tagit sig nu. Håller tummarna!

    Kravmärkt: Grattis! Så glad för din skull.

    Det är så spännande med er andra som också ska till att testa, har konstiga känningar. Håller tummarna!

    Oj, nu upprepar jag mig lite men det är ju så kul och man hoppas ju det ska gå bra för alla.

    Här knaprar jag och maken Bisolvon. =) Ska beställa äl-stickor nu, kom på att man kan ju dubbelkolla fastän jag annars har ganska stor koll på när äl är. Men det skadar ju inte.

    Tvådöttrarochenson: Ja kontrasten gjordes då vi var under utredning innan första barnet.            

  • Stora My

    Jag tror på akupunktur!
    Får akupunktur för värk i axlar och nacken (av sjukgymnast) och det hjälper oerhört.  Har hört andra som blivit gravida med hjälp av akupunktur. Tyvärr har vi ingen här i stan som sysslar med sådan sort, annars skulle jag testa det. 

  • Stora My
    Rebster skrev 2012-08-19 21:28:45 följande:

    Ja, det var jättebra tycker jag. Hon satte några avstressningsnålar också och jag känner mig alltid jättelugn när jag går därifrån. Hon kände på olika pulser också och sa att hon inte trodde att det skulle vara några problem för mig att bli gravid. Ska testa ett tag till iallafall så får vi se om det händer något...
    Det var ju positivt, att hon tror det inte är några problem. Känns ju extra hoppfullt! =)
  • Stora My

    Nellin: Kram till dig. Håller tummarna att det visar sig på ett nytt test. Kanske du testar för tidigt?

  • Stora My

    Nellin: Molande mensvärk några dagar innan bim kan vara ett symtom på graviditet också. Så hade jag när jag väntade första barnet plus det där hugget när ägget fäste på äl+5. Jag trodde mensen skulle dyka upp när som helst men jag väntade till bim+4 innan jag testade. Så jag håller tummarna för dig ännu. Tiden får utvisa om det är mens på gång eller ett lite knytte.

  • Stora My

    Idag ska jag börja testa med äl-stickorna. Igår hade jag mycket äl-liknande flytningar fastän äl inte är på gång förrän efter helgen. Kanske pga bisolvon. Hur som helst är det ju lika bra testa ifall äl kommer tidigare denna månad, så man har koll på läget och chans att pricka rätt. =)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus