• Stora My

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jag måste fråga igen om äl-test. Om man får stegringen är ägglossning alltid inom 48 timmar? Har  för mig att jag någonstans läst om 12-48 timmar men det kanske gällde något annat. Det spelar ju inte så stor roll egentligen. Vi har ju försökt pricka in nu men jag tänkte bara om man ska sexa imorgon också eller om det räcker ikväll, då stegringen var i förrgår? Enligt ägglossningskalendern här på FL är det färgat lite dagen efter, ifall man kanske kan pricka in då också. Jag brukar ju inte använda äl-tester utan kör efter sekreten och att jag tidigare blivit gravid på dag 16. Denna månad verkar dock äl varit en dag tidigare, om jag går efter både sekret och testet. Enligt testet har jag alltså ägglossning idag. Men igår hade jag riktigt ont hela förmiddagen så jag undrar om inte ägget släppte då. Men då kanske man inte hinner pricka ägget om vi sexar ikväll. Det är ett ända virrvarr detta med bebisverkstan.

  • Stora My

    JZ: tack! Blev lite klokare. Missuppfattade nog tidigare och trodde det var om 48 timmar (skrev fel innan med inom). Nåja, nu har vi ju försökt det vi kunnat för denna gång. Nu är det bara att hoppas på det bästa.

  • Stora My

    72dagar: jag vet inte, kan vara vilket som. Men ibland känns ju skörtlarna rätt mycket.

  • Stora My

    Rebster: Å så roligt. Grattis!
    Jag var lite lur på det här innan när du skrev något, men sen trodde du ju inte själv att du haft äl så jag sa inget om det. Hur länge hade ni försökt nu?

  • Stora My

    Har ju sagt det förut men jag tror verkligen på akupunktur. Tar ju akupunktur mot värk i axlar, nacke och huvud (senast igår) och det känns genast bättre. Skulle vilja prova det för bebisverkstan. Det är ju i alla fall värt ett försök. =)

  • Stora My

    Kram till er Nellin och Frida.
    Extra kram till dig Canydpink. Tycker du ska ringa mvc, om du inte redan gjort det eller gynläkare osv. Du behöver få prata med någon kunnig inom sånt. De senaste studierna har visat att de som får upprepade mf är oerhört fertila och tar all äggen. Men det är ju ingen tröst.

  • Stora My

    Jag tycker tiden går så långsamt till bim men jag är ju bara på äl+3 eller nåt sånt.=/ Bara för att jag denna månad äl-testat är det ju inte någon garanti att det har lyckst men jag hoppas ju såklart. Förra året i augusti missade vi äl-dagarna eftersom maken var bortrest men alla de andra månaderna försökte vi ju pricka rätt och nu har det gått över 1 år.

  • Stora My

    Pastell: Bra jobbat med viktminskningen. Låter ju spännande med allt som är annorlunda denna gång. Mensvärk men ingen mens kan ju vara ett tecken på grav. Hade också så med första barnet och trodde ju hela tiden den skulle komma. Håller tummarna det tagit sig nu. Om några dagar vet du.

  • Stora My

    Pysselkiisen: Du får vänta och se. Kan ju vara så att du är låg hcg:are och därför det inte blivit positivt på testet. Att mensen krånglar annars är ju vanligt, särskilt vid bebisverkstad. Tur de gör en undersökning om några veckor, ifall mensen uteblir.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus