Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Försöker: Jag kan ta ut legitimation som arbetsterapeut efter sommaren, det blir ju med viss förskjutning eftersom kandidatuppsatsen inte har flutit på helt smärtfritt så i augusti beräknas jag vara klarGlad Jobbar som vårdbiträde på ett demensboende under sommaren.
    Sambon min tar ut sin masterexamen i sommar som biomedicinare och börjar doktorera direkt därefter och får då lön. Så vi ser en ljusning i tunnelnSkrattande Men som sagt, just nu är det knapert så på ett sätt hur hemskt det än känns i  mellan åt så finns det även några positiva aspekter med att det har tagit lite tid för mig att bli gravid. Det hade inte varit helt lyckat att stå här med ett litet knytte nu utan pengar på kontot, även om sånt förhoppningsvis hade löst sig om vi varit i den sitsen.

    JZ:  Okej, alltid ska det strula med fk, en av anledningarna till att jag nog undviker att söka tjänst där även om de säkerligen hade behövt någon som rörde om i grytan.
    Det känns som att antingen är man "sjuk" eller så är man "frisk". Bara att slå på och av, det finns inga mellanting Hoppas du får igenom arbetsträning och hoppas att  företagshälsovården kan komma på något som fungerar för dig snarast, så att du klarar av att återgå till arbetet. {#emotions_dlg.flower} Och ja, familjen är viktig. jag är en mammas tjej så nu när jag har haft en svacka så saknas hon enormt även om hon kan klanta till sig med ordvalen ibland.
  • Vårväntanochlängtan
    BaPumba skrev 2013-03-30 10:42:05 följande:
    Lillnosen: Fy för svampklåda! Har haft det ofta förr så jag vet allt för väl vad du genomlider.. :(

    När jag var hos gyn sist för att få hjälp med bakteriell vaginos konstaterade hon att jag även hade svamp. Då hade jag inte kännt av den mer än att jag haft gryniga flytningar och slemhinnorna varit sköra, men det är dem i stort sett alltid. Hon rekommenderade att jag skulle behandla svampen först, sen BV och sen ev. svamp igen (eftersom man ofta får det av medicinen mot bv). Nu har jag precis behandlat mot svamp igen (efter bv). Har inte märkt av den met än förra gången, men det verkade som att den inte försvunnit riktigt så jag körde en kur för säkerhets skull. Pevaryl vagitorer. Efter det känns det värre! Fortfarande ingen klåda, men väldigt sköra slemhinnor och alldeles rött. Så jäkla störande, hoppas det är övergående annars får jag gå till gyn igen och be om nåt receptbelagt. Vad hette tabletten du fick utskriven?
    Det har jag också upplevt med pevaryl vagiatorer, det beror antagligen på att slemhinnorna redan är så sköra och ömmande så den verksamma substansen gör att det svider och bränner satan Rynkar på näsan

    Hoppas du och du med lillnosen snart slipper era besvär. Man tror verkligen att man ska bli galen av klådan/svidandet. {#emotions_dlg.flower}

    Ett litet tips annars mot enbart sköra slemhinnor är acos(?) intimgel men naturliga mjölksyrebakterier. Den har hjälpt mig många gånger när jag har haft sveda efter sex och trott att det varit tecken på svamp.

    Kram på er! 
  • Vårväntanochlängtan

    En liten fråga förresten som kom upp nu sist när jag hade mensen samt att vi diskuterade ekonomi här i tråden, menskydd är ju något som är rätt så dyrt genom livscykel.
    Någon här inne som använder menskopp? Funderar nämligen på att göra ett köp men skulle vilja höra lite erfarenheter först. {#emotions_dlg.flower}

  • Vårväntanochlängtan
    BaPumba skrev 2013-03-31 20:29:03 följande:
    Vårväntan: Skönt att höra att nån haft samma vid Pevaryl, det är nog som du säger att slemhinnorna är så sköra redan och att det är därför det känns värre först. Nu tror jag nog att det är borta faktiskt. :)

    Jag använder menskopp och tycker det är jättebra! Men köp en ordentlig av bra kvalitet från början, menskoppen.se verkar väldigt bra. Jag hade en MeLuna (?) först men den tappade formen efter ett tag. För några månader sen köpte jag en ny, likadan som de på menskoppen.se, och jag är 30 om ett år så jag tog storlek B. Fast jag skulle nog haft A för denna läcker.. Så jag ska ge det en tredje chans och köpa A-storleken. Vill verkligen att detta ska funka! Min syster verkar ha hittat rätt på en gång för hennes har aldrig krånglat, är supernöjd. Och trots att mina har läckt lite känns det bättre än vanliga mensskydd.
    Vad bra att du gillar den i alla fall, jag har haft det uppe för fundering i flera omgångar{#emotions_dlg.flower} Får nog ge det en chans, det känns som att det är väldigt ekonomiskt och hygieniskt.
    Nu hoppas jag ju klart att jag ska slippa använda på i alla fall 9-10 månader men det är bäst att vara beredd på det motsattaFlört

    Själv har jag njutit av ett glas vin ikväll och känner mig helt dåsig i huvudet, vart tog de där festa hela natten tiderna vägen? Firat födelsedag lite i förskott med familjen så ikväll blev det indiskt och nu ikväll en bit tårta.
    Vad hittar ni på såhär på påskdagen?Hjärta Kramar 
  • Vårväntanochlängtan
    Försöker skrev 2013-04-01 19:16:22 följande:
    Jag har inte betalat min resterande del än... Har väldig ångest över det hela och har skjutit på det av det skälet. Har en riktig svacka just nu då jag inte riktigt känner att jag hör hemma här längre. Här borde bara ni med rimliga chanser att bli gravida vara. Att jag hänger här är ju löjligt egentligen. Dessutom har vi extremt ont om pengar just nu och det tynger. Jag borde inte följa med, hade det kommit på tal idag så hade jag inte ens övervägt det.
    Åh vad synd att du känner så Hjärta Självklart hör du hemma här lika mycket som någon annan av oss{#emotions_dlg.flower} Vi längtar och kämpar alla mot samma mål och ingen av oss kan veta hur framtiden kommer att se ut. 
    Hoppas du stannar hos oss! Och hoppas att vi ses på spaet, det vore så roligt att träffa så många som möjligt av de tjejerna som strävar ihop med mig varje månad, DU är en av dom! Kramar om
  • Vårväntanochlängtan

    Idag fyller förövrigt det här skämtet år & då fick jag en weekendresa till London av sambon som vi nog ska åka på i början av sommaren efter våra respektive examenGlad Jag har aldrig varit där men velat åka dit i flera år{#emotions_dlg.flower} Någon som har erfarenheter?

  • Vårväntanochlängtan

    Tack för era grattis tjejer!Hjärta Och massa härliga londontips!! Men hur gör jag nu får att spara de inläggen? Går det överhuvudtaget eller måste jag kopiera av dom? XD
    Måste säga att det var en väldigt oväntat present med tanke på vår ansträngda ekonomi för tillfället men som sagt det kommer ju ordna upp sig till sommaren. Men nu får jag försöka hålla i slantarna, man vill ju kunna shoppa när man är därGlad Kul ska det i alla fall bli{#emotions_dlg.flower}

    Maramina:
    Jag fyllde 24 igårGlad

  • Vårväntanochlängtan

    Här kommer jag med lite "försöka få barn"-prat.{#emotions_dlg.flower} Idag ringde sambons läkare från RMC för att ge svar på hans sista spermieprov. Tydligen så var simmarna fortfarande inte tipp topp till antalet men det låg i alla fall på uppåt 35 miljoner och inte 300 000 som första provet visade vilket vi ju är glada för.
    Det finns alltså chans för oss att få barn på naturlig väg (vad nu det är) och ingen hjälp kommer vidare att ges till oss förrän tidigast årskiftet 2013-2014Obestämd 
    Inte heller fanns det något vi kunde "göra" enligt henne. Hennes svar på sambons fråga om det var kort och gott ett -Nej. Hon sa även att för vissa kan det "ta lite tid"
    Så det är bara för oss att fortsätta som tidigare och hoppas på det bästa med andra ord.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus