Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin skrev 2013-05-31 13:14:55 följande:
    Vårväntan: JAAAAAAAAAAA! Åh, ett till plus i tråden! Nu skapar vi en hel våg här tycker jag. Gud så glad jag är för din skull! Vi ligger ju nästan samtidigt i tid också. :)

    STORT GRATTIS!!! Hjärta 
    Ja jag är i v. 4+5 idag räknade BM ut till mig Glad Hur långt är du nu? Och tack för grattiset!
    JZ79 skrev 2013-05-31 14:02:51 följande:
    GRATTIS!!! Shit va glad jag blev!! Tårarna rinner å svärmor undrar vad det är frågan om, haha!! Lyckotårar Solig Många kramar till dig fina vännen HjärtaNalle
    Åh fina fina du! Tack för all omtanke, blir helt rörd{#emotions_dlg.flower}
    Em me skrev 2013-05-31 14:18:10 följande:
    Vårväntan; vilken lycka!! Är det solen som gör det?;) stooport grattis!!!!! Fler plus i tråden!!!

    Kanske 4: tråkigt med negativt test:/ har du passerat bim än?
    Ja det måste vara något med värmen Flört Samma sak förra året ju, då plussade jag också i maj

     
  • Vårväntanochlängtan

    Jag har nyss bakat muffins och chokladbollar då min kusin+ barn kommer och hälsar på imorgonGlad 
    Måste ju ha något att bjuda på då, hihi{#emotions_dlg.flower}
     Känns som att den senaste veckan har mina tankar fokuserat väldigt mycket kring just fika (tårta på examen, jobbfika för sambon, fika till imorgon) Mums, men inte så nyttigt med all go fika!

    Annars händer här inte mycket just idag, nu regnar/åskar det här med så det känns skönast att sitta inne. Jo jag har sovit ett par timmar mitt på dagenFlört Är visst lite trött av mig nu. 

  • Vårväntanochlängtan
    Försöker skrev 2013-06-01 17:14:48 följande:
    Måste erkänna... Trots fint väder och positivt liv i stort så kan jag inte hjälpa att jag känner mig djupt vemodig efter alla plus här i tråden. Jag unnar er det verkligen, det vet ni. Och jag vet att ni också förstår den där stunden man får ibland, när insikten om ens egen otillräcklighet slår ner i huvudet på en. Önskar ibland att jag kunnat få bli gravid en enda gång, även om det leder till missfall, bara för att få känna att jag är kapabel att bära ett barn. Om så bara för en kort stund. Men aldrig, aldrig, på 6 långa år av försök utspridda på över 10 år jag jag fått en liten föraning om att jag blir mamma en vacker dag. Och det gör mig så ledsen, trots att acceptansen är så stor... Jag vet att ni förstår, därför vågar jag skriva det "högt". För ni vet att jag inte missunnar er fina underbara kvinnor någonting... Hjärta
    Jag vet vännen{#emotions_dlg.flower} Jag kan inte säga att jag förstår vad så många års försök gör med en men jag har tyckt att det har varit tufft under bara vårt 2åriga försök, så jag har full förståelse för känslan av otillräcklighet.
    Många kramar 
  • Vårväntanochlängtan

    Jag tar verkligen inte heller illa upp, jag har själv haft dom tankarna och känslorna både för utomstående och här inne{#emotions_dlg.flower}
    Ni har ingen anledning att känna dåligt samvete, som sagt så har dessa känslorna lyfts flera gånger här inne och vi har alla varit överrens om att det visserligen inte är så kul att känna så men fullt normalt. Det är ingenting som ändrats pågrund av att jag nu har fått plus.

    Då jag fortfarande är väldigt tidigt i min graviditet är jag inte riktigt redo för att gå över till gravidtråden ännu. Om det fortsätter kännas okej för er så stannar jag gärna med er ett litet tag till. Däremot kommer jag kanske mest hålla mig i kulisserna eller skriva om neutrala saker.
    Hoppas det går bra! Jag tycker så himla mycket om er tjejer och önskar er allt gott och är verkligen inte sugen på att tappa kontakten med er.
    Då hade jag missat så himla mycket nyfunna vänner i mitt livHjärta 

    Och till dig Otålig (om du är här inne) vill jag bara säga att jag hoppas allt går bra med de små killarna{#emotions_dlg.flower} Tänker ofta på er! Kram

  • Vårväntanochlängtan

    Tack för att jag får fortsätta hänga här i detta goa gänget, detta är för övrigt den enda tråden jag är aktiv i på familjelivGlad

    Nu blir det sängen för mig också, imorgon påbörjas sista veckan som student{#emotions_dlg.flower} Gonatt tjejerna!

  • Vårväntanochlängtan

    Hej på er i värmen!

    Fick läsa i kapp mig lite Glad Tack för era grattis till examen önskningar det värmer! Och grattis till er andra tjejer som också avslutar en sådan resa nu{#emotions_dlg.flower} 

    JZ: Nu direkt efter blir det att skriva färdigt uppsatsen som tyvärr är ett "restobjekt". Vi tror och hoppas att vi är färdiga i slutet av juni med den.
    Sen kan jag ansöka om mitt leg och förhoppningsvis få jobb som arbetsterapeut till hösten om de vill ha en gravidis. I sommar blir det i alla fall jobb på ett demensboende här i närheten. 

    Lillnosen : Beklagar de där ovälkomna dumma blodade flytningarna, och jag vet hur det är med hoppet in i det sista. Hoppas den kommer snart om den ändå ska komma och annars att den håller sig långt borta!

    Emsis: Välkommen hit! Hoppas du ska trivasGlad Här är ett helt fantastiskt gäng tjejer här inne som verkligen finns för en i vått och torrt. Kram

  • Vårväntanochlängtan
    otålig skrev 2013-06-08 20:45:32 följande:
    Åh fina ni är som tänker på oss. Grabbarna är starka och envisa. Doktorn sa igår att "de blir säkert hundra år (även om jag såklart inte har nån spåkula och de är fortfarande väldigt små och sköra)". Det känns ändå bra att ha klarat av första värsta veckan. Nu ska de "bara" växa till sig och slippa massa infektioner. Igår och idag har vi fått ha dem på bröstet för första gången! Vilken grej!
    Gud vad glad jag blev av ditt inlägg & av att höra om att era pojkar mår så bra de bara kan{#emotions_dlg.flower} Tårarna började rinna till här till och med. Fortsätter såklart hålla tummarna stenhårt för er, och vilken lycka att få hålla dom små.
    Kramar i massor 
  • Vårväntanochlängtan

    Själv har jag gått och blivit genomförkyld och hängig.
    Hoppas bara på att min lilla ärta i magen ska klara av det också, så att inte kroppen stöter bort det pga infektion.
    Försöker att ta det lugnt och inte göra massa onödigt men imorgon ska vi ta nya tag med uppsatsen är det tänkt.
    Får se om jag orkar det.
    Kramar & ha en bra söndag! 

  • Vårväntanochlängtan

    Vill bara kika in och säga hej till mina underbara tjejer som jag har mött här inne{#emotions_dlg.flower}Glad
    Hoppas ni njuter lite av värme & fint väder.Solig

    Och grattis Maramina till alla jobberbjudanden! Skönt att ruljansen är i gång! 

    Och en försenad grattishälsning på födelsedagen till JZ, hipp hipp hurra!Skål 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus